Connect with us

crypto nieuws

Terwijl de Fetch.ai-prijs explodeert, zouden deze 3 Altcoins dit jaar 10x kunnen zijn

Gepubliceerd

op

Terwijl de Fetch.ai-prijs explodeert, zouden deze 3 Altcoins dit jaar 10x kunnen zijn
Shutterstock

Terwijl de sombere crypto-winter aanhoudt, heeft het FET-token maar liefst +525% winst geboekt. Wat is er aan de hand met top altcoin Fetch Ai?

Het geesteskind van de in Cambridge gevestigde AI-ondernemer Humayun Sheikh, Fetch AI, heeft tot doel een ecosysteem te creëren voor het ontwerp en de inzet van AI-‘agents’ (bots).

Innovatie staat al lang aan het stuur. Dit project maakte AI-kunst mogelijk in 2021 – voordat het cool was. Maar dit is slechts één use-case voor het rockstar-project.

Met het simpele doel om het belangrijkste lanceerplatform te worden voor commerciële AI-geautomatiseerde agentsystemen.

Fetch AI is van kracht naar kracht gesprongen. Van deep parking integraties met Tesla tot partnerships met West Ham United.

Maar na een moeilijk 2022 voor FET-prijsactie, heeft internet eindelijk een inhaalslag gemaakt. De AI-hypetrein heeft het station verlaten – met de opkomst van ChatGPT en Google’s recente aankondiging van BART.

Fetch AI (FET) prijsanalyse

FET zit momenteel hoog met een handelsprijs van $ 0,54 op het moment van schrijven.

De laatste keer dat FET dit niveau zag, was in april 2022, voorafgaand aan een lange, langzame uitbloeding gedurende het afgelopen jaar. Neerwaartse prijsactie bereikte uiteindelijk dieptepunt na de ineenstorting van FTX in november ($ 0,05).

Pogingen om het veelbelovende project van de capitulatie te redden, leidden in december tot kleine bewegingen. Bollinger-bands werden strakker in het nieuwe jaar toen de prijs worstelde met constante druk van de bodemverkoper.

Tegen het begin van 2023 was FET weer doorgebroken in ondersteuning op een comfortabeler ondersteuningsniveau tussen $ 0,08 – $ 0,10.

Maar macro-sentiment van Bitcoin (BTC) en de steeds milder wordende Fed wakkerden de markten aan.

In januari begon deze rally, aanvankelijk bescheiden omdat het de BTC-bewegingen volgde. Maar Fetch AI won snel terrein op de as van blockchain- en AI-technologieën. FET noteerde tegen het einde van de maand +228%.

Begin februari veranderde de rally in een explosie, toen Bollinger-bands zich uitbreidden tot explosieve volatiliteit. Prijsactie liep weg van ondersteuning bij de 200 Day MA en ging in opwaartse prijsverkenning.

En de hamerende groene kaarsen zijn niet gestopt met landen. FET is tot nu toe alleen al deze week met 40% gestegen – een volledige terugwinning van de lagere ondersteuningsniveaus van 2021.

TradingView / FETUSDT

Lokale ondersteuning zit nu hoog boven de 200 Day MA, met ondersteuningsniveaus tussen $ 0,25 – $ 0,30.

Met zo’n sterk rallymomentum is er een goed opwaarts potentieel voor FET. Een duw hoger zou waarschijnlijk een breuk tot $ 0,75 opleveren.

Als u $ 0,75 van weerstand naar ondersteuning omdraait, zou FET in lijn worden geplaatst met de bullish chart-structuur in 2021-stijl. Een sterke basis voor hamertesten bij een nieuwe ATH van meer dan $ 1.

Deze week hebben enorme kaarsen nog grotere bewegingen voor FET geduwd. Dit is niet onopgemerkt gebleven op de RSI 14 indicator.

Leest momenteel een hoog scorende 77 – een klassiek overbought bear-signaal van de RSI. Deze indicator is bij de meest recente verhuizing bijna oververhit geraakt.

Toch zag de rally van januari de RSI van FET oververhitten tot vergelijkbare niveaus met een stijging naar $ 0,20. Dit leidde niet tot neerwaartse actie.

Maar maakte eerder plaats voor een consolidatieperiode van 14 dagen op ons lokale ondersteuningsniveau ($ 0,25 – $ 0,30).

Het zou dus kunnen lezen dat de RSI de vraag signaleert naar een consoliderende afkoelingsperiode voordat het bullish momentum wordt hervat.

De MACD voor FET staat ook ongewoon hoog op 0,0133. Dit is bullish, wat duidt op een ontsnappingsgebied en een extreem momentum door onmiddellijke koopdruk.

Voorspellingen suggereren dat FET de winst van de rally wil consolideren en verstevigen. Dit kan een retrace inhouden om ons lokale ondersteuningsniveau te testen op $ 0,30. Toch blijft de bullsdruk hoog – en een torenhoge volatiliteit is moeilijk te voorspellen – een aanloop naar $0,75 is waarschijnlijk.

Een beweging omhoog naar $ 0,75 zou vanaf hier een winst van + 40% opleveren. Een daling naar lokale steun van $ 0,30 zou een verlies van -44% opleveren. Met een Risk: Reward van 0,9 ziet de huidige prijsactie een groter neerwaarts risico.

TradingView/ FETUSDT

Welke andere altcoins kunnen 10x in 2023?

Meta Masters Guild ($MEMAG) – voorverkoop bijna voorbij

Meta Masters Guild is een gedecentraliseerd GameFi-ecosysteem dat tot doel heeft hoogwaardige, met blockchain geïntegreerde mobiele games te bieden.

Huidige voorverkoopprijs: $ 0,021 USDT

CEX-noteringsprijs: $ 0,023 USDT

Het ecosysteem heeft één eigen valuta, het Meta Masters Guild-token ($MEMAG), dat in alle MMG-spellen zal worden gebruikt en spelers kunnen beloningen verdienen in de vorm van edelstenen, die kunnen worden omgezet in $MEMAG.

Het systeem stimuleert spelers om zowel hun tijd als geld in het ecosysteem te investeren voor een eerlijke vergoeding. MMG geeft prioriteit aan leuke en duurzame gameplay boven winstgevende economie en introduceert Play and Earn (P&E) gaming in de crypto Web3-spelruimte.

Spelers bezitten echt in-game activa en het ecosysteem heeft een sterke focus op gemeenschapsbetrokkenheid met het native $MEMAG-token dat is ingesteld om het bestuur te controleren. MEMAG pakt de problemen van de game-industrie aan door een gedecentraliseerd en eerlijk ecosysteem te creëren waarin spelers op de eerste plaats komen.

De eerste game, Meta Kart Racers, wordt binnenkort gelanceerd, en er staan ​​er nog veel meer op stapel, zoals Raid NFT!

Fight Out ($FGHT) – Voorverkoop eindigt binnenkort

Ben je op zoek naar een manier om op de begane grond binnen te komen in de sport van de toekomst? Fight Out FGHT-token is uw antwoord. Met een unieke combinatie van technologie, gemeenschap en waarde zal dit token de traditionele trainingswereld verstoren en een revolutie teweegbrengen in de manier waarop individuen omgaan met hun fitness!

Voorverkoopprijs: $ 0,020 USDT

CEX-noteringsprijs: $ 0,033 USDT (5 april!)

Fight Out is een M2E-fitness-app (move-to-earn) en sportschoolketen die fitness gamificeert door gebruikers te belonen voor het voltooien van trainingen en uitdagingen, het laten groeien van de community en het ontwikkelen van hun avatar. Het platform volgt real-life workouts om de avatarstatistieken van de gebruiker te verbeteren.

Fight Out heeft tot doel het massale Web2-publiek kennis te laten maken met de metaverse en M2E op Web3 door gebruik te maken van gebruiksvriendelijke technologie en sociaal betrokken digitale avatars. Het platform biedt trainingslessen, on-demand sessies en persoonlijke routines.

Gebruikers verdienen $REPS, een in-app off-chain valuta, voor gezonde activiteit en kunnen $REPS inwisselen voor items in de Fight Out-winkel, kortingen en persoonlijke voordelen. $FGHT is het in-app native utility-token dat kan worden gebruikt om meer $REPS te kopen en toegang te krijgen tot elite-voordelen.

Klik op de link voor meer informatie over de voorverkoop, voer voorverkoop in competitie om $ 250k te winnen en verzeker je van een plek in het volgende grote ding in beweging.

C+Charge ($CCHG)

C+Charge is een geavanceerde cryptocurrency-startup die een revolutie teweegbrengt in de manier waarop de koolstofkredietindustrie werkt. Met een geschatte waarde van $ 2,4 biljoen in de koolstofkredietindustrie in 2027, is C+Charge perfect gepositioneerd om te profiteren van deze enorme groei.

Voorverkoopprijs: $ 0,013

CEX-noteringsprijs: $ 0,023

Het bedrijf bouwt een blockchain-gebaseerd P2P-betalingssysteem voor EV-laadstations, waardoor EV-bestuurders CO2-credits kunnen verdienen en kunnen profiteren van de voordelen van deze bloeiende industrie.

Op dit moment zijn grote EV-fabrikanten zoals Tesla de enigen die de vruchten plukken van CO2-credits.

C+Charge heeft echter tot doel de markt voor koolstofkredieten te democratiseren en meer van deze beloningen in handen te geven van de EV-bezitters zelf.

Met de voorverkoop van de CCHG-token nu aan de gang, hebben vroege investeerders een unieke kans om op de begane grond in te stappen in een veelbelovend milieuvriendelijk cryptocurrency-project.

Met tokens die momenteel voor slechts $ 0,013 per stuk worden verkocht, is dit een niet te missen investeringsmogelijkheid. De prijs van de tokens zal tegen het einde van de voorverkoop met 80% zijn gestegen, dus wees er snel bij!

Als u op zoek bent naar een maatschappelijk verantwoorde investering die het potentieel heeft om een ​​groot rendement te behalen, dan is C+Charge de perfecte keuze. Mis deze ongelooflijke kans niet – sluit u vandaag nog aan bij de C+Charge-revolutie!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

crypto nieuws

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanhet DeFi-platform Euler Finance

Gepubliceerd

op

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanaf het DeFi-platform Euler Finance

Een hacker maakte maandagochtend vroeg misbruik van het gedecentraliseerde financiële (DeFi)-platform Euler Finance en stal ongeveer $200 miljoen aan cryptovaluta, volgens het blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Euler Finance, een non-custodial lending protocol gebouwd op Ethereum (ETH), erkend de hack op maandag en merkte op dat het samenwerkte met wetshandhavers en onafhankelijke auditors en beveiligingsbedrijven.

Legt uit SlowMist,

“De aanvaller gebruikte flitsleningen om geld te storten en gebruikte ze vervolgens twee keer om de liquidatielogica te activeren, het geld aan het reserveadres te schenken en een zelfliquidatie uit te voeren om eventuele resterende activa te innen.”

Het blockchain-beveiligingsbedrijf merkt op dat de hacker geld heeft gedoneerd aan het reserve-adres zonder te zijn onderworpen aan een liquiditeitscontrole, wat “een mechanisme creëerde dat direct tot zachte liquidatie kon leiden”.

“Toen de zachte liquidatielogica werd geactiveerd door een hoge hefboomwerking, nam de opbrengstwaarde toe, waardoor de vereffenaar het grootste deel van het onderpand van de geliquideerde gebruikersrekening kon verkrijgen door slechts een deel van de verplichtingen naar zichzelf over te dragen.

Aangezien de waarde van de onderpand fondsen hoger was dan de waarde van de passiva (die slechts gedeeltelijk werden overgedragen vanwege de zachte liquidatie), kon de vereffenaar met succes slagen voor hun gezondheidsfactorcontrole (checkLiquidity) en de verkregen fondsen opnemen.

Volgens Kijk op kettingverloor Euler ongeveer 96.833 ETH, ter waarde van ongeveer $ 166 miljoen op het moment van schrijven, en $ 34 miljoen aan de aan de USD gekoppelde stablecoin DAI.

In zijn 2023 Crypto Crime Report merkt blockchain-dataplatform Chainalysis op dat hackers vorig jaar in totaal $ 3,8 miljard hebben gestolen van cryptocurrency-bedrijven, het hoogste jaarlijkse totaal ooit. De hackers gingen ervandoor met een overgrote meerderheid van dat totaal door zich te richten op DeFi-protocollen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Amerikaanse regering eist stopzetting van Voyager-Binance.US’ deal van $ 1 miljard – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Bron: AdobeStock / Ascannio

Plannen van Binance.US om de activa van Voyager Digital, een ingestorte cryptocurrency-makelaardij, te verwerven, zijn op een addertje onder het gras gekomen na een verzoek van de Amerikaanse regering om de voorgestelde deal in de wacht te zetten.

Volgens gerechtelijke documenten hebben zowel de Securities and Exchange Commission (SEC) als de financiële toezichthouder van New York bezwaar gemaakt tegen de transactie van $ 1 miljard, daarbij verwijzend naar meerdere zorgen.

De SEC zei dat de Voyager-deal mogelijk in strijd is met wetten over het niet-geregistreerde aanbod en de verkoop van effecten.

Meer specifiek zei het bureau dat de transacties in crypto-activa die nodig zijn om de herbalancering te bewerkstelligen “mogelijk in strijd zijn met het verbod in sectie 5 van de Securities Act van 1933 tegen het niet-geregistreerde aanbod, de verkoop of de levering na verkoop van effecten.”

Het bezwaar van de SEC haalde ook rapporten aan van Amerikaanse onderzoeken naar Binance.US en de wereldwijde Binance crypto-uitwisseling, waarvan Binance.US een zogenaamd onafhankelijke partner is. “Regulerende acties” zouden kunnen betekenen dat de deal “onmogelijk te voltooien” wordt, zei het.

Evenzo maakten de belangrijkste financiële toezichthouder van New York en de New Yorkse procureur-generaal Letitia James bezwaar tegen de deal en zeiden dat Voyager “illegaal een bedrijf in virtuele valuta exploiteerde binnen de staat zonder vergunning”.

De toezichthouder vermeldde ook dat, aangezien Binance.US geen licentie heeft of beschikbaar is in New York, Voyager-klanten in de staat mogelijk zes maanden moeten wachten om toegang te krijgen tot hun geld.

“Rekeninghouders in New York zullen niet in staat zijn om de activa op hun rekeningen te controleren, inclusief of ze de cryptocurrency moeten verkopen om verder risico op de volatiele cryptocurrency-markt te vermijden”, aldus de NYDFS, eraan toevoegend:

“Rekeninghouders in andere jurisdicties dan niet-ondersteunde jurisdicties (‘ondersteunde jurisdicties’) hebben daarentegen de vrijheid om de aan hen verschuldigde cryptocurrency te verhandelen, gedefinieerd als ‘Net Owed Coins’ in de APA, zodra hun Binance US-accounts zijn opgezet en hun activa worden gemigreerd.”

Ondertussen houdt de Amerikaanse faillissementsrechter Michael Wiles, die de deal vorige week aanvankelijk goedkeurde, morgen een hoorzitting over de nieuwe bezwaren van de SEC en de hoogste toezichthouder van New York.

“Het Hof kan de regering niet vertellen om nu te spreken of voor altijd te zwijgen voordat Voyager en Binance.US trouwen”, zei rechter Williams in een recente aanvraag. “Niets in de Faillissementswet staat rechtbanken toe partijen vrij te pleiten van aansprakelijkheid jegens de regering voor gedragingen in het verleden en in de toekomst.”

De door Binance.US voorgestelde deal van $ 1 miljard om Voyager te kopen, stelt klanten in staat eindelijk geld op te nemen, met schattingen dat gebruikers 73% van de waarde van hun stortingen kunnen terugkrijgen.

Met name is Voyager niet verplicht om het aanbod van de uitwisseling te accepteren. Het zal tot een maand duren voordat het bedrijf “nieuwe vragen” over de toewijding van Binance.US aan de overname, de naleving van de regelgeving en de veiligheid van klantdeposito’s beoordeelt, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar de financiële adviseurs van Voyager.

Voyager was een cryptocurrency-makelaar die in juli Chapter 11 Faillissement aanvroeg, wat werd gevolgd door een biedingsoorlog tussen Binance en de FTX-beurs. Eind oktober verkreeg FTX de goedkeuring van een Amerikaanse faillissementsrechtbank om de activa van Voyager over te nemen, maar het beruchte stortte kort daarna in en Binance was weer terug in het spel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Spaanse La Liga-voetbalclubs klagen crypto-sponsors aan

Gepubliceerd

op

A flag featuring the crest of the Spanish football club Celta Vigo.
Bron: Alexey Novikov/Adobe

Het Spaanse voetbal (voetbal) lijdt aan een “crypto-kater”, beweert een nieuw rapport – met veel La Liga-clubs die achterblijven met “defaults, klachten en een ervaring om te vergeten” nadat partnerschappen met crypto-sponsors zijn verzuurd.

De nieuwste club die in de problemen komt met een sponsor uit de cryptosector is Celta Vigo. De club werkte in 2021 samen met de Turkse cryptobeurs Bitci.

Maar in een persbericht dat eerder deze week op Twitter werd gepubliceerd, beweerde Celta dat de beurs “geen enkele betaling heeft gedaan” sinds de deal werd gesloten.

Celta schreef dat het “bij verschillende gelegenheden gedwongen was om Bitci te vragen om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen”.

De club schreef dat Bitci “zich had beperkt tot het aanbieden van verschillende betalingsbeloften, die het nooit is nagekomen”.

De club verklaarde dat het “besloten had om juridische stappen te ondernemen” om “volledige naleving te vragen van wat de partijen waren overeengekomen”.

De club concludeerde dat het “de grootste inspanningen” deed om een ​​”onaangename situatie” op te lossen die “uitsluitend door Bitci was veroorzaakt”.

Maar de zaak van Celta staat niet op zichzelf. Xataka meldde dat Bitci betalingsuitstel had aangevraagd bij een aantal van zijn andere Spaanse partners, waaronder Celta-rivaal Valencia, evenals de in Barcelona gevestigde La Liga-kant Espanyol.

Espanyol zei dat ze vorig jaar probeerden Bitci voor de rechter te slepen wegens onbetaalde vergoedingen.

Welke andere Spaanse voetbalclubs lijden aan een ‘cryptokater’?

Xakata meldde dat Bitci beweert dat het de “solvabiliteit” heeft om zijn rekeningen aan Spaanse clubs te betalen. Maar naar verluidt zegt het dat de handen gebonden zijn door de recent ingevoerde Turkse wetgeving.

Hetzelfde cryptoplatform heeft ook sponsorovereenkomsten met Cádiz, Alavés en Real Betis. Het sloot ook een deal met de Koninklijke Spaanse voetbalbond – met het logo gedrukt op de trainingskleding van het Spaanse nationale team.

Maar Bitci is niet het enige cryptoplatform dat met La Liga-teams aan een rotsachtige rit begint.

Xakata meldde ook dat vorig jaar de hoofdsponsor van Real Sociedad, een fan-token-uitgever genaamd Iqoniq, foldde. Iqoniq was Sociedad $ 875.000 aan onbetaalde sponsorgelden verschuldigd op het moment van de liquidatie.

Eerder deze maand maakten twee Braziliaanse topvoetballers hun voornemen bekend om een ​​collega-profspeler aan te klagen, bewerend dat hij hen had overtuigd om te investeren in een crypto piramidespel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending