Connect with us

crypto nieuws

TRON DAO richt fonds voor ontwikkeling van kunstmatige intelligentie op

Gepubliceerd

op

TRON DAO richt fonds voor ontwikkeling van kunstmatige intelligentie op

8 februari 2023 – Genève, Zwitserland


TRON DAO moedigt de vermenging van AI-technologie (kunstmatige intelligentie) met blockchain-technologie aan en kondigde vorige week de oprichting aan van een ontwikkelingsfonds voor kunstmatige intelligentie van $ 100 miljoen.

In eerste instantie zijn vier aandachtsgebieden geïdentificeerd AI-servicebetalingsplatform, AI-geïnfundeerde orakels, AI-geïnformeerde investeringsbeheerservices en door AI gegenereerde inhoud. Innovators en ontwikkelaars wiens verbeelding tot verdere use-cases komt, zouden echter absoluut moeten overwegen om financiering aan te vragen en ook hun unieke ideeën te pitchen.

Betaalplatform voor AI-services

De toonaangevende gedecentraliseerde financiële infrastructuur van TRON is rijp voor AI-infusie, omdat het zelflerende, on-the-go, aanpasbare capaciteiten mogelijk maakt in alle aspecten van gedecentraliseerde handel, waaronder de volgende.

 • Slimme contractcreatie en -implementatie
 • Protocollen voor betalingslagen
 • AI-betalingsgateways
 • Valuta afwikkeling

AI-hulpprogramma’s bieden de mogelijkheid voor geautomatiseerde inkomstengeneratie en versnelde digitale handel, versterkt door AI-analyse en aanpassingsvermogen voor de ontwikkelaars die AI-tools integreren in hun gedecentraliseerde applicaties.

AI orakel

Het snelle, efficiënte en goedkope blockchain-netwerk van TRON, samen met zijn datagerichte laag twee blockchain de BitTorrent-keten zijn perfect georiënteerd voor AI-integratie, aangezien het volledig gedecentraliseerde bestandsopslagsysteem (BTFS) wordt gebruikt om gegevensbeheer op gedecentraliseerde, aanpasbare en intelligente manieren te bereiken.

Gedecentraliseerd gegevensbeheer is een onderscheidende factor ten opzichte van bijna alle andere blockchains die gebruik maken van gecentraliseerde gegevensopslag en orakeldiensten. AI zal de prestaties van alles wat met data te maken heeft, versterken, inclusief onderliggende aanroepende SDK’s en API-communicatie.

Ontwikkelaars kunnen geautomatiseerde aanpassingen inbouwen voor optimale gebruikerservaringen en DApp-gegevenstransacties dankzij de inzichtelijke, real-time analyse-AI-tools.

AI-verbeterde orakels zullen de creatie van een nieuw, gedecentraliseerd, intelligent financieel ecosysteem mogelijk maken.

AI-geïnformeerde diensten voor investeringsbeheer

Met behulp van AI-technologie kunnen investeringsbeheerdiensten in het TRON-ecosysteem het volgende doen.

 • Maak complexere en intelligentere handelsalgoritmen
 • Analyseer markttrends in realtime
 • Ontdek nog meer geavanceerde en dynamische strategieën
 • Maak meer inzichtelijke investeringsbeslissingen

Bovendien zullen DeFi-uitleenplatforms de richting van verschillende activa nauwkeuriger kunnen voorspellen, evenals de balans tussen activa en passiva van gebruikers waardoor het risico op wanbetaling wordt verminderd en de benuttingsgraad van fondsen wordt verbeterd.

Terwijl AI verwerkt wat het van dag tot dag en van maand tot maand leert, zal het in staat zijn om de beoordelingsmogelijkheden te versterken en zo potentiële mazen in bepaalde slimme contracten of andere beveiligingsrisico’s op basis van blockchain financiële transacties te identificeren.

AI zal ook on-chain investeringen verbeteren, omdat het analyses ondersteunt, markttrends leert en vervolgens slimmere slimme contracten schrijft die de handel automatiseren in theorie leidt tot een beter rendement.

De vermenging van blockchain-technologie met kunstmatige-intelligentiediensten zal de manier waarop ontwikkelaars een gedecentraliseerde financiële toekomst opbouwen een boost geven en zal de stabilisatie vergroten van hoe gebruikers Web 3.0-handel en gemeenschap ervaren.

AI-gegenereerde inhoud

Het integreren van AI-tools in het genereren van inhoud zal de efficiëntie verhogen en gebruikersonderzoek onderweg mogelijk maken om makers en ontwikkelaars te informeren over de wensen en behoeften van de markt. AI zal het gebruik van NFT verbeteren door voortdurend geavanceerde manieren te leren om NFT’s te creëren en te gebruiken, wat leidt tot ongekende verstoringen in de industrie.

AI-infusie voor gebruikers bij het maken, opslaan, verifiëren, handelen en overdragen van NFT, samen met NFT-evaluatie en -analyse, zal de NFT-use-cases van de toekomst mogelijk maken.

Visie gieten

HE Justin Sun, oprichter van TRON en ambassadeur van Grenada bij de Wereldhandelsorganisatie, getweet op maandag 6 februari 2023, een thread waarin werd uiteengezet hoe AI-integratie het hele TRON-ecosysteem zal versterken.

Hier is een samenvatting.

 • WINkLink het eerste uitgebreide orakel van het TRON-ecosysteem gecombineerd met de DeFi-applicaties JUST en SUN, die allemaal vertrouwen op de krachtige reken- en analysemogelijkheden van AI, zullen samen efficiënte investeringsbeheerdiensten voor on-chain activa mogelijk maken.
 • AI-integratie in de ontwikkeling van slimme contracten zal het mogelijk maken om slimmere contracten intelligenter en effectiever op te stellen, in te zetten en uit te voeren.
 • De APENFT-marktplaats biedt AI-infusie voor gebruikers op zijn NFT-marktplaats.
 • Het robuuste blockchain-handelssysteem van TRON biedt de beste infrastructuur voor een gedeelde AI-economie, inclusief de tokenisatie van kunstmatige intelligentiediensten.

De hoop van het initiatief is dat ontwikkelaars worden geïnspireerd om AI te gebruiken in huidige, maar ook toekomstige applicaties, gebouwd op de TRON-blockchain, zowel in de back-end als front-end van ontwikkeling en dat ze subsidies aanvragen bij het TRON Artificial Intelligence Development Fund om hen daarbij te helpen.

het komt neer op

Het resultaat van het combineren van AI en blockchain-technologie zal een nieuw, gedecentraliseerd, intelligent ecosysteem zijn dat veilig, betrouwbaar, fraudebestendig, ongecensureerd en aanpasbaar is.

Op de vraag: “Welke blockchain integreert kunstmatige intelligentie”, antwoordde ChatGPT met: “Momenteel is er geen.”

In de nabije toekomst, met het zelflerende vermogen van AI, zal dat antwoord zeker anders zijn. Het is nog een andere manier waarop TRON bouwt aan de toekomst van handel en gemeenschap voor elk mens op de planeet.

Over TRON DAO

TRON DAO is een door de gemeenschap bestuurde DAO die zich toelegt op het versnellen van de decentralisatie van internet via blockchain-technologie en DApps.

Het TRON-netwerk, opgericht in september 2017 door HE Justin Sun, heeft indrukwekkende prestaties geleverd sinds de lancering van het mainnet in mei 2018. Juli 2018 markeerde ook de ecosysteemintegratie van BitTorrent, een pionier in gedecentraliseerde Web 3.0-diensten, met meer dan 100 miljoen maandelijkse actieve gebruikers .

Het TRON-netwerk heeft de afgelopen jaren een ongelooflijke aantrekkingskracht gekregen. Vanaf februari 2023 heeft het in totaal meer dan 141 miljoen gebruikersaccounts op de blockchain, meer dan 4,8 miljard totale transacties en meer dan $ 11,2 miljard aan TVL (totale waarde vergrendeld), zoals gerapporteerd op TRONSCAN.

Bovendien host TRON het grootste circulerende aanbod van USD Tether (USDT) stablecoin over de hele wereld, waarmee het USDT op Ethereum inhaalt sinds april 2021. Het TRON-netwerk voltooide de volledige decentralisatie in december 2021 en is nu een door de gemeenschap bestuurde DAO.

In mei 2022 werd de gedecentraliseerde stablecoin USDD met te veel onderpand gelanceerd op de TRON-blockchain, ondersteund door de allereerste cryptoreserve voor de blockchain-industrie TRON DAO Reserve markeert TRON’s officiële intrede in gedecentraliseerde stablecoins.

Meest recent, in oktober 2022, werd TRON aangewezen als de nationale blockchain voor het Gemenebest van Dominica, wat de eerste keer is dat een grote openbare blockchain samenwerkt met een soevereine natie om zijn nationale blockchain-infrastructuur te ontwikkelen.

Naast de goedkeuring van de regering om Dominica Coin (DMC) uit te geven, een blockchain-gebaseerd fan-token om Dominica’s wereldwijde fanfare te helpen promoten, zeven bestaande TRON-gebaseerde tokens TRX, BTT, NFT, JST, USDD, USDT en TUSD hebben de wettelijke status gekregen als geautoriseerde digitale valuta en ruilmiddel in het land.

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

crypto nieuws

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanhet DeFi-platform Euler Finance

Gepubliceerd

op

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanaf het DeFi-platform Euler Finance

Een hacker maakte maandagochtend vroeg misbruik van het gedecentraliseerde financiële (DeFi)-platform Euler Finance en stal ongeveer $200 miljoen aan cryptovaluta, volgens het blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Euler Finance, een non-custodial lending protocol gebouwd op Ethereum (ETH), erkend de hack op maandag en merkte op dat het samenwerkte met wetshandhavers en onafhankelijke auditors en beveiligingsbedrijven.

Legt uit SlowMist,

“De aanvaller gebruikte flitsleningen om geld te storten en gebruikte ze vervolgens twee keer om de liquidatielogica te activeren, het geld aan het reserveadres te schenken en een zelfliquidatie uit te voeren om eventuele resterende activa te innen.”

Het blockchain-beveiligingsbedrijf merkt op dat de hacker geld heeft gedoneerd aan het reserve-adres zonder te zijn onderworpen aan een liquiditeitscontrole, wat “een mechanisme creëerde dat direct tot zachte liquidatie kon leiden”.

“Toen de zachte liquidatielogica werd geactiveerd door een hoge hefboomwerking, nam de opbrengstwaarde toe, waardoor de vereffenaar het grootste deel van het onderpand van de geliquideerde gebruikersrekening kon verkrijgen door slechts een deel van de verplichtingen naar zichzelf over te dragen.

Aangezien de waarde van de onderpand fondsen hoger was dan de waarde van de passiva (die slechts gedeeltelijk werden overgedragen vanwege de zachte liquidatie), kon de vereffenaar met succes slagen voor hun gezondheidsfactorcontrole (checkLiquidity) en de verkregen fondsen opnemen.

Volgens Kijk op kettingverloor Euler ongeveer 96.833 ETH, ter waarde van ongeveer $ 166 miljoen op het moment van schrijven, en $ 34 miljoen aan de aan de USD gekoppelde stablecoin DAI.

In zijn 2023 Crypto Crime Report merkt blockchain-dataplatform Chainalysis op dat hackers vorig jaar in totaal $ 3,8 miljard hebben gestolen van cryptocurrency-bedrijven, het hoogste jaarlijkse totaal ooit. De hackers gingen ervandoor met een overgrote meerderheid van dat totaal door zich te richten op DeFi-protocollen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Amerikaanse regering eist stopzetting van Voyager-Binance.US’ deal van $ 1 miljard – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Bron: AdobeStock / Ascannio

Plannen van Binance.US om de activa van Voyager Digital, een ingestorte cryptocurrency-makelaardij, te verwerven, zijn op een addertje onder het gras gekomen na een verzoek van de Amerikaanse regering om de voorgestelde deal in de wacht te zetten.

Volgens gerechtelijke documenten hebben zowel de Securities and Exchange Commission (SEC) als de financiële toezichthouder van New York bezwaar gemaakt tegen de transactie van $ 1 miljard, daarbij verwijzend naar meerdere zorgen.

De SEC zei dat de Voyager-deal mogelijk in strijd is met wetten over het niet-geregistreerde aanbod en de verkoop van effecten.

Meer specifiek zei het bureau dat de transacties in crypto-activa die nodig zijn om de herbalancering te bewerkstelligen “mogelijk in strijd zijn met het verbod in sectie 5 van de Securities Act van 1933 tegen het niet-geregistreerde aanbod, de verkoop of de levering na verkoop van effecten.”

Het bezwaar van de SEC haalde ook rapporten aan van Amerikaanse onderzoeken naar Binance.US en de wereldwijde Binance crypto-uitwisseling, waarvan Binance.US een zogenaamd onafhankelijke partner is. “Regulerende acties” zouden kunnen betekenen dat de deal “onmogelijk te voltooien” wordt, zei het.

Evenzo maakten de belangrijkste financiële toezichthouder van New York en de New Yorkse procureur-generaal Letitia James bezwaar tegen de deal en zeiden dat Voyager “illegaal een bedrijf in virtuele valuta exploiteerde binnen de staat zonder vergunning”.

De toezichthouder vermeldde ook dat, aangezien Binance.US geen licentie heeft of beschikbaar is in New York, Voyager-klanten in de staat mogelijk zes maanden moeten wachten om toegang te krijgen tot hun geld.

“Rekeninghouders in New York zullen niet in staat zijn om de activa op hun rekeningen te controleren, inclusief of ze de cryptocurrency moeten verkopen om verder risico op de volatiele cryptocurrency-markt te vermijden”, aldus de NYDFS, eraan toevoegend:

“Rekeninghouders in andere jurisdicties dan niet-ondersteunde jurisdicties (‘ondersteunde jurisdicties’) hebben daarentegen de vrijheid om de aan hen verschuldigde cryptocurrency te verhandelen, gedefinieerd als ‘Net Owed Coins’ in de APA, zodra hun Binance US-accounts zijn opgezet en hun activa worden gemigreerd.”

Ondertussen houdt de Amerikaanse faillissementsrechter Michael Wiles, die de deal vorige week aanvankelijk goedkeurde, morgen een hoorzitting over de nieuwe bezwaren van de SEC en de hoogste toezichthouder van New York.

“Het Hof kan de regering niet vertellen om nu te spreken of voor altijd te zwijgen voordat Voyager en Binance.US trouwen”, zei rechter Williams in een recente aanvraag. “Niets in de Faillissementswet staat rechtbanken toe partijen vrij te pleiten van aansprakelijkheid jegens de regering voor gedragingen in het verleden en in de toekomst.”

De door Binance.US voorgestelde deal van $ 1 miljard om Voyager te kopen, stelt klanten in staat eindelijk geld op te nemen, met schattingen dat gebruikers 73% van de waarde van hun stortingen kunnen terugkrijgen.

Met name is Voyager niet verplicht om het aanbod van de uitwisseling te accepteren. Het zal tot een maand duren voordat het bedrijf “nieuwe vragen” over de toewijding van Binance.US aan de overname, de naleving van de regelgeving en de veiligheid van klantdeposito’s beoordeelt, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar de financiële adviseurs van Voyager.

Voyager was een cryptocurrency-makelaar die in juli Chapter 11 Faillissement aanvroeg, wat werd gevolgd door een biedingsoorlog tussen Binance en de FTX-beurs. Eind oktober verkreeg FTX de goedkeuring van een Amerikaanse faillissementsrechtbank om de activa van Voyager over te nemen, maar het beruchte stortte kort daarna in en Binance was weer terug in het spel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Spaanse La Liga-voetbalclubs klagen crypto-sponsors aan

Gepubliceerd

op

A flag featuring the crest of the Spanish football club Celta Vigo.
Bron: Alexey Novikov/Adobe

Het Spaanse voetbal (voetbal) lijdt aan een “crypto-kater”, beweert een nieuw rapport – met veel La Liga-clubs die achterblijven met “defaults, klachten en een ervaring om te vergeten” nadat partnerschappen met crypto-sponsors zijn verzuurd.

De nieuwste club die in de problemen komt met een sponsor uit de cryptosector is Celta Vigo. De club werkte in 2021 samen met de Turkse cryptobeurs Bitci.

Maar in een persbericht dat eerder deze week op Twitter werd gepubliceerd, beweerde Celta dat de beurs “geen enkele betaling heeft gedaan” sinds de deal werd gesloten.

Celta schreef dat het “bij verschillende gelegenheden gedwongen was om Bitci te vragen om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen”.

De club schreef dat Bitci “zich had beperkt tot het aanbieden van verschillende betalingsbeloften, die het nooit is nagekomen”.

De club verklaarde dat het “besloten had om juridische stappen te ondernemen” om “volledige naleving te vragen van wat de partijen waren overeengekomen”.

De club concludeerde dat het “de grootste inspanningen” deed om een ​​”onaangename situatie” op te lossen die “uitsluitend door Bitci was veroorzaakt”.

Maar de zaak van Celta staat niet op zichzelf. Xataka meldde dat Bitci betalingsuitstel had aangevraagd bij een aantal van zijn andere Spaanse partners, waaronder Celta-rivaal Valencia, evenals de in Barcelona gevestigde La Liga-kant Espanyol.

Espanyol zei dat ze vorig jaar probeerden Bitci voor de rechter te slepen wegens onbetaalde vergoedingen.

Welke andere Spaanse voetbalclubs lijden aan een ‘cryptokater’?

Xakata meldde dat Bitci beweert dat het de “solvabiliteit” heeft om zijn rekeningen aan Spaanse clubs te betalen. Maar naar verluidt zegt het dat de handen gebonden zijn door de recent ingevoerde Turkse wetgeving.

Hetzelfde cryptoplatform heeft ook sponsorovereenkomsten met Cádiz, Alavés en Real Betis. Het sloot ook een deal met de Koninklijke Spaanse voetbalbond – met het logo gedrukt op de trainingskleding van het Spaanse nationale team.

Maar Bitci is niet het enige cryptoplatform dat met La Liga-teams aan een rotsachtige rit begint.

Xakata meldde ook dat vorig jaar de hoofdsponsor van Real Sociedad, een fan-token-uitgever genaamd Iqoniq, foldde. Iqoniq was Sociedad $ 875.000 aan onbetaalde sponsorgelden verschuldigd op het moment van de liquidatie.

Eerder deze maand maakten twee Braziliaanse topvoetballers hun voornemen bekend om een ​​collega-profspeler aan te klagen, bewerend dat hij hen had overtuigd om te investeren in een crypto piramidespel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending