Connect with us

crypto nieuws

Terra Luna Classic Prijsvoorspelling terwijl LUNC met 10% stijgt – Waar is het volgende LUNC-doel?

Gepubliceerd

op

Terra Luna Classic (LUNC)

Crypto-bulls zijn in de aanval na een veelbewogen gebeurtenis die wordt gekenmerkt door onthullingen over blootstelling aan gevallen Amerikaanse banken. De prijs van Terra Luna Classic schoot tijdens het weekend enorm omhoog toen investeerders reageerden op de rommelige gebeurtenissen rond Silicon Valley Bank (SVB) en Signature Bank New York.

Aan de positieve kant hield de steun van $ 0,00012 stand en stopte LUNC om het been te strekken naar $ 0,00012. Experts hadden voorspeld dat het token op dit prijsniveau door de liquiditeit zou kunnen vegen als het onder de gebroken steun van $ 0,00014 zou glippen.

Er werd ook een scherp en onmiddellijk herstel verwacht vanuit hetzelfde ondersteuningsgebied en trouw aan de voorspelling schoot Terra Luna Classic op maandag agressief omhoog om te handelen tegen $ 0,0001336 op het moment van schrijven.

Met een toename van meer dan 167% van het 24-uurs handelsvolume tot $123 miljoen, zou LUNC goed gepositioneerd kunnen zijn om het verloren terrein te heroveren, waardoor $0,00021 – de nieuwe 2023 high binnen bereik komt.

Handelaren gebruiken de toename van het volume vaak om de interesse van investeerders te peilen. Met andere woorden, het toont hun bereidheid om te accumuleren, wat zich vertaalt in een sterker momentum achter LUNC.

Beoordeling van Terra Luna Classic Prijs Technische Vooruitzichten

De prijs van Terra Luna Classic versoepelt geleidelijk naar een V-vormig herstel, waardoor het binnen een paar weken – misschien maanden – $ 0,0021 zou kunnen worden. De vraag onder investeerders is echter: kan de LUNC-prijs deze reflexopleving aanhouden?

Uit de onderstaande grafiek met het dagelijkse tijdsbestek kunnen we afleiden dat ondersteuning van $ 0,00012 veel liquiditeit voor de prijs van Terra Luna Classic veiligstelde en de belangrijkste reden is voor de 10% bullish beweging.

Toch lijkt LUNC klaar om op pauze te drukken en nog een hogere steun veilig te stellen, bij voorkeur boven $ 0,0001325, voordat hij opnieuw een offensieve aanval uitvoert op $ 0,00014.

T
LUNC/USD dagelijkse grafiek

Dezelfde dagelijkse grafiek brengt in de technische vooruitzichten een sterk dalende trendlijn weerstand sinds begin februari, toen de prijs van Terra Luna Classic van hand wisselde op $ 0,00021. Een herstelpoging begin maart mislukte na het taggen van dezelfde weerstandslijn.

Om die reden moeten beleggers rekening houden met vertragingen wanneer LUNC de dalende trendlijn nadert. Gezien het feit dat de prijs van Terra Luna Classic uitbreekt boven de volgende hindernis op $ 0,00014 en bijgevolg de trendlijn, zou er meer van de bulls worden verwacht, aangezien ze waarschijnlijk zullen profiteren van het momentum voor winsten gericht op $ 0,00018 en $ 0,00021.

Aan de andere kant zou de trendlijn in combinatie met de congestie van de verkoper op $ 0,00014 gemakkelijk kunnen omslaan in het nieuwe controlepunt dat de prijs van Terra Luna Classic waarschijnlijk zal dwingen om gedurende een paar weken tussen $ 0,00012 en $ 0,00014 te consolideren voordat de volgende richting wordt bepaald.

Hier zijn de niveaus om naar te kijken in Terra Luna Classic Price – 4-Hour Chart

De twee belangrijkste niveaus die in het dagelijkse tijdsbestek zijn geanalyseerd, zijn nog steeds relevant op de vier uur grafiek. Ondersteuning op $ 0,00012 zorgde voor liquiditeit voor de bullish beweging van maandag, maar kopers moeten zich schrap zetten voor een sterkere uitdaging op $ 0,00014.

Het 50-daagse exponentiële voortschrijdend gemiddelde (EMA) (lijn in rood) op $ 0,0001336 heeft het opwaartse momentum van LUNC al vertraagd. Ondertussen is een dagelijkse afsluiting boven dit prijsniveau van cruciaal belang voor de voortzetting van de opwaartse trend.

Beleggers die nog steeds onzeker zijn over het vermogen van LUNC om het herstel vol te houden, zouden wachten op bulls die $ 0,0001336 als steun bevestigen voordat ze hun gewicht achter het project werpen. Een dergelijke beweging is ook nodig, zodat het vertrouwen in de opwaartse trend intact blijft en de weg vrijmaakt voor een groter bullish bereik.

Terra Luna klassieker

LUNC/USD dagelijkse grafiek

Dat gezegd hebbende, lijkt de prijs van Terra Luna Classic comfortabel in het bullish kamp, ​​ondersteund door een koopsignaal van de Moving Average Convergence Divergence (MACD) indicator.

Beleggers hebben waarschijnlijk besloten om LUNC te kopen, aangezien de MACD-lijn in blauw boven de signaallijn in rood is omgedraaid. Beweging naar het positieve gebied boven de gemiddelde lijn op 0.00 zal de aanwezigheid van de bulls in de markt verder versterken.

Enkele belangrijke doelen beginnen met de 50-daagse EMA. Hoewel dit niveau al is aangeboord, moet dit worden bevestigd als ondersteuning voor de Terra Luna Classic-prijs om naar het noorden te blijven trenden.

Het tweede kritieke doel ligt op $ 0,00014 en kan worden geëxtrapoleerd om de 100-daagse EMA (lijn in blauw) op dezelfde vieruurgrafiek op te nemen. Koppig bullish traders willen misschien wachten op een nieuwe piek voordat ze hun posities op dit niveau sluiten.

De ideale actie zou echter zijn om uit te betalen op de 50-daagse EMA voordat nieuwe kooporders worden geplaatst nadat LUNC zijn positie boven $ 0,0001336 heeft bevestigd. Dit betekent dat de 100-daagse EMA het tweede doelwit zou zijn met een mogelijke invoer voor winsten met het oog op het 61,8% Fibonacci-retracement niveau, zoals benadrukt door het 61,8% Fibonacci-niveau op $ 0,0001532.

Als de prijs van Terra Luna Classic de opwaartse trend intact houdt boven de 200-daagse EMA (lijn in paars), kunnen investeerders beginnen te wennen aan een explosieve beweging naar respectievelijk $ 0,00018 en $ 0,00021.

Aan de andere kant zou het niet doorbreken van de 50-daagse EMA het herstel van maandag temperen. Een nieuwe overwinning op de grote steun van $ 0,00012 kan niet worden uitgesloten, vooral omdat de cryptomarkt waarschijnlijk te maken krijgt met een toenemende besmetting door de ineenstortende Amerikaanse banken.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

crypto nieuws

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanhet DeFi-platform Euler Finance

Gepubliceerd

op

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanaf het DeFi-platform Euler Finance

Een hacker maakte maandagochtend vroeg misbruik van het gedecentraliseerde financiële (DeFi)-platform Euler Finance en stal ongeveer $200 miljoen aan cryptovaluta, volgens het blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Euler Finance, een non-custodial lending protocol gebouwd op Ethereum (ETH), erkend de hack op maandag en merkte op dat het samenwerkte met wetshandhavers en onafhankelijke auditors en beveiligingsbedrijven.

Legt uit SlowMist,

“De aanvaller gebruikte flitsleningen om geld te storten en gebruikte ze vervolgens twee keer om de liquidatielogica te activeren, het geld aan het reserveadres te schenken en een zelfliquidatie uit te voeren om eventuele resterende activa te innen.”

Het blockchain-beveiligingsbedrijf merkt op dat de hacker geld heeft gedoneerd aan het reserve-adres zonder te zijn onderworpen aan een liquiditeitscontrole, wat “een mechanisme creëerde dat direct tot zachte liquidatie kon leiden”.

“Toen de zachte liquidatielogica werd geactiveerd door een hoge hefboomwerking, nam de opbrengstwaarde toe, waardoor de vereffenaar het grootste deel van het onderpand van de geliquideerde gebruikersrekening kon verkrijgen door slechts een deel van de verplichtingen naar zichzelf over te dragen.

Aangezien de waarde van de onderpand fondsen hoger was dan de waarde van de passiva (die slechts gedeeltelijk werden overgedragen vanwege de zachte liquidatie), kon de vereffenaar met succes slagen voor hun gezondheidsfactorcontrole (checkLiquidity) en de verkregen fondsen opnemen.

Volgens Kijk op kettingverloor Euler ongeveer 96.833 ETH, ter waarde van ongeveer $ 166 miljoen op het moment van schrijven, en $ 34 miljoen aan de aan de USD gekoppelde stablecoin DAI.

In zijn 2023 Crypto Crime Report merkt blockchain-dataplatform Chainalysis op dat hackers vorig jaar in totaal $ 3,8 miljard hebben gestolen van cryptocurrency-bedrijven, het hoogste jaarlijkse totaal ooit. De hackers gingen ervandoor met een overgrote meerderheid van dat totaal door zich te richten op DeFi-protocollen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Amerikaanse regering eist stopzetting van Voyager-Binance.US’ deal van $ 1 miljard – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Bron: AdobeStock / Ascannio

Plannen van Binance.US om de activa van Voyager Digital, een ingestorte cryptocurrency-makelaardij, te verwerven, zijn op een addertje onder het gras gekomen na een verzoek van de Amerikaanse regering om de voorgestelde deal in de wacht te zetten.

Volgens gerechtelijke documenten hebben zowel de Securities and Exchange Commission (SEC) als de financiële toezichthouder van New York bezwaar gemaakt tegen de transactie van $ 1 miljard, daarbij verwijzend naar meerdere zorgen.

De SEC zei dat de Voyager-deal mogelijk in strijd is met wetten over het niet-geregistreerde aanbod en de verkoop van effecten.

Meer specifiek zei het bureau dat de transacties in crypto-activa die nodig zijn om de herbalancering te bewerkstelligen “mogelijk in strijd zijn met het verbod in sectie 5 van de Securities Act van 1933 tegen het niet-geregistreerde aanbod, de verkoop of de levering na verkoop van effecten.”

Het bezwaar van de SEC haalde ook rapporten aan van Amerikaanse onderzoeken naar Binance.US en de wereldwijde Binance crypto-uitwisseling, waarvan Binance.US een zogenaamd onafhankelijke partner is. “Regulerende acties” zouden kunnen betekenen dat de deal “onmogelijk te voltooien” wordt, zei het.

Evenzo maakten de belangrijkste financiële toezichthouder van New York en de New Yorkse procureur-generaal Letitia James bezwaar tegen de deal en zeiden dat Voyager “illegaal een bedrijf in virtuele valuta exploiteerde binnen de staat zonder vergunning”.

De toezichthouder vermeldde ook dat, aangezien Binance.US geen licentie heeft of beschikbaar is in New York, Voyager-klanten in de staat mogelijk zes maanden moeten wachten om toegang te krijgen tot hun geld.

“Rekeninghouders in New York zullen niet in staat zijn om de activa op hun rekeningen te controleren, inclusief of ze de cryptocurrency moeten verkopen om verder risico op de volatiele cryptocurrency-markt te vermijden”, aldus de NYDFS, eraan toevoegend:

“Rekeninghouders in andere jurisdicties dan niet-ondersteunde jurisdicties (‘ondersteunde jurisdicties’) hebben daarentegen de vrijheid om de aan hen verschuldigde cryptocurrency te verhandelen, gedefinieerd als ‘Net Owed Coins’ in de APA, zodra hun Binance US-accounts zijn opgezet en hun activa worden gemigreerd.”

Ondertussen houdt de Amerikaanse faillissementsrechter Michael Wiles, die de deal vorige week aanvankelijk goedkeurde, morgen een hoorzitting over de nieuwe bezwaren van de SEC en de hoogste toezichthouder van New York.

“Het Hof kan de regering niet vertellen om nu te spreken of voor altijd te zwijgen voordat Voyager en Binance.US trouwen”, zei rechter Williams in een recente aanvraag. “Niets in de Faillissementswet staat rechtbanken toe partijen vrij te pleiten van aansprakelijkheid jegens de regering voor gedragingen in het verleden en in de toekomst.”

De door Binance.US voorgestelde deal van $ 1 miljard om Voyager te kopen, stelt klanten in staat eindelijk geld op te nemen, met schattingen dat gebruikers 73% van de waarde van hun stortingen kunnen terugkrijgen.

Met name is Voyager niet verplicht om het aanbod van de uitwisseling te accepteren. Het zal tot een maand duren voordat het bedrijf “nieuwe vragen” over de toewijding van Binance.US aan de overname, de naleving van de regelgeving en de veiligheid van klantdeposito’s beoordeelt, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar de financiële adviseurs van Voyager.

Voyager was een cryptocurrency-makelaar die in juli Chapter 11 Faillissement aanvroeg, wat werd gevolgd door een biedingsoorlog tussen Binance en de FTX-beurs. Eind oktober verkreeg FTX de goedkeuring van een Amerikaanse faillissementsrechtbank om de activa van Voyager over te nemen, maar het beruchte stortte kort daarna in en Binance was weer terug in het spel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Spaanse La Liga-voetbalclubs klagen crypto-sponsors aan

Gepubliceerd

op

A flag featuring the crest of the Spanish football club Celta Vigo.
Bron: Alexey Novikov/Adobe

Het Spaanse voetbal (voetbal) lijdt aan een “crypto-kater”, beweert een nieuw rapport – met veel La Liga-clubs die achterblijven met “defaults, klachten en een ervaring om te vergeten” nadat partnerschappen met crypto-sponsors zijn verzuurd.

De nieuwste club die in de problemen komt met een sponsor uit de cryptosector is Celta Vigo. De club werkte in 2021 samen met de Turkse cryptobeurs Bitci.

Maar in een persbericht dat eerder deze week op Twitter werd gepubliceerd, beweerde Celta dat de beurs “geen enkele betaling heeft gedaan” sinds de deal werd gesloten.

Celta schreef dat het “bij verschillende gelegenheden gedwongen was om Bitci te vragen om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen”.

De club schreef dat Bitci “zich had beperkt tot het aanbieden van verschillende betalingsbeloften, die het nooit is nagekomen”.

De club verklaarde dat het “besloten had om juridische stappen te ondernemen” om “volledige naleving te vragen van wat de partijen waren overeengekomen”.

De club concludeerde dat het “de grootste inspanningen” deed om een ​​”onaangename situatie” op te lossen die “uitsluitend door Bitci was veroorzaakt”.

Maar de zaak van Celta staat niet op zichzelf. Xataka meldde dat Bitci betalingsuitstel had aangevraagd bij een aantal van zijn andere Spaanse partners, waaronder Celta-rivaal Valencia, evenals de in Barcelona gevestigde La Liga-kant Espanyol.

Espanyol zei dat ze vorig jaar probeerden Bitci voor de rechter te slepen wegens onbetaalde vergoedingen.

Welke andere Spaanse voetbalclubs lijden aan een ‘cryptokater’?

Xakata meldde dat Bitci beweert dat het de “solvabiliteit” heeft om zijn rekeningen aan Spaanse clubs te betalen. Maar naar verluidt zegt het dat de handen gebonden zijn door de recent ingevoerde Turkse wetgeving.

Hetzelfde cryptoplatform heeft ook sponsorovereenkomsten met Cádiz, Alavés en Real Betis. Het sloot ook een deal met de Koninklijke Spaanse voetbalbond – met het logo gedrukt op de trainingskleding van het Spaanse nationale team.

Maar Bitci is niet het enige cryptoplatform dat met La Liga-teams aan een rotsachtige rit begint.

Xakata meldde ook dat vorig jaar de hoofdsponsor van Real Sociedad, een fan-token-uitgever genaamd Iqoniq, foldde. Iqoniq was Sociedad $ 875.000 aan onbetaalde sponsorgelden verschuldigd op het moment van de liquidatie.

Eerder deze maand maakten twee Braziliaanse topvoetballers hun voornemen bekend om een ​​collega-profspeler aan te klagen, bewerend dat hij hen had overtuigd om te investeren in een crypto piramidespel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending