Connect with us

crypto nieuws

Terwijl de Avalanche-prijs explodeert, zouden deze 3 Altcoins in 2023 20x kunnen zijn

Gepubliceerd

op

Terwijl de Avalanche-prijs explodeert, zouden deze 3 Altcoins in 2023 20x kunnen zijn

AVAX, de cryptocurrency die Avalanche’s high-performance smart-contract-enabled layer-1 blockchain-protocol aandrijft, is in 2023 sterk gestegen. De cryptocurrency is sinds de jaarwisseling al met bijna 100% gestegen, waarbij AVAX voor het laatst van eigenaar is veranderd naar het noorden van $ 21 per token, nadat 2022 onder $ 11 was geëindigd.

Avalanche heeft geprofiteerd van een bredere opleving in de risicobereidheid van de cryptomarkt, waarbij Bitcoin en Ethereum 35-40% winst boekten op jaarbasis. Traders gokken erop dat 2023 een veel gunstiger jaar zal worden op macro-economisch vlak, aangezien de inflatie in de VS snel terugvalt, waardoor de Amerikaanse Federal Reserve later in het jaar haar verstrakking van het monetaire beleid kan versoepelen.

Half januari crashte AVAX voor het eerst sinds april 2022 ten noorden van zijn 200-daagse Simple Moving Average (SMA) en heeft de afgelopen weken voortdurend steun gevonden bij zijn 21-daagse SMA. Als Avalanche een aanhoudende doorbraak ten noorden van de weerstand in het gebied van $ 21,80 kan opbrengen, kan dit de deur openen voor een verdere duw naar de hoogtepunten van augustus net boven $ 30 per token, een verdere rally van 45% ten opzichte van de huidige niveaus.

Beleggers zouden moeten overwegen om in AVAX te investeren als ze denken dat het aanhoudende herstel van de risicobereidheid van de cryptocurrency-markt benen heeft. Als er een nieuwe bullmarkt aanbreekt en AVAX zich herstelt naar eerdere all-time highs, zou dat een 5-6x rally betekenen ten opzichte van de huidige niveaus – indrukwekkend spul.

Maar in een bullmarkt voor cryptocurrency kunnen investeerders mogelijk nog indrukwekkendere winsten behalen, misschien in de buurt van 20x, als ze investeren in de juiste crypto-voorverkoop. Hier is een lijst met crypto-voorverkoop die is beoordeeld door het team van cryptonieuws.org

Meta Masters Guild (MEMAG) – Fase 5 bijna voltooid

Meta Masters Guild is een opkomend mobiel gebaseerd web3-gaming-ecosysteem dat een groot aantal leuke en verslavende games ontwikkelt. De spellen maken gebruik van niet-fungibele tokens (NFT‘s), waardoor leden van de gemeenschap beloningen kunnen verdienen, evenals inzetten en handelen. Het platform hoopt in de toekomst tientallen virale games te hosten. De eerste game, Meta Karts Racers, komt later dit jaar uit.

Meta Masters Guild bevindt zich momenteel in de vijfde fase van de voorverkoop van MEMAG-tokens, met de voorverkoop al een van de populairste van 2023. In slechts een paar weken tijd is de crypto-start-up er al in geslaagd om maar liefst $ 2,7 miljoen op te halen via MEMAG-verkopen . Beleggers moeten er rekening mee houden dat ze ook kans maken op het winnen van een enorme $ 100.000 aan MEMAG-tokens.

Fight Out (FGHT) – Nu voorverkoop

De jonge move-to-earn crypto-niche heeft veel belofte getoond, maar vroege succesverhalen zoals STEPN hebben aanzienlijke beperkingen die hen er tot nu toe van weerhielden de mainstream te veroveren. Fight Out, dat zichzelf aanprijst als de toekomst van move-to-earn, wil daar in 2023 verandering in brengen.

Fight Out is een gloednieuwe web3-fitnesstoepassing en sportschoolketen die zijn gebruikers beloont voor het sporten, het voltooien van uitdagingen en het meedoen aan een unieke fitness-metaverse. Terwijl bestaande M2E-applicaties zoals STEPN alleen stappen bijhouden en dure niet-fungibele token (NFT) buy-ins vereisen om deel te nemen, hanteert Fight Out een meer holistische benadering van het volgen en belonen van zijn gebruikers voor hun oefeningen en activiteit, en niet dure buy-ins nodig hebben om deel te nemen.

Fight Out probeert de fysieke wereld en de web3-wereld te combineren. Het project heeft tot doel om uiteindelijk sportscholen in alle grote steden ter wereld te verwerven en tegelijkertijd een geïntegreerde web3-fitnesservaring te promoten. Ondertussen staat de smartphone-applicatie centraal in het digitale ecosysteem van Fight Out, die volgens de whitepaper van Fight Out gepland staat voor lancering in het tweede kwartaal van 2023.

De Fight Out-app maakt gebruik van smartphone- en draagbare technologie om fysieke prestaties te meten en bij te houden. De app zal zijn eigen in-house tokenized economy hebben, waar gebruikers beloningen kunnen verdienen voor het voltooien van M2E-taken, en hun eigen zielgebonden token-avatar kunnen slaan, waardoor de gebruiker kan communiceren met de Fight Out-metaverse.

FGHT is het token dat het metaverse ecosysteem van Fight Out aandrijft. FGHT kan worden gebruikt om lidmaatschappen met korting te betalen voor de sportscholen en digitale producten van Fight Out. Gebruikers betalen ook om deel te nemen aan competities en competities met FGHT, en winsten worden uitbetaald in FGHT en FGHT kan worden gebruikt in peer-to-peer fitnessweddenschappen.

Fight Out houdt momenteel een voorverkoop van het FGHT-token en heeft al maar liefst $ 3,8 miljoen opgehaald. Het token zal naar verwachting in april op gecentraliseerde beurzen worden vermeld voor $ 0,033 per token. Beleggers zouden snel moeten handelen, alsof ze nu tokens veiligstellen, ze zouden op papieren winsten van ongeveer 100% kunnen zitten tegen de tijd dat het crypto-token aan het begin van het tweede kwartaal op beurzen verschijnt. Winsten kunnen nog hoger zijn als investeerders gebruik maken van Fight Out’s genereuze bonusregeling.

C+Charge (CCHG) – Voorverkoop nu aan

De koolstofkredietindustrie zal naar verwachting in 2027 $ 2,4 biljoen waard zijn. Het democratiseren van de toegang om deze voordelen op te bouwen, zal de komende jaren enorme omzet opleveren en dit is iets wat de crypto-start-up C+Charge hoopt te bereiken. C+Charge bouwt momenteel een blockchain-gebaseerd Peer-to-Peer (P2P) betalingssysteem voor EV-laadstations waarmee bestuurders van elektrische voertuigen (EV’s) koolstofkredieten kunnen verdienen.

C+Charge wil de rol van koolstofkredieten versterken als een belangrijke stimulans voor de adoptie van elektrische auto’s. Op dit moment verdienen grote fabrikanten van elektrische auto’s zoals Tesla miljoenen aan de verkoop van CO2-credits aan vervuilers. C+Charge wil de markt voor koolstofkredieten democratiseren door meer van deze beloningen in handen te laten komen van de eigenaren van elektrische voertuigen in plaats van alleen de grote bedrijven.

C+Charge is net begonnen met de voorverkoop van de CCHG-token die haar platform zal gebruiken om te betalen bij EV-laadstations. Tokens worden momenteel verkocht voor $ 0,013 per stuk, maar tegen het einde van de voorverkoop zal dit met 80% zijn gestegen. Beleggers die geïnteresseerd zijn om vroeg aan de slag te gaan met een veelbelovend, milieuvriendelijk cryptocurrency-project, moeten snel handelen, aangezien het project al meer dan $ 510.000 heeft opgehaald in slechts een paar weken na de lancering van de voorverkoop.

Beleggers moeten er rekening mee houden dat de resterende tokens snel kunnen worden opgeschept. Een cryptowhale heeft onlangs in één transactie meer dan $ 99 aan CCHG binnengehaald, zoals hier op BscScan kan worden geverifieerd.

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

crypto nieuws

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanhet DeFi-platform Euler Finance

Gepubliceerd

op

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanaf het DeFi-platform Euler Finance

Een hacker maakte maandagochtend vroeg misbruik van het gedecentraliseerde financiële (DeFi)-platform Euler Finance en stal ongeveer $200 miljoen aan cryptovaluta, volgens het blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Euler Finance, een non-custodial lending protocol gebouwd op Ethereum (ETH), erkend de hack op maandag en merkte op dat het samenwerkte met wetshandhavers en onafhankelijke auditors en beveiligingsbedrijven.

Legt uit SlowMist,

“De aanvaller gebruikte flitsleningen om geld te storten en gebruikte ze vervolgens twee keer om de liquidatielogica te activeren, het geld aan het reserveadres te schenken en een zelfliquidatie uit te voeren om eventuele resterende activa te innen.”

Het blockchain-beveiligingsbedrijf merkt op dat de hacker geld heeft gedoneerd aan het reserve-adres zonder te zijn onderworpen aan een liquiditeitscontrole, wat “een mechanisme creëerde dat direct tot zachte liquidatie kon leiden”.

“Toen de zachte liquidatielogica werd geactiveerd door een hoge hefboomwerking, nam de opbrengstwaarde toe, waardoor de vereffenaar het grootste deel van het onderpand van de geliquideerde gebruikersrekening kon verkrijgen door slechts een deel van de verplichtingen naar zichzelf over te dragen.

Aangezien de waarde van de onderpand fondsen hoger was dan de waarde van de passiva (die slechts gedeeltelijk werden overgedragen vanwege de zachte liquidatie), kon de vereffenaar met succes slagen voor hun gezondheidsfactorcontrole (checkLiquidity) en de verkregen fondsen opnemen.

Volgens Kijk op kettingverloor Euler ongeveer 96.833 ETH, ter waarde van ongeveer $ 166 miljoen op het moment van schrijven, en $ 34 miljoen aan de aan de USD gekoppelde stablecoin DAI.

In zijn 2023 Crypto Crime Report merkt blockchain-dataplatform Chainalysis op dat hackers vorig jaar in totaal $ 3,8 miljard hebben gestolen van cryptocurrency-bedrijven, het hoogste jaarlijkse totaal ooit. De hackers gingen ervandoor met een overgrote meerderheid van dat totaal door zich te richten op DeFi-protocollen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Amerikaanse regering eist stopzetting van Voyager-Binance.US’ deal van $ 1 miljard – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Bron: AdobeStock / Ascannio

Plannen van Binance.US om de activa van Voyager Digital, een ingestorte cryptocurrency-makelaardij, te verwerven, zijn op een addertje onder het gras gekomen na een verzoek van de Amerikaanse regering om de voorgestelde deal in de wacht te zetten.

Volgens gerechtelijke documenten hebben zowel de Securities and Exchange Commission (SEC) als de financiële toezichthouder van New York bezwaar gemaakt tegen de transactie van $ 1 miljard, daarbij verwijzend naar meerdere zorgen.

De SEC zei dat de Voyager-deal mogelijk in strijd is met wetten over het niet-geregistreerde aanbod en de verkoop van effecten.

Meer specifiek zei het bureau dat de transacties in crypto-activa die nodig zijn om de herbalancering te bewerkstelligen “mogelijk in strijd zijn met het verbod in sectie 5 van de Securities Act van 1933 tegen het niet-geregistreerde aanbod, de verkoop of de levering na verkoop van effecten.”

Het bezwaar van de SEC haalde ook rapporten aan van Amerikaanse onderzoeken naar Binance.US en de wereldwijde Binance crypto-uitwisseling, waarvan Binance.US een zogenaamd onafhankelijke partner is. “Regulerende acties” zouden kunnen betekenen dat de deal “onmogelijk te voltooien” wordt, zei het.

Evenzo maakten de belangrijkste financiële toezichthouder van New York en de New Yorkse procureur-generaal Letitia James bezwaar tegen de deal en zeiden dat Voyager “illegaal een bedrijf in virtuele valuta exploiteerde binnen de staat zonder vergunning”.

De toezichthouder vermeldde ook dat, aangezien Binance.US geen licentie heeft of beschikbaar is in New York, Voyager-klanten in de staat mogelijk zes maanden moeten wachten om toegang te krijgen tot hun geld.

“Rekeninghouders in New York zullen niet in staat zijn om de activa op hun rekeningen te controleren, inclusief of ze de cryptocurrency moeten verkopen om verder risico op de volatiele cryptocurrency-markt te vermijden”, aldus de NYDFS, eraan toevoegend:

“Rekeninghouders in andere jurisdicties dan niet-ondersteunde jurisdicties (‘ondersteunde jurisdicties’) hebben daarentegen de vrijheid om de aan hen verschuldigde cryptocurrency te verhandelen, gedefinieerd als ‘Net Owed Coins’ in de APA, zodra hun Binance US-accounts zijn opgezet en hun activa worden gemigreerd.”

Ondertussen houdt de Amerikaanse faillissementsrechter Michael Wiles, die de deal vorige week aanvankelijk goedkeurde, morgen een hoorzitting over de nieuwe bezwaren van de SEC en de hoogste toezichthouder van New York.

“Het Hof kan de regering niet vertellen om nu te spreken of voor altijd te zwijgen voordat Voyager en Binance.US trouwen”, zei rechter Williams in een recente aanvraag. “Niets in de Faillissementswet staat rechtbanken toe partijen vrij te pleiten van aansprakelijkheid jegens de regering voor gedragingen in het verleden en in de toekomst.”

De door Binance.US voorgestelde deal van $ 1 miljard om Voyager te kopen, stelt klanten in staat eindelijk geld op te nemen, met schattingen dat gebruikers 73% van de waarde van hun stortingen kunnen terugkrijgen.

Met name is Voyager niet verplicht om het aanbod van de uitwisseling te accepteren. Het zal tot een maand duren voordat het bedrijf “nieuwe vragen” over de toewijding van Binance.US aan de overname, de naleving van de regelgeving en de veiligheid van klantdeposito’s beoordeelt, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar de financiële adviseurs van Voyager.

Voyager was een cryptocurrency-makelaar die in juli Chapter 11 Faillissement aanvroeg, wat werd gevolgd door een biedingsoorlog tussen Binance en de FTX-beurs. Eind oktober verkreeg FTX de goedkeuring van een Amerikaanse faillissementsrechtbank om de activa van Voyager over te nemen, maar het beruchte stortte kort daarna in en Binance was weer terug in het spel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Spaanse La Liga-voetbalclubs klagen crypto-sponsors aan

Gepubliceerd

op

A flag featuring the crest of the Spanish football club Celta Vigo.
Bron: Alexey Novikov/Adobe

Het Spaanse voetbal (voetbal) lijdt aan een “crypto-kater”, beweert een nieuw rapport – met veel La Liga-clubs die achterblijven met “defaults, klachten en een ervaring om te vergeten” nadat partnerschappen met crypto-sponsors zijn verzuurd.

De nieuwste club die in de problemen komt met een sponsor uit de cryptosector is Celta Vigo. De club werkte in 2021 samen met de Turkse cryptobeurs Bitci.

Maar in een persbericht dat eerder deze week op Twitter werd gepubliceerd, beweerde Celta dat de beurs “geen enkele betaling heeft gedaan” sinds de deal werd gesloten.

Celta schreef dat het “bij verschillende gelegenheden gedwongen was om Bitci te vragen om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen”.

De club schreef dat Bitci “zich had beperkt tot het aanbieden van verschillende betalingsbeloften, die het nooit is nagekomen”.

De club verklaarde dat het “besloten had om juridische stappen te ondernemen” om “volledige naleving te vragen van wat de partijen waren overeengekomen”.

De club concludeerde dat het “de grootste inspanningen” deed om een ​​”onaangename situatie” op te lossen die “uitsluitend door Bitci was veroorzaakt”.

Maar de zaak van Celta staat niet op zichzelf. Xataka meldde dat Bitci betalingsuitstel had aangevraagd bij een aantal van zijn andere Spaanse partners, waaronder Celta-rivaal Valencia, evenals de in Barcelona gevestigde La Liga-kant Espanyol.

Espanyol zei dat ze vorig jaar probeerden Bitci voor de rechter te slepen wegens onbetaalde vergoedingen.

Welke andere Spaanse voetbalclubs lijden aan een ‘cryptokater’?

Xakata meldde dat Bitci beweert dat het de “solvabiliteit” heeft om zijn rekeningen aan Spaanse clubs te betalen. Maar naar verluidt zegt het dat de handen gebonden zijn door de recent ingevoerde Turkse wetgeving.

Hetzelfde cryptoplatform heeft ook sponsorovereenkomsten met Cádiz, Alavés en Real Betis. Het sloot ook een deal met de Koninklijke Spaanse voetbalbond – met het logo gedrukt op de trainingskleding van het Spaanse nationale team.

Maar Bitci is niet het enige cryptoplatform dat met La Liga-teams aan een rotsachtige rit begint.

Xakata meldde ook dat vorig jaar de hoofdsponsor van Real Sociedad, een fan-token-uitgever genaamd Iqoniq, foldde. Iqoniq was Sociedad $ 875.000 aan onbetaalde sponsorgelden verschuldigd op het moment van de liquidatie.

Eerder deze maand maakten twee Braziliaanse topvoetballers hun voornemen bekend om een ​​collega-profspeler aan te klagen, bewerend dat hij hen had overtuigd om te investeren in een crypto piramidespel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending