Connect with us

crypto nieuws

Terwijl de Shiba Inu-prijs explodeert, kunnen deze 3 Altcoins 10x winst zien

Gepubliceerd

op

Terwijl de Shiba Inu-prijs explodeert, kunnen deze 3 Altcoins 10x winst zien

Shiba Inu heeft een sensationeel weekend achter de rug na een langdurige strijd om te ontsnappen.

Een enorme kaarslont van 11% zag de SHIB-prijs stijgen. Het opnieuw aanwakkeren van wat velen begonnen te vrezen, was een stagnerende rally.

In 2023 is Shiba Inu nu met 97% gestegen in slechts één maand, met de 200 Day MA als standvastige ijzeren steun.

De waarheidsgetrouwheid van volatiliteit die wordt getoond door de seismische bewegingen van de Bollinger-band. Deze ontsnapping heeft de breedste handtekening sinds november opgeleverd – dit is geen gewone zet.

Met een intra-day high van $0,00001576, wordt de prijs momenteel verhandeld op $0,00001442. Dit volgt op een kleine afwijzing van het eerste belangrijke weerstandsgebied van $ 0,000015.

TradingView/SHIBUSDT

Maar hoe ver kan de SHIB-rally gaan?

Vorige week, toen ik deze beweging voorspelde – identificeerde ik een waarschijnlijke ’topzone’ van de rally – waar de kaartstructuur mogelijk vermoeid raakt.

Op 29 oktober 2022 (onze meest recente historische rally) zag SHIB een top van $ 0,000015. Daarvoor boekte SHIB op 14 augustus 2022 een indrukwekkende rally naar $ 0,000018.

$ 0,000015- $ 0,000018 is dus de waarschijnlijke rallytop.

Dit is kritisch afhankelijk van de macro-invloed van Bitcoin (BTC) – voor sommigen reden tot zorg.

De leidende cryptocurrency heeft een vastgelopen momentum zien wijken voor een langzame uitbloeding. Shiba Inu-prijsactie volgt meestal grote bewegingen van BTC.

Wat zeggen Shiba Inu-indicatoren?

Een blik op onze indicatoren schetst een nog somberder beeld – tot grote vreugde van de bears.

De RSI 14 raakte aanzienlijk oververhit tijdens deze uitbraak van $ 0,000012. Een topsignaal van 83 halen – dit kan een teken zijn dat SHIB-houders zich zorgen moeten maken.

83 is een zeer hoge RSI-handtekening, die aangeeft dat SHIB erg overbought is geworden. De laatste keer dat Shiba Inu 83 bereikte op de RSI was 29 oktober – de top van onze laatste lokale rally op $ 0,000015 – hetzelfde niveau als nu.

Dus de RSI 14 op het huidige niveau van 60 is bearish.

Bulls zullen ongelukkig zijn om te zien dat de MACD nu ook naar bearish divergentie is omgeslagen. Na deze rally vooraf gewaarschuwd te hebben met een bullish divergentie naar afgelopen vrijdag.

Is nu een goede SHIB inzending?

Verwacht mag worden dat SHIB doorgaat met het testen van een verdere voortzetting in onze topzone. Dit is waarschijnlijk in de vorm van een andere hamerende lont.

Afwijzing van $ 0,000015 vereist een Fibonacci-retracement. Dit zou waarschijnlijk neerkomen op het testen van ondersteuning van de 200 Day MA voor ongeveer $ 0,0000125.

Het risico: beloningsvoorstel aangeboden door SHIB is sinds vorige week in aantrekkelijkheid afgenomen.

Opwaarts potentieel suggereert een hardtop van $ 0,000018 – een potentiële winst van +25%. Neerwaarts risico suggereert een ondersteuningsniveau dat de 200 Day MA volgt – een potentieel verlies van -20%.

Daarmee blijft de ratio op 1,24 staan ​​(zeker minder aantrekkelijk dan de 2,17 vorige week).

Maar welke andere projecten exploderen deze week? Is er elders een beter rendement mogelijk?

Verander de manier waarop we gamen met MEMAG!

Meta Masters Guild (MMG) verandert de manier waarop we spelen en verdienen in de gamewereld met zijn gedecentraliseerde GameFi-ecosysteem.

Door het beste van mobiele games te combineren met de kracht van blockchain-technologie, biedt MMG een unieke en naadloze game-ervaring.

MMG gebruikt een enkele native valuta, het Meta Masters Guild-token (MEMAG). Spelers kunnen MEMAG gebruiken voor transacties en inkomsten in alle games in het ecosysteem.

Het MMG-platform geeft prioriteit aan betrokkenheid van de gemeenschap. Dit geeft spelers de kans om passief te verdienen. Terwijl we er ook voor zorgen dat de economie van de game-ervaring het algehele plezier niet beperkt.

Met drie spannende titels in het verschiet, waaronder RobotEra en Meta Kart Racers. Naast spannende samenwerkingen die in de pijplijn zitten, heeft MEMAG het potentieel voor explosieve groei.

Beveiliging van activa is een topprioriteit voor MMG. Aangezien spelers zelfbeheer hebben over hun in-game activa, is dit van cruciaal belang voor het succes van het project. Zelfbewaring geeft spelers een gevoel van eigendom en controle over hun game-ervaring.

Investeren in MEMAG is een kans om deel uit te maken van een project dat een revolutie teweegbrengt in de traditionele game-industrie. In tegenstelling tot andere pogingen in de GameFi-ruimte, zoals STEPN.

Dit komt omdat MMG prioriteit geeft aan zijn entertainmentaanbod. Voordat we ons richten op de financiële mogelijkheden.

De voorverkoop van het $MEMAG-token is nu aan de gang.

Early adopters de kans bieden om tokens tegen een gereduceerd tarief te kopen. Stap in voordat de CEX-notering de prijs verhoogt!

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om te spelen en geld te verdienen, bezoek dan vandaag nog de Meta Masters Guild-website en maak deel uit van de toekomst van gaming.

Maak je klaar om te slaan, trappen en verdienen met Fight Out!

Ben je klaar om fit te worden en betaald te krijgen?

De voorverkoop voor het Fight Out ($FGHT)-token loopt binnenkort ten einde en het is het perfecte moment om je bij de revolutie aan te sluiten.

Fight Out transformeert de wereld van fitness door de massa’s te introduceren in Move-to-Earn (M2E) op Web3.

Deze innovatieve app houdt je real-life workouts bij en beloont je. Of dat nu is om deel te nemen aan uitdagingen, lessen en persoonlijke routines.

Zeg vaarwel tegen saaie gymsessies en hallo tegen een opwindende nieuwe manier om fitness te benaderen.

Met Fight Out verdien je $REPS, die je kunt inwisselen voor kortingen en voordelen. Maar dat is niet alles.

Het gebruik van de in-app native utility-token $FGHT geeft je nog meer exclusieve voordelen, waaronder de kans om je inkomsten te verhogen. FGHT geeft gebruikers ook een stem in het beheer en de ontwikkeling van ecosystemen.

Dit is je kans om deel uit te maken van de sport van de toekomst. En het beste deel? Fight Out geeft $ 250.000 weg aan een gelukkige deelnemer aan de voorverkoop.

Ga naar Fight Out’s website voor meer informatie over de voorverkoop en verzeker je van een plek in deze opwindende kans.

Wacht niet langer, bezoek Fight Out nu en maak je klaar om te zweten en veel te winnen!

De groene energierevolutie nieuw leven inblazen: C+Charge

Ben je klaar om mee te doen aan de groene energierevolutie en ervan te profiteren? Zoek niet verder dan C+Charge ($CCHG). Een nieuwe cryptocurrency die een revolutie teweeg zal brengen in de koolstofkredietindustrie.

Naarmate elektrische voertuigen (EV’s) meer voorkomen bij bijvoorbeeld Tesla. De vraag naar oplaadpunten voor elektrische auto’s stijgt enorm.

En met de verwachte groei van $ 2,4 biljoen in de koolstofkredietindustrie tegen 2027. Er is nooit een beter moment geweest om aan boord te springen.

Maar waarom zouden alleen grote EV-fabrikanten zoals Tesla de vruchten plukken?

C+Charge biedt een baanbrekende oplossing.

Het Peer-to-Peer (P2P) betalingssysteem voor EV-opladen, mogelijk gemaakt door blockchain-technologie. Biedt eigenaren van elektrische voertuigen de kans om CO2-credits te verdienen en te delen in de groei van de branche.

Mis je kans niet om een ​​stukje van de taart te bezitten.

De voorverkoop van het CCHG-token is al aan de gang, waardoor vroege investeerders de kans krijgen om op de begane grond van dit milieuvriendelijke project binnen te komen. Bovendien is er een weggeefactie van $ 50.000 voor vroege vogels.

Word vandaag nog lid van de C+Charge-beweging en maak deel uit van een project dat niet alleen winstgevend is, maar ook een verschil maakt voor het milieu. Investeer in een mooiere, groenere toekomst.

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

crypto nieuws

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanhet DeFi-platform Euler Finance

Gepubliceerd

op

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanaf het DeFi-platform Euler Finance

Een hacker maakte maandagochtend vroeg misbruik van het gedecentraliseerde financiële (DeFi)-platform Euler Finance en stal ongeveer $200 miljoen aan cryptovaluta, volgens het blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Euler Finance, een non-custodial lending protocol gebouwd op Ethereum (ETH), erkend de hack op maandag en merkte op dat het samenwerkte met wetshandhavers en onafhankelijke auditors en beveiligingsbedrijven.

Legt uit SlowMist,

“De aanvaller gebruikte flitsleningen om geld te storten en gebruikte ze vervolgens twee keer om de liquidatielogica te activeren, het geld aan het reserveadres te schenken en een zelfliquidatie uit te voeren om eventuele resterende activa te innen.”

Het blockchain-beveiligingsbedrijf merkt op dat de hacker geld heeft gedoneerd aan het reserve-adres zonder te zijn onderworpen aan een liquiditeitscontrole, wat “een mechanisme creëerde dat direct tot zachte liquidatie kon leiden”.

“Toen de zachte liquidatielogica werd geactiveerd door een hoge hefboomwerking, nam de opbrengstwaarde toe, waardoor de vereffenaar het grootste deel van het onderpand van de geliquideerde gebruikersrekening kon verkrijgen door slechts een deel van de verplichtingen naar zichzelf over te dragen.

Aangezien de waarde van de onderpand fondsen hoger was dan de waarde van de passiva (die slechts gedeeltelijk werden overgedragen vanwege de zachte liquidatie), kon de vereffenaar met succes slagen voor hun gezondheidsfactorcontrole (checkLiquidity) en de verkregen fondsen opnemen.

Volgens Kijk op kettingverloor Euler ongeveer 96.833 ETH, ter waarde van ongeveer $ 166 miljoen op het moment van schrijven, en $ 34 miljoen aan de aan de USD gekoppelde stablecoin DAI.

In zijn 2023 Crypto Crime Report merkt blockchain-dataplatform Chainalysis op dat hackers vorig jaar in totaal $ 3,8 miljard hebben gestolen van cryptocurrency-bedrijven, het hoogste jaarlijkse totaal ooit. De hackers gingen ervandoor met een overgrote meerderheid van dat totaal door zich te richten op DeFi-protocollen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Amerikaanse regering eist stopzetting van Voyager-Binance.US’ deal van $ 1 miljard – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Bron: AdobeStock / Ascannio

Plannen van Binance.US om de activa van Voyager Digital, een ingestorte cryptocurrency-makelaardij, te verwerven, zijn op een addertje onder het gras gekomen na een verzoek van de Amerikaanse regering om de voorgestelde deal in de wacht te zetten.

Volgens gerechtelijke documenten hebben zowel de Securities and Exchange Commission (SEC) als de financiële toezichthouder van New York bezwaar gemaakt tegen de transactie van $ 1 miljard, daarbij verwijzend naar meerdere zorgen.

De SEC zei dat de Voyager-deal mogelijk in strijd is met wetten over het niet-geregistreerde aanbod en de verkoop van effecten.

Meer specifiek zei het bureau dat de transacties in crypto-activa die nodig zijn om de herbalancering te bewerkstelligen “mogelijk in strijd zijn met het verbod in sectie 5 van de Securities Act van 1933 tegen het niet-geregistreerde aanbod, de verkoop of de levering na verkoop van effecten.”

Het bezwaar van de SEC haalde ook rapporten aan van Amerikaanse onderzoeken naar Binance.US en de wereldwijde Binance crypto-uitwisseling, waarvan Binance.US een zogenaamd onafhankelijke partner is. “Regulerende acties” zouden kunnen betekenen dat de deal “onmogelijk te voltooien” wordt, zei het.

Evenzo maakten de belangrijkste financiële toezichthouder van New York en de New Yorkse procureur-generaal Letitia James bezwaar tegen de deal en zeiden dat Voyager “illegaal een bedrijf in virtuele valuta exploiteerde binnen de staat zonder vergunning”.

De toezichthouder vermeldde ook dat, aangezien Binance.US geen licentie heeft of beschikbaar is in New York, Voyager-klanten in de staat mogelijk zes maanden moeten wachten om toegang te krijgen tot hun geld.

“Rekeninghouders in New York zullen niet in staat zijn om de activa op hun rekeningen te controleren, inclusief of ze de cryptocurrency moeten verkopen om verder risico op de volatiele cryptocurrency-markt te vermijden”, aldus de NYDFS, eraan toevoegend:

“Rekeninghouders in andere jurisdicties dan niet-ondersteunde jurisdicties (‘ondersteunde jurisdicties’) hebben daarentegen de vrijheid om de aan hen verschuldigde cryptocurrency te verhandelen, gedefinieerd als ‘Net Owed Coins’ in de APA, zodra hun Binance US-accounts zijn opgezet en hun activa worden gemigreerd.”

Ondertussen houdt de Amerikaanse faillissementsrechter Michael Wiles, die de deal vorige week aanvankelijk goedkeurde, morgen een hoorzitting over de nieuwe bezwaren van de SEC en de hoogste toezichthouder van New York.

“Het Hof kan de regering niet vertellen om nu te spreken of voor altijd te zwijgen voordat Voyager en Binance.US trouwen”, zei rechter Williams in een recente aanvraag. “Niets in de Faillissementswet staat rechtbanken toe partijen vrij te pleiten van aansprakelijkheid jegens de regering voor gedragingen in het verleden en in de toekomst.”

De door Binance.US voorgestelde deal van $ 1 miljard om Voyager te kopen, stelt klanten in staat eindelijk geld op te nemen, met schattingen dat gebruikers 73% van de waarde van hun stortingen kunnen terugkrijgen.

Met name is Voyager niet verplicht om het aanbod van de uitwisseling te accepteren. Het zal tot een maand duren voordat het bedrijf “nieuwe vragen” over de toewijding van Binance.US aan de overname, de naleving van de regelgeving en de veiligheid van klantdeposito’s beoordeelt, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar de financiële adviseurs van Voyager.

Voyager was een cryptocurrency-makelaar die in juli Chapter 11 Faillissement aanvroeg, wat werd gevolgd door een biedingsoorlog tussen Binance en de FTX-beurs. Eind oktober verkreeg FTX de goedkeuring van een Amerikaanse faillissementsrechtbank om de activa van Voyager over te nemen, maar het beruchte stortte kort daarna in en Binance was weer terug in het spel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Spaanse La Liga-voetbalclubs klagen crypto-sponsors aan

Gepubliceerd

op

A flag featuring the crest of the Spanish football club Celta Vigo.
Bron: Alexey Novikov/Adobe

Het Spaanse voetbal (voetbal) lijdt aan een “crypto-kater”, beweert een nieuw rapport – met veel La Liga-clubs die achterblijven met “defaults, klachten en een ervaring om te vergeten” nadat partnerschappen met crypto-sponsors zijn verzuurd.

De nieuwste club die in de problemen komt met een sponsor uit de cryptosector is Celta Vigo. De club werkte in 2021 samen met de Turkse cryptobeurs Bitci.

Maar in een persbericht dat eerder deze week op Twitter werd gepubliceerd, beweerde Celta dat de beurs “geen enkele betaling heeft gedaan” sinds de deal werd gesloten.

Celta schreef dat het “bij verschillende gelegenheden gedwongen was om Bitci te vragen om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen”.

De club schreef dat Bitci “zich had beperkt tot het aanbieden van verschillende betalingsbeloften, die het nooit is nagekomen”.

De club verklaarde dat het “besloten had om juridische stappen te ondernemen” om “volledige naleving te vragen van wat de partijen waren overeengekomen”.

De club concludeerde dat het “de grootste inspanningen” deed om een ​​”onaangename situatie” op te lossen die “uitsluitend door Bitci was veroorzaakt”.

Maar de zaak van Celta staat niet op zichzelf. Xataka meldde dat Bitci betalingsuitstel had aangevraagd bij een aantal van zijn andere Spaanse partners, waaronder Celta-rivaal Valencia, evenals de in Barcelona gevestigde La Liga-kant Espanyol.

Espanyol zei dat ze vorig jaar probeerden Bitci voor de rechter te slepen wegens onbetaalde vergoedingen.

Welke andere Spaanse voetbalclubs lijden aan een ‘cryptokater’?

Xakata meldde dat Bitci beweert dat het de “solvabiliteit” heeft om zijn rekeningen aan Spaanse clubs te betalen. Maar naar verluidt zegt het dat de handen gebonden zijn door de recent ingevoerde Turkse wetgeving.

Hetzelfde cryptoplatform heeft ook sponsorovereenkomsten met Cádiz, Alavés en Real Betis. Het sloot ook een deal met de Koninklijke Spaanse voetbalbond – met het logo gedrukt op de trainingskleding van het Spaanse nationale team.

Maar Bitci is niet het enige cryptoplatform dat met La Liga-teams aan een rotsachtige rit begint.

Xakata meldde ook dat vorig jaar de hoofdsponsor van Real Sociedad, een fan-token-uitgever genaamd Iqoniq, foldde. Iqoniq was Sociedad $ 875.000 aan onbetaalde sponsorgelden verschuldigd op het moment van de liquidatie.

Eerder deze maand maakten twee Braziliaanse topvoetballers hun voornemen bekend om een ​​collega-profspeler aan te klagen, bewerend dat hij hen had overtuigd om te investeren in een crypto piramidespel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending