Connect with us

crypto nieuws

Waarom Meme Coin-prijzen een 7-daagse pomp hadden en Tamadoge de beste presteerder van vandaag is, een stijging van 10% tot $ 0,022

Gepubliceerd

op

Waarom Meme Coin-prijzen een 7-daagse pomp hadden en Tamadoge de beste presteerder van vandaag is, een stijging van 10% tot $ 0,022

De prijzen van Meme-munten lopen op rolletjes, met een brede waardestijging waardoor de marktkapitalisatie van de sector meer dan $ 22 miljard bedraagt, aangevoerd door weekwinsten voor topsectormunten zoals Shiba Inu (SHIB), Baby Doge Coin (Baby Doge), Bone ShibaSwap (BEEN) en Tamadoge (TAMA).

Wat zit er achter de meme coin redux en kan de bullish turn in sentiment worden gehandhaafd?

De aantrekkingskracht van meme-munten is gericht op hun merkkracht. Nu de hernieuwde interesse in crypto aan kracht wint, is het niet verwonderlijk dat deze sector kopers begint aan te trekken.

De eerste iteratie van meme-munten, die grotendeels was gebouwd rond de grapstatus van Dogecoin en de aantrekkingskracht van Elon Musk, is echter verder gegaan.

Tegenwoordig merken investeerders dat een kleine groep meme-munten echt nut begint in te bouwen in hun protocollen, waardoor ze zich onderscheiden van het peloton.

Marktzichtbaarheid die de mainstream kan oversteken, is een krachtige waardepropositie – op voorwaarde dat deze uiteindelijk gebaseerd is op het gebruik van blockchain-technologie om nuttige producten met cashflow te leveren.

Meme-munten bieden de kans op 10x winst of meer, wat ze aantrekkelijke altcoins maakt

Bitcoin heeft de markt dit jaar ongetwijfeld hoger geleid, in een opleving die sommigen heeft verrast.

Maar zoals vaak het geval is, en gezien in eerdere cycli na de vroege komst van een bullish opleving, begint de interesse van beleggers zich te richten op betere risico-rendementskansen lager op de marktkapitalisatie.

Met andere woorden, de mogelijkheden van 10x rendement in meme-munten zijn op korte tot middellange termijn veel realistischer dan een bull-run in de bitcoin-prijs in de komende paar maanden.

Alleen al in de afgelopen zeven dagen is BONE met 32% gestegen naar $ 1,78; BabyDoge is een ongelooflijke 82% hoger op $ 0,000000002583, Shiba Inu gaat 20% vooruit naar $ 0,0000144, terwijl Tamadoge 50% is gestegen naar $ 0,02201.

Interessant is dat Dogecoin een relatieve achterblijver is. De tophond in de meme-muntensector op basis van marktkapitalisatie heeft de afgelopen week een relatief bescheiden 4,7% toegevoegd om $ 0,0921 te bereiken. Het steeg echter gestaag in januari, met een winst van 30%.

De kracht van de rally wordt ondersteund door de stijging van het handelsvolume, dat volgens Coinmarketcap vandaag met 33% is gestegen tot $2,6 miljard.

CoinGecko schat het 24-uurs handelsvolume aanzienlijk hoger voor meme-munten, op $ 3,1 miljard.

Stijgende prijzen als gevolg van sterke handelsvolumes zijn een indicatie van een stevig fundament voor aanhoudende prijsstijgingen.

Waar te zoeken naar de meme-munten met de beste vooruitzichten?

Dus waar te zoeken naar de 10x-kansen op wat een keerpunt zou kunnen zijn voor de meme-muntensector, rekening houdend met de nog steeds onzekere richting van de bredere cryptomarkt?

Het is waarschijnlijk logisch om een ​​meme-munt met een grote dop vast te houden, in welk geval Shiba Inu opvalt. Dogecoin is zeker de marktleider, maar het is een hele klus om overpeinzingen van Elon Musk te verwachten om de 10x winst op korte termijn voort te stuwen.

Shiba Inu, aan de andere kant, biedt een superieure risico-opbrengstverhouding vanwege zijn inspanningen op het allerbelangrijkste streven naar nut dat we al hebben geïdentificeerd.

Wat dat betreft is Shiba Eternity de eerste game die het Shiba-token gebruikt. Het is een gratis te spelen kaartspel dat ook play-to-earn-spelmechanismen bevat, de laatste is waar het Shiba-token zijn nut vindt.

Sinds de lancering in het laatste kwartaal van 2022 zijn er echter geen nieuwe games meer gelanceerd.

Het protocol heeft nu ook een Layer 2 genoemd Shibarium wat de mogelijkheden van het netwerk als geheel zal vergroten.

Voor nu kunnen we zeggen dat Shiba Inu zijn intentie heeft getoond, wat beter is dan Dogecoin, waar veel is gesproken over productontwikkeling en use cases, maar weinig echte vooruitgang, behalve als vermeend ruilmiddel.

In dat opzicht werd de hoop op Doge als ’token of choice’ op Twitter de bodem ingeslagen door Musk, en er is geen teken dat de miljardair daar zijn deuntje op jaagt.

Tamadoge – een nieuw soort meme-munten met P2E-hulpprogramma en een Web3-doorbraak

Maar het is onder de midcaps dat de beste kansen liggen, en daar is het met de nieuwere munten.

Tamadoge voldoet aan alle eisen. Het is een meme-munt die boordevol bruikbaarheid zit en met een routekaart die zich op de massamarkt richt op een manier die geen enkele andere meme-munt doet.

En het doet dit door mee te liften in de slipstream van de macht van het doge-merk. Slechts een paar maanden oud en het TAMA-token heeft zichzelf gevestigd als een top 10 meme-munt.

Maar meer dan dat, Tamadoge bewijst dat zijn critici ongelijk hebben door op indrukwekkende wijze door te gaan met het leveren van zijn roadmap.

De afgelopen week waren twijfelaars bijvoorbeeld verrast toen Jon Bishop, voorheen van eBay, PayPal, Coda en de grote uitgever van kinderspellen Outright, bij Tamadoge kwam als CEO.

Dit is een groot probleem. Bishop was hoofd mobiel bij Outright, de eigenaar van de merken Peppa Pig en Bratz.

De ervaring van de nieuwe CEO in crypto omvat zijn tijd als marketingdirecteur bij topbeurs Huobi Global.

Super Doge-lancering volgt een tweede arcade die deze week uitkomt

Twee weken geleden lanceerde Tamadoge zijn eerste arcadespel – Super Doge – en er komen er nog vier aan, waarvan de tweede, vermoedelijk Rocket Doge of To The Moon, deze week wordt gelanceerd.

De arcadespellen zijn spellen van het type Super Mario die casual gamers zullen aanspreken. En in tegenstelling tot oudere spellen, zijn deze spellen allemaal te spelen om te verdienen, dus spelers worden beloond met TAMA-tokens voor hun vaardigheden.

Hoe goed ze ook zijn, de arcadespellen zijn echter niet de belangrijkste gebeurtenis in de drive van Tamadoge om de nummer 1 naam in Web3-gaming te worden.

Tamadoge brengt meme-munten naar de metaverse – of moet dat de Tamaverse zijn – wanneer het zijn augmented reality-aangedreven mobiele app lanceert in het derde kwartaal van 2023.

In de vlaggenschipgame voeden, fokken en vechten spelers met hun Tamadoge-huisdier in een setting die de leuke, op vaardigheden gebaseerde gameplay van de arcadegames naar een hoger niveau tilt.

De handschoen leggen voor Web3-gaminggigant Animoca Brands

De belofte van ‘play-to-earn’-gaming wordt belemmerd door producten die niet betrokken zijn en in plaats daarvan afhankelijk zijn van saaie activiteiten met een gebrek aan vaardigheid.

Het is daarom niet verrassend dat enkele van de grootste games in de ruimte moeite hebben om serieuze grip te krijgen. De Sandbox, ondersteund door Animoca van Yat Siu, heeft volgens een recent rapport van de Financial Times slechts 30.000 actieve gebruikers per dag.

Insiders bij Tamadoge zeggen dat de eerste arcadegame op schema ligt om The Sandbox binnen enkele weken te overtreffen, ook al is de game voorlopig alleen speelbaar op desktop.

Om aan de slag te gaan met de arcadespellen, kunnen gebruikers een van de drie categorieën NFT-huisdieren kopen: gewoon, zeldzaam en ultra zeldzaam.

Gegevens die met cryptonieuws werden gedeeld, toonden aan dat in de twee weken van de eerste bètatest van zijn games, 3.583 unieke spelen – hoewel dat niet precies hetzelfde is als unieke gebruikers, dat overeenkomt met meer dan 10% van het actieve gebruikersbestand van The Sandbox, behaald met nul marketing.

TAMA-prijs is de beste uitvoerder van meme-munten in de afgelopen 24 uur, een stijging van 10% tot $ 0,022

Wat de technische analyse betreft, toont Tamadoge grote belofte na een geïnspireerde lancering, waarbij de prijs parabolisch ging, om vervolgens te bezwijken voor de beproevingen van de Crypto Winter.

Maar als je denkt dat de crème altijd naar de top stijgt, en dat dit ook in crypto zal gebeuren, dan is de huidige TAMA-prijs, die 88,6% lager is dan het hoogste punt ooit van $ 0,19, een uitstekend niveau om begin met het gemiddelde van de dollarkosten.

TAMA zit vandaag boven de $ 0,021 en dreigt de weerstand om te buigen naar $ 0,022. Inderdaad. bij een 24-uurs prijsweergave is het de best presterende meme-munt in de topklasse van de sector.

Er is alle reden om aan te nemen dat TAMA de hoogten kan herschalen om zijn ATH te overtreffen.

Het terugvorderen van zijn ATH zou neerkomen op een winst van 800% voor het token op de huidige waarde.

TAMA wordt verhandeld op een tiental crypto-uitwisselingen – u kunt TAMA kopen op de beste crypto-uitwisseling OKX.

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

crypto nieuws

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanhet DeFi-platform Euler Finance

Gepubliceerd

op

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanaf het DeFi-platform Euler Finance

Een hacker maakte maandagochtend vroeg misbruik van het gedecentraliseerde financiële (DeFi)-platform Euler Finance en stal ongeveer $200 miljoen aan cryptovaluta, volgens het blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Euler Finance, een non-custodial lending protocol gebouwd op Ethereum (ETH), erkend de hack op maandag en merkte op dat het samenwerkte met wetshandhavers en onafhankelijke auditors en beveiligingsbedrijven.

Legt uit SlowMist,

“De aanvaller gebruikte flitsleningen om geld te storten en gebruikte ze vervolgens twee keer om de liquidatielogica te activeren, het geld aan het reserveadres te schenken en een zelfliquidatie uit te voeren om eventuele resterende activa te innen.”

Het blockchain-beveiligingsbedrijf merkt op dat de hacker geld heeft gedoneerd aan het reserve-adres zonder te zijn onderworpen aan een liquiditeitscontrole, wat “een mechanisme creëerde dat direct tot zachte liquidatie kon leiden”.

“Toen de zachte liquidatielogica werd geactiveerd door een hoge hefboomwerking, nam de opbrengstwaarde toe, waardoor de vereffenaar het grootste deel van het onderpand van de geliquideerde gebruikersrekening kon verkrijgen door slechts een deel van de verplichtingen naar zichzelf over te dragen.

Aangezien de waarde van de onderpand fondsen hoger was dan de waarde van de passiva (die slechts gedeeltelijk werden overgedragen vanwege de zachte liquidatie), kon de vereffenaar met succes slagen voor hun gezondheidsfactorcontrole (checkLiquidity) en de verkregen fondsen opnemen.

Volgens Kijk op kettingverloor Euler ongeveer 96.833 ETH, ter waarde van ongeveer $ 166 miljoen op het moment van schrijven, en $ 34 miljoen aan de aan de USD gekoppelde stablecoin DAI.

In zijn 2023 Crypto Crime Report merkt blockchain-dataplatform Chainalysis op dat hackers vorig jaar in totaal $ 3,8 miljard hebben gestolen van cryptocurrency-bedrijven, het hoogste jaarlijkse totaal ooit. De hackers gingen ervandoor met een overgrote meerderheid van dat totaal door zich te richten op DeFi-protocollen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Amerikaanse regering eist stopzetting van Voyager-Binance.US’ deal van $ 1 miljard – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Bron: AdobeStock / Ascannio

Plannen van Binance.US om de activa van Voyager Digital, een ingestorte cryptocurrency-makelaardij, te verwerven, zijn op een addertje onder het gras gekomen na een verzoek van de Amerikaanse regering om de voorgestelde deal in de wacht te zetten.

Volgens gerechtelijke documenten hebben zowel de Securities and Exchange Commission (SEC) als de financiële toezichthouder van New York bezwaar gemaakt tegen de transactie van $ 1 miljard, daarbij verwijzend naar meerdere zorgen.

De SEC zei dat de Voyager-deal mogelijk in strijd is met wetten over het niet-geregistreerde aanbod en de verkoop van effecten.

Meer specifiek zei het bureau dat de transacties in crypto-activa die nodig zijn om de herbalancering te bewerkstelligen “mogelijk in strijd zijn met het verbod in sectie 5 van de Securities Act van 1933 tegen het niet-geregistreerde aanbod, de verkoop of de levering na verkoop van effecten.”

Het bezwaar van de SEC haalde ook rapporten aan van Amerikaanse onderzoeken naar Binance.US en de wereldwijde Binance crypto-uitwisseling, waarvan Binance.US een zogenaamd onafhankelijke partner is. “Regulerende acties” zouden kunnen betekenen dat de deal “onmogelijk te voltooien” wordt, zei het.

Evenzo maakten de belangrijkste financiële toezichthouder van New York en de New Yorkse procureur-generaal Letitia James bezwaar tegen de deal en zeiden dat Voyager “illegaal een bedrijf in virtuele valuta exploiteerde binnen de staat zonder vergunning”.

De toezichthouder vermeldde ook dat, aangezien Binance.US geen licentie heeft of beschikbaar is in New York, Voyager-klanten in de staat mogelijk zes maanden moeten wachten om toegang te krijgen tot hun geld.

“Rekeninghouders in New York zullen niet in staat zijn om de activa op hun rekeningen te controleren, inclusief of ze de cryptocurrency moeten verkopen om verder risico op de volatiele cryptocurrency-markt te vermijden”, aldus de NYDFS, eraan toevoegend:

“Rekeninghouders in andere jurisdicties dan niet-ondersteunde jurisdicties (‘ondersteunde jurisdicties’) hebben daarentegen de vrijheid om de aan hen verschuldigde cryptocurrency te verhandelen, gedefinieerd als ‘Net Owed Coins’ in de APA, zodra hun Binance US-accounts zijn opgezet en hun activa worden gemigreerd.”

Ondertussen houdt de Amerikaanse faillissementsrechter Michael Wiles, die de deal vorige week aanvankelijk goedkeurde, morgen een hoorzitting over de nieuwe bezwaren van de SEC en de hoogste toezichthouder van New York.

“Het Hof kan de regering niet vertellen om nu te spreken of voor altijd te zwijgen voordat Voyager en Binance.US trouwen”, zei rechter Williams in een recente aanvraag. “Niets in de Faillissementswet staat rechtbanken toe partijen vrij te pleiten van aansprakelijkheid jegens de regering voor gedragingen in het verleden en in de toekomst.”

De door Binance.US voorgestelde deal van $ 1 miljard om Voyager te kopen, stelt klanten in staat eindelijk geld op te nemen, met schattingen dat gebruikers 73% van de waarde van hun stortingen kunnen terugkrijgen.

Met name is Voyager niet verplicht om het aanbod van de uitwisseling te accepteren. Het zal tot een maand duren voordat het bedrijf “nieuwe vragen” over de toewijding van Binance.US aan de overname, de naleving van de regelgeving en de veiligheid van klantdeposito’s beoordeelt, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar de financiële adviseurs van Voyager.

Voyager was een cryptocurrency-makelaar die in juli Chapter 11 Faillissement aanvroeg, wat werd gevolgd door een biedingsoorlog tussen Binance en de FTX-beurs. Eind oktober verkreeg FTX de goedkeuring van een Amerikaanse faillissementsrechtbank om de activa van Voyager over te nemen, maar het beruchte stortte kort daarna in en Binance was weer terug in het spel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Spaanse La Liga-voetbalclubs klagen crypto-sponsors aan

Gepubliceerd

op

A flag featuring the crest of the Spanish football club Celta Vigo.
Bron: Alexey Novikov/Adobe

Het Spaanse voetbal (voetbal) lijdt aan een “crypto-kater”, beweert een nieuw rapport – met veel La Liga-clubs die achterblijven met “defaults, klachten en een ervaring om te vergeten” nadat partnerschappen met crypto-sponsors zijn verzuurd.

De nieuwste club die in de problemen komt met een sponsor uit de cryptosector is Celta Vigo. De club werkte in 2021 samen met de Turkse cryptobeurs Bitci.

Maar in een persbericht dat eerder deze week op Twitter werd gepubliceerd, beweerde Celta dat de beurs “geen enkele betaling heeft gedaan” sinds de deal werd gesloten.

Celta schreef dat het “bij verschillende gelegenheden gedwongen was om Bitci te vragen om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen”.

De club schreef dat Bitci “zich had beperkt tot het aanbieden van verschillende betalingsbeloften, die het nooit is nagekomen”.

De club verklaarde dat het “besloten had om juridische stappen te ondernemen” om “volledige naleving te vragen van wat de partijen waren overeengekomen”.

De club concludeerde dat het “de grootste inspanningen” deed om een ​​”onaangename situatie” op te lossen die “uitsluitend door Bitci was veroorzaakt”.

Maar de zaak van Celta staat niet op zichzelf. Xataka meldde dat Bitci betalingsuitstel had aangevraagd bij een aantal van zijn andere Spaanse partners, waaronder Celta-rivaal Valencia, evenals de in Barcelona gevestigde La Liga-kant Espanyol.

Espanyol zei dat ze vorig jaar probeerden Bitci voor de rechter te slepen wegens onbetaalde vergoedingen.

Welke andere Spaanse voetbalclubs lijden aan een ‘cryptokater’?

Xakata meldde dat Bitci beweert dat het de “solvabiliteit” heeft om zijn rekeningen aan Spaanse clubs te betalen. Maar naar verluidt zegt het dat de handen gebonden zijn door de recent ingevoerde Turkse wetgeving.

Hetzelfde cryptoplatform heeft ook sponsorovereenkomsten met Cádiz, Alavés en Real Betis. Het sloot ook een deal met de Koninklijke Spaanse voetbalbond – met het logo gedrukt op de trainingskleding van het Spaanse nationale team.

Maar Bitci is niet het enige cryptoplatform dat met La Liga-teams aan een rotsachtige rit begint.

Xakata meldde ook dat vorig jaar de hoofdsponsor van Real Sociedad, een fan-token-uitgever genaamd Iqoniq, foldde. Iqoniq was Sociedad $ 875.000 aan onbetaalde sponsorgelden verschuldigd op het moment van de liquidatie.

Eerder deze maand maakten twee Braziliaanse topvoetballers hun voornemen bekend om een ​​collega-profspeler aan te klagen, bewerend dat hij hen had overtuigd om te investeren in een crypto piramidespel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending