Connect with us

crypto nieuws

Terra Luna Classic prijsvoorspelling terwijl LUNC stijgt – begint er een nieuwe rally?

Gepubliceerd

op

Terra Luna Classic Price

De prijs van Terra Luna Classic lijkt op het punt te staan ​​om een ​​reeks groene kaarsen af ​​te drukken na stuiteren op steun van $ 0,0001584. LUNC wordt verhandeld tegen $ 0,0001666 na bijna 5% winst te hebben behaald op de dag. Als het technische beeld bullish blijft, kan de prijs van Terra Luna Classic het gat dichten tot $ 0,0002, waar bulls naar verwachting zullen aandringen op een agressieve uitbraak uit een stijgend driehoekspatroon.

Terra Luna Classic Price Ogen een beweging van 36% boven $ 0,0002

De dagelijkse tijdsbestekgrafiek toont de vorming van een stijgend driehoekspatroon, met het potentieel om uit te breken tot $ 0,0002764. Stijgende driehoeken komen in beeld wanneer het activum wordt geconfronteerd met een horizontaal weerstandsniveau en een helling met hogere dieptepunten.

Pogingen om boven het weerstandsniveau uit te stijgen, mislukken vaak meerdere keren, maar bulls geven vaak niet op. Naarmate ze sterker worden, ondersteund door de helling van hogere dieptepunten, ontstaat er een ontsnapping boven de driehoek. Als de weerstand te sterk is, valt de uitbraak helemaal weg en vervaagt de effectiviteit van de driehoek.

Om die reden moeten traders de prijsbewegingen binnen de driehoek goed in de gaten houden. Initiële kooporders kunnen boven de helling van hogere dieptepunten worden geplaatst voor een plausibele winstboeking bij de horizontale weerstand. De tweede reeks kooporders kan worden geactiveerd boven weerstand, zoals aangegeven door de x-as van de driehoek op $ 0,0002.

LUNC/USD dagelijkse grafiek

De prijs van Terra Luna Classic verwacht een beweging van 36,44% boven de x-asweerstand. Dit uitbraakdoel is gelijk aan de afstand tussen de breedste punten van de driehoek geëxtrapoleerd boven de weerstand, zoals gemarkeerd op $ 0,0002.

Naarmate de prijs van Terra Luna Classic aan kracht wint, worden meer investeerders aangetrokken om mee te doen aan de opwaartse trend. De stochastische oscillator onthult dat kopers de overhand hebben door op te heffen uit het oververkochte gebied. Traders die inzetten op longposities in LUNC zouden moeten overwegen om te blijven zitten voor winsten van meer dan $0,0002.

Evaluatie van Terra Luna Classic Prijs Winstgevendheid op korte termijn

De prijs van Terra Luna Classic staat op het punt een langverwachte beweging naar $ 0,0002 te valideren, na herstel van ondersteuning op $ 0,0001584. Zoals te zien is in de onderstaande grafiek, staat LUNC voor de grootste hindernis die wordt geboden door het 23,6% Fibonacci-retracementniveau. Een succesvolle doorbraak en vasthouden boven dit kritieke niveau zou de weg vrijmaken voor winsten van $ 0,00018 en $ 0,0002.

De positie van de stochastische oscillator terwijl deze het oversoldgebied nadert, versterkt de bullish greep op LUNC. Als het technische plaatje van Terra Luna Classic blijft verbeteren, zal het pad met de minste weerstand zeker bovenaan blijven.

Terra Luna Klassieke Prijs
LUNC/USD-grafiek van vier uur

Aan de andere kant van het hek moeten traders rekening houden met de negatieve vooruitzichten van de toegepaste grote voortschrijdende gemiddelden. Terwijl de 50-daagse exponentiële voortschrijdende gemiddelde (EMA) (in rood) onder de 200-daagse EMA (in paars) glijdt, zouden beren een gat kunnen vinden om te exploiteren.

Ondertussen, om de LUNC-prijs aan de veilige kant te houden, moeten bulls boven het 23,6% Fibonacci-retracementniveau stijgen en boven de volgende hindernis stappen op $ 0,00017. Merk op dat hoe langer de Terra Luna Classic-prijs onder het 23,6% Fibonacci-niveau blijft, hoe meer kans verkopers zullen hebben om hun agenda te pushen voor een herbezoek van ondersteuning op $ 0,0001584.

In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, is de Terra Luna Classic-gemeenschap nog steeds erg levendig en toegewijd aan het bouwen van een concurrerend ecosysteem. Beleggers begonnen aandacht te schenken aan LUNC na een succesvol voorstel om USTC opnieuw te koppelen aan de vroegere waarde van $ 1,00. Experts geloven dat de stablecoin de vraag naar LUNC zal vergroten en momentum zal creëren voor een duurzame rally.

Er is ook een token burn-programma aan de gang, ondersteund door Binance, de grootste cryptocurrency-uitwisseling op basis van dagelijks verhandeld volume. De gemeenschap is van mening dat door het totale aanbod van het netwerk te verminderen, vraag en aanbod de waarde van Terra Luna Classic kunnen verhogen.

Om dit echter effectief te laten zijn, moet het team veel manieren bedenken om LUNC te verbranden, omdat de huidige verbrandingssnelheid relatief lager is dan die van tokens zoals Shiba Inu (SHIB). Over het algemeen krijgt Terra Luna Classic een positieve beoordeling, zowel op korte als op lange termijn.

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

crypto nieuws

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanhet DeFi-platform Euler Finance

Gepubliceerd

op

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanaf het DeFi-platform Euler Finance

Een hacker maakte maandagochtend vroeg misbruik van het gedecentraliseerde financiële (DeFi)-platform Euler Finance en stal ongeveer $200 miljoen aan cryptovaluta, volgens het blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Euler Finance, een non-custodial lending protocol gebouwd op Ethereum (ETH), erkend de hack op maandag en merkte op dat het samenwerkte met wetshandhavers en onafhankelijke auditors en beveiligingsbedrijven.

Legt uit SlowMist,

“De aanvaller gebruikte flitsleningen om geld te storten en gebruikte ze vervolgens twee keer om de liquidatielogica te activeren, het geld aan het reserveadres te schenken en een zelfliquidatie uit te voeren om eventuele resterende activa te innen.”

Het blockchain-beveiligingsbedrijf merkt op dat de hacker geld heeft gedoneerd aan het reserve-adres zonder te zijn onderworpen aan een liquiditeitscontrole, wat “een mechanisme creëerde dat direct tot zachte liquidatie kon leiden”.

“Toen de zachte liquidatielogica werd geactiveerd door een hoge hefboomwerking, nam de opbrengstwaarde toe, waardoor de vereffenaar het grootste deel van het onderpand van de geliquideerde gebruikersrekening kon verkrijgen door slechts een deel van de verplichtingen naar zichzelf over te dragen.

Aangezien de waarde van de onderpand fondsen hoger was dan de waarde van de passiva (die slechts gedeeltelijk werden overgedragen vanwege de zachte liquidatie), kon de vereffenaar met succes slagen voor hun gezondheidsfactorcontrole (checkLiquidity) en de verkregen fondsen opnemen.

Volgens Kijk op kettingverloor Euler ongeveer 96.833 ETH, ter waarde van ongeveer $ 166 miljoen op het moment van schrijven, en $ 34 miljoen aan de aan de USD gekoppelde stablecoin DAI.

In zijn 2023 Crypto Crime Report merkt blockchain-dataplatform Chainalysis op dat hackers vorig jaar in totaal $ 3,8 miljard hebben gestolen van cryptocurrency-bedrijven, het hoogste jaarlijkse totaal ooit. De hackers gingen ervandoor met een overgrote meerderheid van dat totaal door zich te richten op DeFi-protocollen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Amerikaanse regering eist stopzetting van Voyager-Binance.US’ deal van $ 1 miljard – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Bron: AdobeStock / Ascannio

Plannen van Binance.US om de activa van Voyager Digital, een ingestorte cryptocurrency-makelaardij, te verwerven, zijn op een addertje onder het gras gekomen na een verzoek van de Amerikaanse regering om de voorgestelde deal in de wacht te zetten.

Volgens gerechtelijke documenten hebben zowel de Securities and Exchange Commission (SEC) als de financiële toezichthouder van New York bezwaar gemaakt tegen de transactie van $ 1 miljard, daarbij verwijzend naar meerdere zorgen.

De SEC zei dat de Voyager-deal mogelijk in strijd is met wetten over het niet-geregistreerde aanbod en de verkoop van effecten.

Meer specifiek zei het bureau dat de transacties in crypto-activa die nodig zijn om de herbalancering te bewerkstelligen “mogelijk in strijd zijn met het verbod in sectie 5 van de Securities Act van 1933 tegen het niet-geregistreerde aanbod, de verkoop of de levering na verkoop van effecten.”

Het bezwaar van de SEC haalde ook rapporten aan van Amerikaanse onderzoeken naar Binance.US en de wereldwijde Binance crypto-uitwisseling, waarvan Binance.US een zogenaamd onafhankelijke partner is. “Regulerende acties” zouden kunnen betekenen dat de deal “onmogelijk te voltooien” wordt, zei het.

Evenzo maakten de belangrijkste financiële toezichthouder van New York en de New Yorkse procureur-generaal Letitia James bezwaar tegen de deal en zeiden dat Voyager “illegaal een bedrijf in virtuele valuta exploiteerde binnen de staat zonder vergunning”.

De toezichthouder vermeldde ook dat, aangezien Binance.US geen licentie heeft of beschikbaar is in New York, Voyager-klanten in de staat mogelijk zes maanden moeten wachten om toegang te krijgen tot hun geld.

“Rekeninghouders in New York zullen niet in staat zijn om de activa op hun rekeningen te controleren, inclusief of ze de cryptocurrency moeten verkopen om verder risico op de volatiele cryptocurrency-markt te vermijden”, aldus de NYDFS, eraan toevoegend:

“Rekeninghouders in andere jurisdicties dan niet-ondersteunde jurisdicties (‘ondersteunde jurisdicties’) hebben daarentegen de vrijheid om de aan hen verschuldigde cryptocurrency te verhandelen, gedefinieerd als ‘Net Owed Coins’ in de APA, zodra hun Binance US-accounts zijn opgezet en hun activa worden gemigreerd.”

Ondertussen houdt de Amerikaanse faillissementsrechter Michael Wiles, die de deal vorige week aanvankelijk goedkeurde, morgen een hoorzitting over de nieuwe bezwaren van de SEC en de hoogste toezichthouder van New York.

“Het Hof kan de regering niet vertellen om nu te spreken of voor altijd te zwijgen voordat Voyager en Binance.US trouwen”, zei rechter Williams in een recente aanvraag. “Niets in de Faillissementswet staat rechtbanken toe partijen vrij te pleiten van aansprakelijkheid jegens de regering voor gedragingen in het verleden en in de toekomst.”

De door Binance.US voorgestelde deal van $ 1 miljard om Voyager te kopen, stelt klanten in staat eindelijk geld op te nemen, met schattingen dat gebruikers 73% van de waarde van hun stortingen kunnen terugkrijgen.

Met name is Voyager niet verplicht om het aanbod van de uitwisseling te accepteren. Het zal tot een maand duren voordat het bedrijf “nieuwe vragen” over de toewijding van Binance.US aan de overname, de naleving van de regelgeving en de veiligheid van klantdeposito’s beoordeelt, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar de financiële adviseurs van Voyager.

Voyager was een cryptocurrency-makelaar die in juli Chapter 11 Faillissement aanvroeg, wat werd gevolgd door een biedingsoorlog tussen Binance en de FTX-beurs. Eind oktober verkreeg FTX de goedkeuring van een Amerikaanse faillissementsrechtbank om de activa van Voyager over te nemen, maar het beruchte stortte kort daarna in en Binance was weer terug in het spel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Spaanse La Liga-voetbalclubs klagen crypto-sponsors aan

Gepubliceerd

op

A flag featuring the crest of the Spanish football club Celta Vigo.
Bron: Alexey Novikov/Adobe

Het Spaanse voetbal (voetbal) lijdt aan een “crypto-kater”, beweert een nieuw rapport – met veel La Liga-clubs die achterblijven met “defaults, klachten en een ervaring om te vergeten” nadat partnerschappen met crypto-sponsors zijn verzuurd.

De nieuwste club die in de problemen komt met een sponsor uit de cryptosector is Celta Vigo. De club werkte in 2021 samen met de Turkse cryptobeurs Bitci.

Maar in een persbericht dat eerder deze week op Twitter werd gepubliceerd, beweerde Celta dat de beurs “geen enkele betaling heeft gedaan” sinds de deal werd gesloten.

Celta schreef dat het “bij verschillende gelegenheden gedwongen was om Bitci te vragen om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen”.

De club schreef dat Bitci “zich had beperkt tot het aanbieden van verschillende betalingsbeloften, die het nooit is nagekomen”.

De club verklaarde dat het “besloten had om juridische stappen te ondernemen” om “volledige naleving te vragen van wat de partijen waren overeengekomen”.

De club concludeerde dat het “de grootste inspanningen” deed om een ​​”onaangename situatie” op te lossen die “uitsluitend door Bitci was veroorzaakt”.

Maar de zaak van Celta staat niet op zichzelf. Xataka meldde dat Bitci betalingsuitstel had aangevraagd bij een aantal van zijn andere Spaanse partners, waaronder Celta-rivaal Valencia, evenals de in Barcelona gevestigde La Liga-kant Espanyol.

Espanyol zei dat ze vorig jaar probeerden Bitci voor de rechter te slepen wegens onbetaalde vergoedingen.

Welke andere Spaanse voetbalclubs lijden aan een ‘cryptokater’?

Xakata meldde dat Bitci beweert dat het de “solvabiliteit” heeft om zijn rekeningen aan Spaanse clubs te betalen. Maar naar verluidt zegt het dat de handen gebonden zijn door de recent ingevoerde Turkse wetgeving.

Hetzelfde cryptoplatform heeft ook sponsorovereenkomsten met Cádiz, Alavés en Real Betis. Het sloot ook een deal met de Koninklijke Spaanse voetbalbond – met het logo gedrukt op de trainingskleding van het Spaanse nationale team.

Maar Bitci is niet het enige cryptoplatform dat met La Liga-teams aan een rotsachtige rit begint.

Xakata meldde ook dat vorig jaar de hoofdsponsor van Real Sociedad, een fan-token-uitgever genaamd Iqoniq, foldde. Iqoniq was Sociedad $ 875.000 aan onbetaalde sponsorgelden verschuldigd op het moment van de liquidatie.

Eerder deze maand maakten twee Braziliaanse topvoetballers hun voornemen bekend om een ​​collega-profspeler aan te klagen, bewerend dat hij hen had overtuigd om te investeren in een crypto piramidespel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending