Connect with us

crypto nieuws

Top 5 trending cryptocurrency vandaag 3 februari – MEMAG, NEO, FGHT, RNDR, CCHG

Gepubliceerd

op

Top 5 trending cryptocurrency vandaag 3 februari – MEMAG, NEO, FGHT, RNDR, CCHG

Ons team van crypto-analisten heeft een live momentopname gemaakt van kansen met onze diepe duik in de top 5 van cryptocurrency-handel van vandaag – 3 februari. Ontdek welke projecten deze week de markten het meest enthousiast maken!

Het volgende gezicht van GameFi – MEMAG

Meta Masters Guild (MEMAG) verandert de manier waarop we spelen en verdienen met zijn innovatieve gedecentraliseerde GameFi-ecosysteem.

Dit geavanceerde platform combineert hoogwaardige mobiele games met de kracht van blockchain. Hiermee kunnen spelers een enkele eigen valuta, de Meta Masters Guild-token ($MEMAG), verdienen en gebruiken om hun in-game activa te beheren.

Het ecosysteem geeft prioriteit aan betrokkenheid van de gemeenschap en eerlijkheid. Met $MEMAG ontworpen om spelers aan het roer te zetten van de ontwikkeling van ecosystemen.

De voorverkoop van $MEMAG is momenteel aan de gang, waardoor early adopters de kans krijgen om tokens te kopen tegen een gereduceerd tarief van $ 0,016 USDT. Stap in voordat ze hun geplande CEX-noteringsprijs van $ 0,023 USDT bereiken. Dat is een ingebouwd rendement van 43%.

Dit is een eenmalige kans om te investeren in een groeiend ecosysteem. Een project dat de traditionele game-industrie wil opschudden met de focus op duurzame GameFi-economie en plezierige gameplay.

Een van de belangrijkste ontwikkelaars achter het Meta Masters Guild-ecosysteem is Gamearound. Een blockchain-ontwikkelaar met een staat van dienst in het maken van games voor topmoderetailer Boohoo.

Gideon Clifton, CEO van Gamearound, is verheugd deel uit te maken van de MEMAG-reis.

“Een mijlpaal voor Gamearound- en blockchain-gaming, waarbij baanbrekende, leuke en plezierige titels naar de wereldwijde P2E-gemeenschap worden gebracht”, applaudisseerde Clifton.

Gamearound zal later dit jaar de speelbare versie van Meta Master’s exclusieve Meta Kart Racers uitbrengen.

De game bevat een gratis NFT-personage en kart op instapniveau. Met premium-versies die te koop zijn op de NFT-marktplaats of in de game kunnen worden ontgrendeld met $MEMAG.

Spelers kunnen Gems verdienen met hun in-game activiteit en ook zeldzame NFT’s winnen via het Play-to-Earn (P2E)-systeem.

Om aan de slag te gaan, selecteren spelers hun favoriete coureurs en karts en kiezen ze vervolgens uit een van de vele leuke racebanen. Ze kunnen solo gaan in arcade-modus of hun vaardigheden testen in PVP-competities (speler tegen speler).

Andere partners in het Meta Masters Guild-ecosysteem zijn blockchain-ontwikkelingsbedrijf RWaltz. Wiens productontwikkeling het werk omvat met Probit-uitwisseling, 100XCoin en BTC Bizarre.

Met de volledige steun van Gamearound, RWaltz en andere spelers uit de GameFi-industrie. Het Meta Masters Guild-ecosysteem zal een revolutie teweegbrengen in de mobiele gaming-community en spelers een nieuwe manier bieden om te spelen en te verdienen.

Beste Ethereum-alternatief? NEO

NEO, voorheen bekend als Antshares of in de volksmond ‘Chinese Ethereum‘. Een toonaangevend blockchain-platform gericht op het bouwen van de basis van het internet van de volgende generatie.

Het platform is opgericht door Da Hongfei en Erik Zhang. NEO heeft een groeiend ecosysteem dat is ontworpen om betalingen, identiteiten en activa te digitaliseren.

NEO maakt gebruik van het Delegated Byzantine Fault Tolerance (dBFT) algoritme om zijn netwerk te beveiligen. Het is daarom in staat om duizenden transacties per seconde en plotselinge pieken in de vraag te verwerken.

Door de continue ontwikkeling van het platform is het toekomstbestendig. Dit is beproefd en getest na het Chinese cryptoverbod in 2021. NEO’s internationale ontwikkelaarsgemeenschap bleef zowel veerkrachtig als uitdagend.

De Neo-blockchain heeft twee native tokens: NEO en GAS.

NEO fungeert als een schikkingstoken en maakt stemmen over blockchain-verbeteringen voor governance mogelijk. Terwijl GAS wordt gebruikt om te betalen voor transacties op het netwerk..

Deze week is NEO trending in de cryptomarkt, dankzij de indrukwekkende prijsactie. De 24-uurs prestatie van de munt heeft een opwaartse trend van 2,56%. Een voortzetting van een rally van 45% in 2023. Dit heeft de interesse gewekt van veel investeerders die de cryptocurrency willen kopen.

NEO is daarom een ​​veelbelovend blockchain-platform dat geschikt is voor slimme contracten. De prestaties van NEO op de cryptomarkt deze maand hebben voor veel ophef gezorgd en maken het tot een van de meest opwindende projecten in de ruimte.

Breng fitness naar een hoger niveau met Fight Out

Fight Out is een veelbelovend fitnesstechnologie-aanbod dat de industrie wakker schudt met een innovatieve aanpak met behulp van Web3-technologie.

Het project combineert real-life workout-tracking met in-app-beloningen en uitdagingen. Het move-to-earn-concept (M2E).

Dit stimuleert gebruikers om deel te nemen aan fitnessactiviteiten, met beloningen in de vorm van $REPS. Deze $REPS zijn inwisselbaar voor kortingen, voordelen en meer. Het in-app-token $FGHT biedt nog meer exclusieve voordelen, waaronder de mogelijkheid om inkomsten te verhogen.

Als onderdeel van de voorverkoop geeft Fight Out $ 250.000 weg aan een gelukkige deelnemer aan de voorverkoop.

Het project heeft al meer dan $ 3,8 miljoen aan investeringen aangetrokken en staat op het punt de P2E-ruimte te herschrijven.

Voormalig wereldkampioen boksen Savannah Marshall heeft als ambassadeur het project onderschreven.

Wat Fight Out uniek maakt ten opzichte van projecten zoals STEPN, is de mogelijkheid om gebruikers te belonen voor een breed scala aan oefeningen, niet alleen stappen.

De app houdt beweging, inspanning, slaap en voeding bij om een ​​persoonlijk digitaal fitnessprofiel op te bouwen. Dit levert vervolgens trainingsprogramma’s op maat op.

Het digitale profiel is ‘zielgebonden’ en kan niet worden verkocht of verhandeld, wat een hoge mate van privacy en maatwerk biedt. Nog een voorbeeld van de kracht van Web3 voor zelf-soevereiniteit van ID.

De app is geschikt voor alle niveaus, van topsporters tot beginners. Het aanbieden van hoogwaardige instructievideo’s en andere trainingsbronnen op alle niveaus.

Fight Out is ook van plan om echte sportscholen te bouwen met Web3-functies. Deze omvatten ideeën zoals sensoren voor het volgen van bewegingen en digitale profielweergaven.

CEO Carl Jones zegt: “Fight Out staat voor kwaliteit, innovatie en prestatie” en met de voorverkoopprijs van FGHT-tokens die elke 12 uur stijgen, is dit het moment om te investeren in dit revolutionaire project.

Lever kunst aan het IoT met Render

Render (RDNR) is een gedistribueerd GPU-renderingnetwerk dat bovenop de Ethereum-blockchain is gebouwd.

Het doel is om artiesten en studio’s die GPU-rekenkracht nodig hebben, te verbinden met mining-partners die bereid zijn hun GPU-capaciteiten te huren.

Met een nieuwe use-case is $RNDR dus een ERC-20 utility-token dat door artiesten op het netwerk wordt gebruikt om GPU-rekenkracht van GPU-providers in te wisselen.

Het netwerk gebruikt een combinatie van handmatig en automatisch proof of work-systeem, genaamd proof of render. Dit verifieert of alle kunst met succes is weergegeven voordat de betaling wordt uitbetaald en de kunst wordt vrijgegeven.

Het RNDR-team komt uit Los Angeles en wordt ondersteund door moederbedrijf OTOY. De RNDR-adviesraad bestaat uit marktleiders zoals Ari Emanuel, JJ Abrams en Brendan Eich.

De prijs van RNDR is de afgelopen week met meer dan 90% gestegen. bulls haasten zich om een ​​bullsloop voort te zetten die de RNDR de afgelopen 30 dagen met meer dan 300% heeft zien stijgen.

De huidige prijs ziet RNDR rond de $ 1,71 handelen.

Het projectbeheer wordt verzorgd door de Render Network Foundation. Een organisatie zonder winstoogmerk die zich toelegt op het onderhouden van het kernprotocol van Render Network en het uitbreiden van de community en het ecosysteem.

De stichting is actief en heeft onlangs een nieuw tokenomics-model goedgekeurd door de DAO van het project.

Het project stemde 100% voor het nieuwe tokenomics-model. Het burn-and-mint-evenwichtsmodel, genaamd ‘burn-and-mint-evenwicht’, betekent dat RNDR nu zal fungeren als de eigen betalingsvaluta.

Jobs-to-done worden geprijsd in USD en makers zullen RNDR-tokens verbranden die gelijk zijn aan de jobprijs. Vervolgens worden niet-overdraagbare, niet-fungibele coupontokens (of Render Credits) uitgegeven om voltooide taken bij te houden.

Node-operators worden voor hun werk gecompenseerd door middel van prikkels voor de uitgifte van basisactiva. Deze belonen de beschikbaarheid van operators om banen aan te nemen en het aantal banen dat ze binnen het tijdvak van een netwerk hebben voltooid.

Het systeem zou in evenwicht zijn als het aantal verbrande tokens gelijk is aan het aantal geslagen. Als het gebruik toeneemt, neemt het aanbod af en ontstaat er opwaartse prijsdruk, en vice versa voor gebruiksvertragingen.

De recente stijging van de prijs van RNDR kan worden toegeschreven aan de lancering van de Render Network Foundation en het aannemen van een nieuw tokenomics-model. Naast macrosentiment.

Versterk de Groene Revolutie met C+Charge

C+Charge, een nieuwe start-up, introduceert een blockchain-gebaseerd betalingssysteem voor oplaadstations voor elektrische voertuigen (EV).

EV-bezitters de mogelijkheid bieden om CO2-credits te verdienen elke keer dat ze hun auto opladen.

Het systeem, dat tot doel heeft de koolstofkredietmarkten te democratiseren ten gunste van EV-bezitters en de laadervaring te verbeteren, zal EV-bezitters belonen met koolstofkredieten in de vorm van Goodness Native Tokens (GNT) telkens wanneer ze betalen om hun voertuig op te laden. De EV-eigenaren betalen met C+Charge’s eigen cryptocurrency, CCHG, en hoe meer ze opladen en rijden en hoe meer CCHG ze uitgeven, hoe meer GNT ze zullen verdienen.

De markt voor koolstofkredieten, gewaardeerd op 211,5 miljard dollar in 2019, zal naar verwachting groeien tot meer dan 2,4 biljoen dollar in 2027. Toch blijft de markt gecentraliseerd en gedomineerd door grote spelers, waardoor deze grotendeels ontoegankelijk is voor individuen.

C+Charge hoopt daar verandering in te brengen door de beloningsmarkt voor CO2-credits open te stellen voor eigenaren van elektrische voertuigen en een platform te bieden waarmee ze nabijgelegen laadstations kunnen lokaliseren en toegang krijgen tot real-time wachttijden voor opladers en technische informatie.

CCHG werkt op de BNB Smart Chain en is deflatoir, wat betekent dat hoe meer het wordt gebruikt, hoe waardevoller het wordt.

Met de C+Charge-app, die ook een CO2-credittracker is, kunnen EV-bezitters hun bezittingen en beloningen volgen, waardoor het gemakkelijk wordt om hun portefeuille te beheren.

Met meer dan $ 500.000 opgehaald, zal de eerste CEX-lancering van CCHG live gaan op 31 maart. Loop de potentiële voordelen van een investering vóór de voorverkoop niet mis.

EV-bezitters worden aangemoedigd om CCHG te kopen tijdens de voorverkoopfase voordat de prijs stijgt. Mis deze kans niet om deel te nemen aan de toekomst van het opladen van elektrische voertuigen en deel uit te maken van de blockchain-revolutie.

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

crypto nieuws

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanhet DeFi-platform Euler Finance

Gepubliceerd

op

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanaf het DeFi-platform Euler Finance

Een hacker maakte maandagochtend vroeg misbruik van het gedecentraliseerde financiële (DeFi)-platform Euler Finance en stal ongeveer $200 miljoen aan cryptovaluta, volgens het blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Euler Finance, een non-custodial lending protocol gebouwd op Ethereum (ETH), erkend de hack op maandag en merkte op dat het samenwerkte met wetshandhavers en onafhankelijke auditors en beveiligingsbedrijven.

Legt uit SlowMist,

“De aanvaller gebruikte flitsleningen om geld te storten en gebruikte ze vervolgens twee keer om de liquidatielogica te activeren, het geld aan het reserveadres te schenken en een zelfliquidatie uit te voeren om eventuele resterende activa te innen.”

Het blockchain-beveiligingsbedrijf merkt op dat de hacker geld heeft gedoneerd aan het reserve-adres zonder te zijn onderworpen aan een liquiditeitscontrole, wat “een mechanisme creëerde dat direct tot zachte liquidatie kon leiden”.

“Toen de zachte liquidatielogica werd geactiveerd door een hoge hefboomwerking, nam de opbrengstwaarde toe, waardoor de vereffenaar het grootste deel van het onderpand van de geliquideerde gebruikersrekening kon verkrijgen door slechts een deel van de verplichtingen naar zichzelf over te dragen.

Aangezien de waarde van de onderpand fondsen hoger was dan de waarde van de passiva (die slechts gedeeltelijk werden overgedragen vanwege de zachte liquidatie), kon de vereffenaar met succes slagen voor hun gezondheidsfactorcontrole (checkLiquidity) en de verkregen fondsen opnemen.

Volgens Kijk op kettingverloor Euler ongeveer 96.833 ETH, ter waarde van ongeveer $ 166 miljoen op het moment van schrijven, en $ 34 miljoen aan de aan de USD gekoppelde stablecoin DAI.

In zijn 2023 Crypto Crime Report merkt blockchain-dataplatform Chainalysis op dat hackers vorig jaar in totaal $ 3,8 miljard hebben gestolen van cryptocurrency-bedrijven, het hoogste jaarlijkse totaal ooit. De hackers gingen ervandoor met een overgrote meerderheid van dat totaal door zich te richten op DeFi-protocollen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Amerikaanse regering eist stopzetting van Voyager-Binance.US’ deal van $ 1 miljard – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Bron: AdobeStock / Ascannio

Plannen van Binance.US om de activa van Voyager Digital, een ingestorte cryptocurrency-makelaardij, te verwerven, zijn op een addertje onder het gras gekomen na een verzoek van de Amerikaanse regering om de voorgestelde deal in de wacht te zetten.

Volgens gerechtelijke documenten hebben zowel de Securities and Exchange Commission (SEC) als de financiële toezichthouder van New York bezwaar gemaakt tegen de transactie van $ 1 miljard, daarbij verwijzend naar meerdere zorgen.

De SEC zei dat de Voyager-deal mogelijk in strijd is met wetten over het niet-geregistreerde aanbod en de verkoop van effecten.

Meer specifiek zei het bureau dat de transacties in crypto-activa die nodig zijn om de herbalancering te bewerkstelligen “mogelijk in strijd zijn met het verbod in sectie 5 van de Securities Act van 1933 tegen het niet-geregistreerde aanbod, de verkoop of de levering na verkoop van effecten.”

Het bezwaar van de SEC haalde ook rapporten aan van Amerikaanse onderzoeken naar Binance.US en de wereldwijde Binance crypto-uitwisseling, waarvan Binance.US een zogenaamd onafhankelijke partner is. “Regulerende acties” zouden kunnen betekenen dat de deal “onmogelijk te voltooien” wordt, zei het.

Evenzo maakten de belangrijkste financiële toezichthouder van New York en de New Yorkse procureur-generaal Letitia James bezwaar tegen de deal en zeiden dat Voyager “illegaal een bedrijf in virtuele valuta exploiteerde binnen de staat zonder vergunning”.

De toezichthouder vermeldde ook dat, aangezien Binance.US geen licentie heeft of beschikbaar is in New York, Voyager-klanten in de staat mogelijk zes maanden moeten wachten om toegang te krijgen tot hun geld.

“Rekeninghouders in New York zullen niet in staat zijn om de activa op hun rekeningen te controleren, inclusief of ze de cryptocurrency moeten verkopen om verder risico op de volatiele cryptocurrency-markt te vermijden”, aldus de NYDFS, eraan toevoegend:

“Rekeninghouders in andere jurisdicties dan niet-ondersteunde jurisdicties (‘ondersteunde jurisdicties’) hebben daarentegen de vrijheid om de aan hen verschuldigde cryptocurrency te verhandelen, gedefinieerd als ‘Net Owed Coins’ in de APA, zodra hun Binance US-accounts zijn opgezet en hun activa worden gemigreerd.”

Ondertussen houdt de Amerikaanse faillissementsrechter Michael Wiles, die de deal vorige week aanvankelijk goedkeurde, morgen een hoorzitting over de nieuwe bezwaren van de SEC en de hoogste toezichthouder van New York.

“Het Hof kan de regering niet vertellen om nu te spreken of voor altijd te zwijgen voordat Voyager en Binance.US trouwen”, zei rechter Williams in een recente aanvraag. “Niets in de Faillissementswet staat rechtbanken toe partijen vrij te pleiten van aansprakelijkheid jegens de regering voor gedragingen in het verleden en in de toekomst.”

De door Binance.US voorgestelde deal van $ 1 miljard om Voyager te kopen, stelt klanten in staat eindelijk geld op te nemen, met schattingen dat gebruikers 73% van de waarde van hun stortingen kunnen terugkrijgen.

Met name is Voyager niet verplicht om het aanbod van de uitwisseling te accepteren. Het zal tot een maand duren voordat het bedrijf “nieuwe vragen” over de toewijding van Binance.US aan de overname, de naleving van de regelgeving en de veiligheid van klantdeposito’s beoordeelt, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar de financiële adviseurs van Voyager.

Voyager was een cryptocurrency-makelaar die in juli Chapter 11 Faillissement aanvroeg, wat werd gevolgd door een biedingsoorlog tussen Binance en de FTX-beurs. Eind oktober verkreeg FTX de goedkeuring van een Amerikaanse faillissementsrechtbank om de activa van Voyager over te nemen, maar het beruchte stortte kort daarna in en Binance was weer terug in het spel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Spaanse La Liga-voetbalclubs klagen crypto-sponsors aan

Gepubliceerd

op

A flag featuring the crest of the Spanish football club Celta Vigo.
Bron: Alexey Novikov/Adobe

Het Spaanse voetbal (voetbal) lijdt aan een “crypto-kater”, beweert een nieuw rapport – met veel La Liga-clubs die achterblijven met “defaults, klachten en een ervaring om te vergeten” nadat partnerschappen met crypto-sponsors zijn verzuurd.

De nieuwste club die in de problemen komt met een sponsor uit de cryptosector is Celta Vigo. De club werkte in 2021 samen met de Turkse cryptobeurs Bitci.

Maar in een persbericht dat eerder deze week op Twitter werd gepubliceerd, beweerde Celta dat de beurs “geen enkele betaling heeft gedaan” sinds de deal werd gesloten.

Celta schreef dat het “bij verschillende gelegenheden gedwongen was om Bitci te vragen om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen”.

De club schreef dat Bitci “zich had beperkt tot het aanbieden van verschillende betalingsbeloften, die het nooit is nagekomen”.

De club verklaarde dat het “besloten had om juridische stappen te ondernemen” om “volledige naleving te vragen van wat de partijen waren overeengekomen”.

De club concludeerde dat het “de grootste inspanningen” deed om een ​​”onaangename situatie” op te lossen die “uitsluitend door Bitci was veroorzaakt”.

Maar de zaak van Celta staat niet op zichzelf. Xataka meldde dat Bitci betalingsuitstel had aangevraagd bij een aantal van zijn andere Spaanse partners, waaronder Celta-rivaal Valencia, evenals de in Barcelona gevestigde La Liga-kant Espanyol.

Espanyol zei dat ze vorig jaar probeerden Bitci voor de rechter te slepen wegens onbetaalde vergoedingen.

Welke andere Spaanse voetbalclubs lijden aan een ‘cryptokater’?

Xakata meldde dat Bitci beweert dat het de “solvabiliteit” heeft om zijn rekeningen aan Spaanse clubs te betalen. Maar naar verluidt zegt het dat de handen gebonden zijn door de recent ingevoerde Turkse wetgeving.

Hetzelfde cryptoplatform heeft ook sponsorovereenkomsten met Cádiz, Alavés en Real Betis. Het sloot ook een deal met de Koninklijke Spaanse voetbalbond – met het logo gedrukt op de trainingskleding van het Spaanse nationale team.

Maar Bitci is niet het enige cryptoplatform dat met La Liga-teams aan een rotsachtige rit begint.

Xakata meldde ook dat vorig jaar de hoofdsponsor van Real Sociedad, een fan-token-uitgever genaamd Iqoniq, foldde. Iqoniq was Sociedad $ 875.000 aan onbetaalde sponsorgelden verschuldigd op het moment van de liquidatie.

Eerder deze maand maakten twee Braziliaanse topvoetballers hun voornemen bekend om een ​​collega-profspeler aan te klagen, bewerend dat hij hen had overtuigd om te investeren in een crypto piramidespel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending