Connect with us

crypto nieuws

Terwijl Fantom-prijs explodeert, kunnen deze minder bekende Altcoins dit jaar van de grond komen – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Terwijl Fantom-prijs explodeert, kunnen deze minder bekende Altcoins dit jaar van de grond komen - hier is waarom

 

Fantoom. Bron: Adobe

Crypto nieuws – Fantom (FTM), de cryptocurrency die de high-performance, smart-contract-enabled Fantom-blockchain aandrijft, heeft de afgelopen dagen hard gestreden. FTM wisselde voor het laatst van eigenaar in $ 0,57, weer boven zijn 21-daagse voortschrijdend gemiddelde van $ 0,52 en ongeveer 40% gestegen ten opzichte van recente dieptepunten rond $ 0,41, waarbij de cryptocurrency profiteerde van koopdruk nadat het sterke steun vond op het hoogtepunt van de zomer van 2022.

Fantom zit momenteel op een winst van ongeveer 180% dit jaar, waardoor de winst van Bitcoin van ongeveer 50% in het niet valt. Bulls richten zich op een naderende hertest van recente hoogtepunten in het gebied van $ 0,65, een doorbraak daarboven zou de deur kunnen openen naar een hogere run naar $ 1,0 per token. De prijsstijging van Fantom sinds het begin van het jaar is geholpen door een enorme toestroom van nieuwe Fantom-investeerders, volgens crypto-analysebedrijf Santiment.

Dit heeft geresulteerd in een grote verschuiving in de distributie van on-chain FTM-rijkdom, weg van grotere haaien- en whaleportefeuilles (die 10.000 tot 100 miljoen tokens bevatten) naar microadressen, die 0,01 tot 1 tokens bevatten. Het latere portemonnee-cohort is de afgelopen weken met 41% gedaald, terwijl het micro-adrescohort de afgelopen weken met 53% is gestegen.

De explosieve belangstelling voor veelbelovende altcoins zoals Fantom is een goed voorteken voor de tokens van minder bekende, opkomende cryptoprojecten. Investeren in de tokenvoorverkoop van een geweldig cryptoproject is een van de beste manieren om rendement in crypto te genereren. Hier is een lijst met een paar voorverkopen die zijn doorgelicht door het team op cryptonieuws.org waarvan waarnemers denken dat ze later dit jaar van start kunnen gaan.

Meta Masters Guild (MEMAG) – Voorverkoop bijna voltooid

Meta Masters Guild is een opkomend mobiel gebaseerd web3-gaming-ecosysteem dat een groot aantal leuke en verslavende games ontwikkelt. De spellen maken gebruik van niet-fungibele tokens (NFT‘s), waardoor leden van de gemeenschap beloningen kunnen verdienen, evenals inzetten en handelen. Het platform hoopt in de toekomst tientallen virale games te hosten. De eerste game, Meta Karts Racers, komt later dit jaar uit.

Meta Masters Guild bevindt zich nu in de laatste fase van zijn MEMAG-tokenvoorverkoop, met de voorverkoop al een van de heetste van 2023. In slechts een paar weken tijd is de crypto-start-up er al in geslaagd om maar liefst bijna $ 4,7 miljoen op te halen via MEMAG-verkopen en de voorverkoop eindigt over iets meer dan een dag. Beleggers moeten er rekening mee houden dat ze ook kans maken op het winnen van een enorme $ 100.000 aan MEMAG-tokens.

Fight Out (FGHT) – Nu voorverkoop

De jonge move-to-earn crypto-niche heeft veel belofte getoond, maar vroege succesverhalen zoals STEPN hebben aanzienlijke beperkingen die hen er tot nu toe van weerhielden de mainstream te veroveren. Fight Out, dat zichzelf aanprijst als de toekomst van move-to-earn, wil daar in 2023 verandering in brengen.

Fight Out is een gloednieuwe web3-fitnesstoepassing en sportschoolketen die zijn gebruikers beloont voor het sporten, het voltooien van uitdagingen en het meedoen aan een unieke fitness-metaverse. Terwijl bestaande M2E-applicaties zoals STEPN alleen stappen bijhouden en dure niet-fungibele token (NFT) buy-ins vereisen om deel te nemen, hanteert Fight Out een meer holistische benadering van het volgen en belonen van zijn gebruikers voor hun oefeningen en activiteit, en niet dure buy-ins nodig hebben om deel te nemen.

Fight Out houdt momenteel een voorverkoop van het FGHT-token dat zijn web3-ecosysteem zal aandrijven en heeft al maar liefst bijna $ 4,25 miljoen opgehaald. Het token zal naar verwachting in april op gecentraliseerde beurzen worden vermeld voor $ 0,033 per token. Beleggers zouden snel moeten handelen, alsof ze nu tokens veiligstellen, ze zouden op papieren winsten van bijna 50% kunnen zitten tegen de tijd dat het crypto-token aan het begin van het tweede kwartaal op beurzen verschijnt. Winsten kunnen zelfs nog hoger zijn als investeerders gebruik maken van Fight Out’s genereuze bonusregeling.

Metropoly (METRO) – Minimumdoel voorverkoop bijna bereikt

Metropoly heeft een ambitieus doel: de vastgoedmarkt transformeren door de toegang tot vastgoedinvesteringen te democratiseren. Hoe? Door ’s werelds eerste marktplaats te bouwen voor non-fungible tokens (NFT’s) voor onroerend goed. En deze NFT’s zijn niet voor digitaal onroerend goed in een bepaalde metaverse. Deze tokens vertegenwoordigen een echt eigendomsbelang in een onroerend goed, dat Metropoly ook zal verhuren, zodat eigenaren een passief inkomen kunnen verdienen.

Metropoly houdt momenteel een voorverkoop om de voortdurende ontwikkeling te financieren en heeft bijna zijn minimumdoel bereikt om $ 500.000 op te halen. De start-up heeft al een bètaversie van zijn platform uitgebracht, die er al geweldig uitziet en erg populair blijkt te zijn. De belemmeringen voor traditionele investeringen in onroerend goed over de hele wereld zijn enorm. Metropoly hoopt dat zijn platform het speelveld kan egaliseren, waarbij investeerders eigendom kunnen beginnen met slechts $ 100.

C+Charge (CCHG) – Voorverkoop gaat fase 2 in

C+Charge bouwt momenteel een blockchain-gebaseerd Peer-to-Peer (P2P) betalingssysteem voor EV-laadstations waarmee bestuurders van elektrische voertuigen (EV’s) koolstofkredieten kunnen verdienen. C+Charge wil de rol van koolstofkredieten versterken als een belangrijke stimulans voor de adoptie van elektrische auto’s. Op dit moment verdienen grote fabrikanten van elektrische auto’s, zoals Tesla, miljoenen aan de verkoop van CO2-credits aan vervuilers.

C+Charge wil de markt voor koolstofkredieten democratiseren door meer van deze beloningen in handen te laten komen van de eigenaren van elektrische voertuigen in plaats van alleen de grote bedrijven. C+Charge is net begonnen met de voorverkoop van de CCHG-token die haar platform zal gebruiken om te betalen bij EV-laadstations. Tokens worden momenteel verkocht voor $ 0,0145 per stuk, maar tegen het einde van de voorverkoop zal dit met 70% zijn gestegen.

Beleggers die geïnteresseerd zijn om vroeg aan de slag te gaan met een veelbelovend, milieuvriendelijk cryptocurrency-project, moeten snel handelen, aangezien het project al meer dan $ 1,1 miljoen heeft opgehaald en de voorverkoop de tweede fase is ingegaan. Beleggers moeten er rekening mee houden dat de resterende tokens snel kunnen worden opgeschept. Een cryptowhale heeft onlangs in één transactie meer dan $ 99 aan CCHG binnengehaald, zoals hier op BscScan kan worden geverifieerd.

Calvaria (RIA) – RIA-token nu beschikbaar voor verschillende CEX- en DEX-eenheden

Crypto play-to-earn (P2E) gaming-start-up Calvaria, die momenteel bouwt aan wat wordt gefactureerd om een ​​van de meest virale blockchain-aangedreven games van 2023 te worden, heeft onlangs een voorverkoop afgerond van het RIA-token dat zijn web3-ecosysteem van stroom zal voorzien. Calvaria zal later dit jaar zijn fantasy-thema non-fungible token (NFT) gevechtskaartspel Duels of Eternity uitbrengen.

Beleggers die de voorverkoop hebben gemist, moeten niet wanhopen – RIA was onlangs genoteerd op grote crypto-uitwisselingen zoals LBank en BKex en zal binnenkort op Uniswap worden vermeld. RIA handelt nog steeds tegen een vrij lage prijs van iets meer dan $ 0,01. Wanneer de game later dit jaar wordt gelanceerd, denken sommige waarnemers dat deze prijs veel hoger zou kunnen zijn.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

crypto nieuws

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanhet DeFi-platform Euler Finance

Gepubliceerd

op

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanaf het DeFi-platform Euler Finance

Een hacker maakte maandagochtend vroeg misbruik van het gedecentraliseerde financiële (DeFi)-platform Euler Finance en stal ongeveer $200 miljoen aan cryptovaluta, volgens het blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Euler Finance, een non-custodial lending protocol gebouwd op Ethereum (ETH), erkend de hack op maandag en merkte op dat het samenwerkte met wetshandhavers en onafhankelijke auditors en beveiligingsbedrijven.

Legt uit SlowMist,

“De aanvaller gebruikte flitsleningen om geld te storten en gebruikte ze vervolgens twee keer om de liquidatielogica te activeren, het geld aan het reserveadres te schenken en een zelfliquidatie uit te voeren om eventuele resterende activa te innen.”

Het blockchain-beveiligingsbedrijf merkt op dat de hacker geld heeft gedoneerd aan het reserve-adres zonder te zijn onderworpen aan een liquiditeitscontrole, wat “een mechanisme creëerde dat direct tot zachte liquidatie kon leiden”.

“Toen de zachte liquidatielogica werd geactiveerd door een hoge hefboomwerking, nam de opbrengstwaarde toe, waardoor de vereffenaar het grootste deel van het onderpand van de geliquideerde gebruikersrekening kon verkrijgen door slechts een deel van de verplichtingen naar zichzelf over te dragen.

Aangezien de waarde van de onderpand fondsen hoger was dan de waarde van de passiva (die slechts gedeeltelijk werden overgedragen vanwege de zachte liquidatie), kon de vereffenaar met succes slagen voor hun gezondheidsfactorcontrole (checkLiquidity) en de verkregen fondsen opnemen.

Volgens Kijk op kettingverloor Euler ongeveer 96.833 ETH, ter waarde van ongeveer $ 166 miljoen op het moment van schrijven, en $ 34 miljoen aan de aan de USD gekoppelde stablecoin DAI.

In zijn 2023 Crypto Crime Report merkt blockchain-dataplatform Chainalysis op dat hackers vorig jaar in totaal $ 3,8 miljard hebben gestolen van cryptocurrency-bedrijven, het hoogste jaarlijkse totaal ooit. De hackers gingen ervandoor met een overgrote meerderheid van dat totaal door zich te richten op DeFi-protocollen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Amerikaanse regering eist stopzetting van Voyager-Binance.US’ deal van $ 1 miljard – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Bron: AdobeStock / Ascannio

Plannen van Binance.US om de activa van Voyager Digital, een ingestorte cryptocurrency-makelaardij, te verwerven, zijn op een addertje onder het gras gekomen na een verzoek van de Amerikaanse regering om de voorgestelde deal in de wacht te zetten.

Volgens gerechtelijke documenten hebben zowel de Securities and Exchange Commission (SEC) als de financiële toezichthouder van New York bezwaar gemaakt tegen de transactie van $ 1 miljard, daarbij verwijzend naar meerdere zorgen.

De SEC zei dat de Voyager-deal mogelijk in strijd is met wetten over het niet-geregistreerde aanbod en de verkoop van effecten.

Meer specifiek zei het bureau dat de transacties in crypto-activa die nodig zijn om de herbalancering te bewerkstelligen “mogelijk in strijd zijn met het verbod in sectie 5 van de Securities Act van 1933 tegen het niet-geregistreerde aanbod, de verkoop of de levering na verkoop van effecten.”

Het bezwaar van de SEC haalde ook rapporten aan van Amerikaanse onderzoeken naar Binance.US en de wereldwijde Binance crypto-uitwisseling, waarvan Binance.US een zogenaamd onafhankelijke partner is. “Regulerende acties” zouden kunnen betekenen dat de deal “onmogelijk te voltooien” wordt, zei het.

Evenzo maakten de belangrijkste financiële toezichthouder van New York en de New Yorkse procureur-generaal Letitia James bezwaar tegen de deal en zeiden dat Voyager “illegaal een bedrijf in virtuele valuta exploiteerde binnen de staat zonder vergunning”.

De toezichthouder vermeldde ook dat, aangezien Binance.US geen licentie heeft of beschikbaar is in New York, Voyager-klanten in de staat mogelijk zes maanden moeten wachten om toegang te krijgen tot hun geld.

“Rekeninghouders in New York zullen niet in staat zijn om de activa op hun rekeningen te controleren, inclusief of ze de cryptocurrency moeten verkopen om verder risico op de volatiele cryptocurrency-markt te vermijden”, aldus de NYDFS, eraan toevoegend:

“Rekeninghouders in andere jurisdicties dan niet-ondersteunde jurisdicties (‘ondersteunde jurisdicties’) hebben daarentegen de vrijheid om de aan hen verschuldigde cryptocurrency te verhandelen, gedefinieerd als ‘Net Owed Coins’ in de APA, zodra hun Binance US-accounts zijn opgezet en hun activa worden gemigreerd.”

Ondertussen houdt de Amerikaanse faillissementsrechter Michael Wiles, die de deal vorige week aanvankelijk goedkeurde, morgen een hoorzitting over de nieuwe bezwaren van de SEC en de hoogste toezichthouder van New York.

“Het Hof kan de regering niet vertellen om nu te spreken of voor altijd te zwijgen voordat Voyager en Binance.US trouwen”, zei rechter Williams in een recente aanvraag. “Niets in de Faillissementswet staat rechtbanken toe partijen vrij te pleiten van aansprakelijkheid jegens de regering voor gedragingen in het verleden en in de toekomst.”

De door Binance.US voorgestelde deal van $ 1 miljard om Voyager te kopen, stelt klanten in staat eindelijk geld op te nemen, met schattingen dat gebruikers 73% van de waarde van hun stortingen kunnen terugkrijgen.

Met name is Voyager niet verplicht om het aanbod van de uitwisseling te accepteren. Het zal tot een maand duren voordat het bedrijf “nieuwe vragen” over de toewijding van Binance.US aan de overname, de naleving van de regelgeving en de veiligheid van klantdeposito’s beoordeelt, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar de financiële adviseurs van Voyager.

Voyager was een cryptocurrency-makelaar die in juli Chapter 11 Faillissement aanvroeg, wat werd gevolgd door een biedingsoorlog tussen Binance en de FTX-beurs. Eind oktober verkreeg FTX de goedkeuring van een Amerikaanse faillissementsrechtbank om de activa van Voyager over te nemen, maar het beruchte stortte kort daarna in en Binance was weer terug in het spel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Spaanse La Liga-voetbalclubs klagen crypto-sponsors aan

Gepubliceerd

op

A flag featuring the crest of the Spanish football club Celta Vigo.
Bron: Alexey Novikov/Adobe

Het Spaanse voetbal (voetbal) lijdt aan een “crypto-kater”, beweert een nieuw rapport – met veel La Liga-clubs die achterblijven met “defaults, klachten en een ervaring om te vergeten” nadat partnerschappen met crypto-sponsors zijn verzuurd.

De nieuwste club die in de problemen komt met een sponsor uit de cryptosector is Celta Vigo. De club werkte in 2021 samen met de Turkse cryptobeurs Bitci.

Maar in een persbericht dat eerder deze week op Twitter werd gepubliceerd, beweerde Celta dat de beurs “geen enkele betaling heeft gedaan” sinds de deal werd gesloten.

Celta schreef dat het “bij verschillende gelegenheden gedwongen was om Bitci te vragen om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen”.

De club schreef dat Bitci “zich had beperkt tot het aanbieden van verschillende betalingsbeloften, die het nooit is nagekomen”.

De club verklaarde dat het “besloten had om juridische stappen te ondernemen” om “volledige naleving te vragen van wat de partijen waren overeengekomen”.

De club concludeerde dat het “de grootste inspanningen” deed om een ​​”onaangename situatie” op te lossen die “uitsluitend door Bitci was veroorzaakt”.

Maar de zaak van Celta staat niet op zichzelf. Xataka meldde dat Bitci betalingsuitstel had aangevraagd bij een aantal van zijn andere Spaanse partners, waaronder Celta-rivaal Valencia, evenals de in Barcelona gevestigde La Liga-kant Espanyol.

Espanyol zei dat ze vorig jaar probeerden Bitci voor de rechter te slepen wegens onbetaalde vergoedingen.

Welke andere Spaanse voetbalclubs lijden aan een ‘cryptokater’?

Xakata meldde dat Bitci beweert dat het de “solvabiliteit” heeft om zijn rekeningen aan Spaanse clubs te betalen. Maar naar verluidt zegt het dat de handen gebonden zijn door de recent ingevoerde Turkse wetgeving.

Hetzelfde cryptoplatform heeft ook sponsorovereenkomsten met Cádiz, Alavés en Real Betis. Het sloot ook een deal met de Koninklijke Spaanse voetbalbond – met het logo gedrukt op de trainingskleding van het Spaanse nationale team.

Maar Bitci is niet het enige cryptoplatform dat met La Liga-teams aan een rotsachtige rit begint.

Xakata meldde ook dat vorig jaar de hoofdsponsor van Real Sociedad, een fan-token-uitgever genaamd Iqoniq, foldde. Iqoniq was Sociedad $ 875.000 aan onbetaalde sponsorgelden verschuldigd op het moment van de liquidatie.

Eerder deze maand maakten twee Braziliaanse topvoetballers hun voornemen bekend om een ​​collega-profspeler aan te klagen, bewerend dat hij hen had overtuigd om te investeren in een crypto piramidespel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending