Connect with us

crypto nieuws

Terwijl de Shiba Inu-prijs explodeert, zouden deze verborgen edelstenen 10x kunnen zijn

Gepubliceerd

op

Shiba inu

 

Shiba Inu (SHIB) ligt op ramkoers met de 200-daagse MA. Zal SHIB barsten of stuiteren voor de lancering van Shibarium?

De analyse van vorige week had betrekking op de waarschijnlijkheid van een SHIB-retracement van weerstand op $ 0,00001500. Dit is nu stevig aan de gang.

Shiba Inu bevindt zich al acht dagen in een retracementpatroon omdat prijsactie wordt gedwongen naar neerwaartse convergentie met een stijgende MA van 200 dagen.

Momenteel verhandeld op $ 0,00001245 (een 24-uurs verandering van -3%), bulls hebben gevochten om steun te krijgen op $ 0,00001250.

Dit is tijdens het weekend gestold als ondersteuningsniveau, aangezien SHIB een verdieping lijkt te vinden.

TradingView / SHIBUSDT

Prijsniveaus liggen nog steeds boven meer voor de hand liggende lokale ondersteuning op $ 0,00001150 – $ 0,00001200. De 200-daagse MA is gestegen om dit lokale ondersteuningsniveau te versterken.

Hoe hoog kon Shiba Inu (SHIB) gaan?

Aanscherping van de Bollinger-banden suggereert dat er een beslissende stap nadert. Een test van de 200-daagse MA zal die directionele beslissing waarschijnlijk forceren.

Kijken naar de indicatoren van SHIB draagt ​​bij aan de argumenten voor een op handen zijnde verhuizing.

De RSI 14 leest een bullish divergentie op 39 – aangezien SHIB naar oververkocht gebied lijkt te gaan. Opvallend is dat de RSI sinds 4 februari niet meer zijn hoogtepunt heeft bereikt, wat een afkoelperiode van 9 dagen op de RSI markeert.

Een blik op de MACD toont 0,000000026 – opnieuw bullish divergentie (zij het klein). Ook dit zou een weerspiegeling kunnen zijn van een rally die schrijlings op de 200 Day MA zat.

Dus met een opwaarts potentieel van $ 0,00001500 (+21%) en een neerwaarts risico op uitval tot $ 0,00001150 (-7%).

 

TradingView / SHIBUSDT

SHIB’s huidige Risk:Reward ratio is 3,0 – een zeer aantrekkelijke instap – gekenmerkt door een beperkt neerwaarts risico.

Maar waarom verzamelt Shiba Inu (SHIB) zich?

In de prijsanalyse van Shiba Inu van gisteren. Er werd benadrukt dat de burnrate van Shiba Inu in uren met 1000% is gestegen.

De enorme stijging van de verbrandingssnelheid heeft ertoe geleid dat sommige analisten suggereren dat er een grote comeback is in de inkomende markt.

Met de deflatiedruk die alleen maar zal toenemen met de lancering van Shibarium (deze week wordt de lancering getipt!) – zouden de zaken snel in de lift kunnen zitten. Shibarium zal resulteren in miljarden extra SHIB verbrand. De schaarste van het aanbod vergroten en in theorie de prijs opdrijven.

Altcoin-projecten zullen dit jaar beter presteren dan Shiba Inu (SHIB)?

Nu de prijsactie van Shiba Inu zich in een precaire positie bevond, zouden sommige beleggers onzeker kunnen blijven. Om u te helpen, zijn hier een paar altcoin-projecten die grotere en betrouwbaardere rendementen kunnen bieden.

Meta Masters Gilde ($MEMAG)

Meta Masters Guild (MMG) is van plan de GameFi-ruimte ten goede te veranderen. Deze veelbelovende nieuwe sector heeft reputatieschade opgelopen door een intense focus op het genereren van inkomsten – een enorme afschrikking voor spelers wereldwijd.

MMG is op een missie om dit te veranderen, door samen te werken met grote triple AAA-studio’s zoals GameAround om een ​​meeslepende videogame-ervaring met een hoog octaangehalte te bieden, ver vooruit op de in-game economie via het groeiende MMG-ecosysteem.

$MEMAG is momenteel in voorverkoop in de voorlaatste 6e ronde met nog maar twee dagen te gaan tot de laatste 7e ronde begint! Hierdoor zal de prijs van $MEMAG bijna 10% stijgen naar $0,021 per token.

Het ecosysteem heeft al een aantal games in de voorverkoop waaronder Meta Kart Racers en Raid NFT. Dit is een indrukwekkende projectgroei van een ecosysteem dat nog niet eens klaar is met de voorverkoopfinanciering!

Een van de meest opwindende games die in ontwikkeling is, is Meta Masters World, met als doel om voor het eerst strategiegamen op de Web3-markt te brengen.

Spelers beginnen met een klein leger en gaan op weg naar een door oorlog verscheurde wereld van PvP-imperiumopbouw. U kunt uw land verwerven door rijkdommen of vergoten bloed te vergaren.

Er is een volledige aanpassing van het personage gepland, zodat je het personage kunt worden dat je je altijd al had voorgesteld. En als je genoeg land in de meta verwerft, zal je imperium je in het echte leven betalen met de geplande in-game valuta die ook inwisselbaar is voor $MEMAG.

Er zal natuurlijk een economische marktplaats zijn, vergelijkbaar met RuneScape, waarmee spelers $MEMAG kunnen gebruiken om hun imperium te upgraden.

Meer details over deze titel zullen binnenkort worden onthuld. Volg Meta Masters Guild op Discord en Telegram om op de hoogte te blijven.

Vecht uit ($FGHT)

Fight Out is een ander revolutionair cryptoproject dat binnenkort naar de beurzen komt (getipt voor april).

Het opwindende Move-2-Earn-project zal de ruimte opschudden met innovatieve technologie die mensen als STEPN uitdaagt die alleen eenvoudige loopoefeningen kunnen volgen.

Fight Out levert een holistisch monitoringsysteem dat elke oefening kan registreren, van je tijd in de gewichtsruimte tot de uren verderop in de Dojo. Met bijna $ 4 miljoen opgehaald in een voorverkoop die tegen het einde van het vierde kwartaal van 2022 werd gelanceerd.

Fight Out hoopt de toetredingsdrempels weg te nemen in de vorm van Web3-kennis en dure starter-NFT’s die worden geassocieerd met platforms zoals STEPN.

De belangrijkste benadering is om de web3-industrie te openen, zodat iedereen ervan kan profiteren terwijl hij een gezonde levensstijl leidt. Gebruikers die lid worden van dit nieuwe ecosysteem krijgen toegang tot een Move-to-Earn (M2E) fitness-app en een keten van fysieke sportscholen verspreid over de hele wereld.

Fight Out beloont alle soorten oefeningen – en betaalt echt met het native $FGHT-token dat een hele marktplaats van fysieke en digitale beloningen mogelijk maakt.

Ondanks dat Fight Out zich in de voorverkoopfase bevindt, dringt het team al door in de crypto-industrie.

Vorige week had het team een ​​projectinterview met Binance, bekijk het hier

C+Charge ($CCHG)

Ben je klaar om mee te doen aan de groene energierevolutie en ervan te profiteren? Zoek niet verder dan C+Charge ($CCHG). Een nieuwe cryptocurrency die een revolutie teweeg zal brengen in de koolstofkredietindustrie.

Naarmate elektrische voertuigen (EV’s) meer voorkomen bij bijvoorbeeld Tesla. De vraag naar oplaadpunten voor elektrische auto’s stijgt enorm.

En met de verwachte groei van $ 2,4 biljoen in de koolstofkredietindustrie tegen 2027. Er is nooit een beter moment geweest om aan boord te springen.

Maar waarom zouden alleen grote EV-fabrikanten zoals Tesla de vruchten plukken?

C+Charge biedt een baanbrekende oplossing.

Het Peer-to-Peer (P2P) betalingssysteem voor EV-opladen, mogelijk gemaakt door blockchain-technologie. Biedt eigenaren van elektrische voertuigen de kans om CO2-credits te verdienen en te delen in de groei van de branche.

Mis je kans niet om een ​​stukje van de taart te bezitten.

De voorverkoop van het CCHG-token is al aan de gang, waardoor vroege investeerders de kans krijgen om op de begane grond van dit milieuvriendelijke project binnen te komen. Bovendien is er een weggeefactie van $ 50.000 voor vroege vogels.

Word vandaag nog lid van de C+Charge-beweging en maak deel uit van een project dat niet alleen winstgevend is, maar ook een verschil maakt voor het milieu. Investeer in een mooiere, groenere toekomst.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

crypto nieuws

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanhet DeFi-platform Euler Finance

Gepubliceerd

op

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanaf het DeFi-platform Euler Finance

Een hacker maakte maandagochtend vroeg misbruik van het gedecentraliseerde financiële (DeFi)-platform Euler Finance en stal ongeveer $200 miljoen aan cryptovaluta, volgens het blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Euler Finance, een non-custodial lending protocol gebouwd op Ethereum (ETH), erkend de hack op maandag en merkte op dat het samenwerkte met wetshandhavers en onafhankelijke auditors en beveiligingsbedrijven.

Legt uit SlowMist,

“De aanvaller gebruikte flitsleningen om geld te storten en gebruikte ze vervolgens twee keer om de liquidatielogica te activeren, het geld aan het reserveadres te schenken en een zelfliquidatie uit te voeren om eventuele resterende activa te innen.”

Het blockchain-beveiligingsbedrijf merkt op dat de hacker geld heeft gedoneerd aan het reserve-adres zonder te zijn onderworpen aan een liquiditeitscontrole, wat “een mechanisme creëerde dat direct tot zachte liquidatie kon leiden”.

“Toen de zachte liquidatielogica werd geactiveerd door een hoge hefboomwerking, nam de opbrengstwaarde toe, waardoor de vereffenaar het grootste deel van het onderpand van de geliquideerde gebruikersrekening kon verkrijgen door slechts een deel van de verplichtingen naar zichzelf over te dragen.

Aangezien de waarde van de onderpand fondsen hoger was dan de waarde van de passiva (die slechts gedeeltelijk werden overgedragen vanwege de zachte liquidatie), kon de vereffenaar met succes slagen voor hun gezondheidsfactorcontrole (checkLiquidity) en de verkregen fondsen opnemen.

Volgens Kijk op kettingverloor Euler ongeveer 96.833 ETH, ter waarde van ongeveer $ 166 miljoen op het moment van schrijven, en $ 34 miljoen aan de aan de USD gekoppelde stablecoin DAI.

In zijn 2023 Crypto Crime Report merkt blockchain-dataplatform Chainalysis op dat hackers vorig jaar in totaal $ 3,8 miljard hebben gestolen van cryptocurrency-bedrijven, het hoogste jaarlijkse totaal ooit. De hackers gingen ervandoor met een overgrote meerderheid van dat totaal door zich te richten op DeFi-protocollen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Amerikaanse regering eist stopzetting van Voyager-Binance.US’ deal van $ 1 miljard – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Bron: AdobeStock / Ascannio

Plannen van Binance.US om de activa van Voyager Digital, een ingestorte cryptocurrency-makelaardij, te verwerven, zijn op een addertje onder het gras gekomen na een verzoek van de Amerikaanse regering om de voorgestelde deal in de wacht te zetten.

Volgens gerechtelijke documenten hebben zowel de Securities and Exchange Commission (SEC) als de financiële toezichthouder van New York bezwaar gemaakt tegen de transactie van $ 1 miljard, daarbij verwijzend naar meerdere zorgen.

De SEC zei dat de Voyager-deal mogelijk in strijd is met wetten over het niet-geregistreerde aanbod en de verkoop van effecten.

Meer specifiek zei het bureau dat de transacties in crypto-activa die nodig zijn om de herbalancering te bewerkstelligen “mogelijk in strijd zijn met het verbod in sectie 5 van de Securities Act van 1933 tegen het niet-geregistreerde aanbod, de verkoop of de levering na verkoop van effecten.”

Het bezwaar van de SEC haalde ook rapporten aan van Amerikaanse onderzoeken naar Binance.US en de wereldwijde Binance crypto-uitwisseling, waarvan Binance.US een zogenaamd onafhankelijke partner is. “Regulerende acties” zouden kunnen betekenen dat de deal “onmogelijk te voltooien” wordt, zei het.

Evenzo maakten de belangrijkste financiële toezichthouder van New York en de New Yorkse procureur-generaal Letitia James bezwaar tegen de deal en zeiden dat Voyager “illegaal een bedrijf in virtuele valuta exploiteerde binnen de staat zonder vergunning”.

De toezichthouder vermeldde ook dat, aangezien Binance.US geen licentie heeft of beschikbaar is in New York, Voyager-klanten in de staat mogelijk zes maanden moeten wachten om toegang te krijgen tot hun geld.

“Rekeninghouders in New York zullen niet in staat zijn om de activa op hun rekeningen te controleren, inclusief of ze de cryptocurrency moeten verkopen om verder risico op de volatiele cryptocurrency-markt te vermijden”, aldus de NYDFS, eraan toevoegend:

“Rekeninghouders in andere jurisdicties dan niet-ondersteunde jurisdicties (‘ondersteunde jurisdicties’) hebben daarentegen de vrijheid om de aan hen verschuldigde cryptocurrency te verhandelen, gedefinieerd als ‘Net Owed Coins’ in de APA, zodra hun Binance US-accounts zijn opgezet en hun activa worden gemigreerd.”

Ondertussen houdt de Amerikaanse faillissementsrechter Michael Wiles, die de deal vorige week aanvankelijk goedkeurde, morgen een hoorzitting over de nieuwe bezwaren van de SEC en de hoogste toezichthouder van New York.

“Het Hof kan de regering niet vertellen om nu te spreken of voor altijd te zwijgen voordat Voyager en Binance.US trouwen”, zei rechter Williams in een recente aanvraag. “Niets in de Faillissementswet staat rechtbanken toe partijen vrij te pleiten van aansprakelijkheid jegens de regering voor gedragingen in het verleden en in de toekomst.”

De door Binance.US voorgestelde deal van $ 1 miljard om Voyager te kopen, stelt klanten in staat eindelijk geld op te nemen, met schattingen dat gebruikers 73% van de waarde van hun stortingen kunnen terugkrijgen.

Met name is Voyager niet verplicht om het aanbod van de uitwisseling te accepteren. Het zal tot een maand duren voordat het bedrijf “nieuwe vragen” over de toewijding van Binance.US aan de overname, de naleving van de regelgeving en de veiligheid van klantdeposito’s beoordeelt, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar de financiële adviseurs van Voyager.

Voyager was een cryptocurrency-makelaar die in juli Chapter 11 Faillissement aanvroeg, wat werd gevolgd door een biedingsoorlog tussen Binance en de FTX-beurs. Eind oktober verkreeg FTX de goedkeuring van een Amerikaanse faillissementsrechtbank om de activa van Voyager over te nemen, maar het beruchte stortte kort daarna in en Binance was weer terug in het spel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Spaanse La Liga-voetbalclubs klagen crypto-sponsors aan

Gepubliceerd

op

A flag featuring the crest of the Spanish football club Celta Vigo.
Bron: Alexey Novikov/Adobe

Het Spaanse voetbal (voetbal) lijdt aan een “crypto-kater”, beweert een nieuw rapport – met veel La Liga-clubs die achterblijven met “defaults, klachten en een ervaring om te vergeten” nadat partnerschappen met crypto-sponsors zijn verzuurd.

De nieuwste club die in de problemen komt met een sponsor uit de cryptosector is Celta Vigo. De club werkte in 2021 samen met de Turkse cryptobeurs Bitci.

Maar in een persbericht dat eerder deze week op Twitter werd gepubliceerd, beweerde Celta dat de beurs “geen enkele betaling heeft gedaan” sinds de deal werd gesloten.

Celta schreef dat het “bij verschillende gelegenheden gedwongen was om Bitci te vragen om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen”.

De club schreef dat Bitci “zich had beperkt tot het aanbieden van verschillende betalingsbeloften, die het nooit is nagekomen”.

De club verklaarde dat het “besloten had om juridische stappen te ondernemen” om “volledige naleving te vragen van wat de partijen waren overeengekomen”.

De club concludeerde dat het “de grootste inspanningen” deed om een ​​”onaangename situatie” op te lossen die “uitsluitend door Bitci was veroorzaakt”.

Maar de zaak van Celta staat niet op zichzelf. Xataka meldde dat Bitci betalingsuitstel had aangevraagd bij een aantal van zijn andere Spaanse partners, waaronder Celta-rivaal Valencia, evenals de in Barcelona gevestigde La Liga-kant Espanyol.

Espanyol zei dat ze vorig jaar probeerden Bitci voor de rechter te slepen wegens onbetaalde vergoedingen.

Welke andere Spaanse voetbalclubs lijden aan een ‘cryptokater’?

Xakata meldde dat Bitci beweert dat het de “solvabiliteit” heeft om zijn rekeningen aan Spaanse clubs te betalen. Maar naar verluidt zegt het dat de handen gebonden zijn door de recent ingevoerde Turkse wetgeving.

Hetzelfde cryptoplatform heeft ook sponsorovereenkomsten met Cádiz, Alavés en Real Betis. Het sloot ook een deal met de Koninklijke Spaanse voetbalbond – met het logo gedrukt op de trainingskleding van het Spaanse nationale team.

Maar Bitci is niet het enige cryptoplatform dat met La Liga-teams aan een rotsachtige rit begint.

Xakata meldde ook dat vorig jaar de hoofdsponsor van Real Sociedad, een fan-token-uitgever genaamd Iqoniq, foldde. Iqoniq was Sociedad $ 875.000 aan onbetaalde sponsorgelden verschuldigd op het moment van de liquidatie.

Eerder deze maand maakten twee Braziliaanse topvoetballers hun voornemen bekend om een ​​collega-profspeler aan te klagen, bewerend dat hij hen had overtuigd om te investeren in een crypto piramidespel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending