Connect with us

Nft nieuws

5 manieren om een ​​passief inkomen te verdienen in de Metaverse

Gepubliceerd

op

5 manieren om een ​​passief inkomen te verdienen in de Metaverse

Metaverse heeft het potentieel om een ​​revolutie teweeg te brengen in alle soorten bedrijven. Hoewel het een opkomende industrie is, bieden de beste metaverse-platforms, waaronder Decentraland, de Sandbox, Upland, Somnium Space en Voxels, talloze mogelijkheden om passief inkomen te verdienen in de metaverse.

Trailblazers maken al gebruik van deze kansen. Landeigenaren die hun brood verdienen met huurgelden in de Somnium Space, gamemakers van de Sandbox, bedrijven die reclameborden verkopen in Decentraland en spelers die inactieve gameplays grijpen in de gamified metaverses behoren tot de early adopters.

Laten we naar hun verhalen kijken door de lens van het maken van passief inkomen in de metaverse en benaderingen verkennen die momenteel in gebruik zijn.

Hoe maak je een passief inkomen in de Metaverse

# 1 Word een metaverse verhuurder

Chris Bell, die eigenaar is van ongeveer 100 percelen in de Somnium Space metaverse, zegt dat hij verdiende 18.000 $ door eigendommen te verhuren in 2021. Zijn strategie omvat het bepalen van de huidige waarde van het onroerend goed door de recente verkopen op de secundaire markt op OpenSea te onderzoeken en het onroerend goed aan huurders te verhuren tegen een jaarlijkse vergoeding van 10% van de huidige waarde van het onroerend goed, waarbij wordt gestreefd naar een jaarlijks rendement van 10% ten opzichte van het huidige waarde van dat pand.

Een metaverse verhuurder worden is een populaire manier om passief inkomen te verdienen in de metaverse omdat het een win-win situatie creëert, waardoor huurders hun eigen ervaringen kunnen opbouwen op de gehuurde percelen, wat hen op hun beurt nieuwe inkomsten oplevert, zoals we bespreken in de volgende sectie.

Krediet Landwerken

Alle populaire metaverse-projecten staan ​​het pachten van land toe. Dat gezegd hebbende, is een veelvoorkomend nadeel de noodzaak om de marktplaats van de metaverse te verlaten om de deals te sluiten, wat veiligheidsproblemen kan opleveren. Daarom worden nieuwe businessmodellen gebouwd die het proces verbeteren. Neem als voorbeeld de samenwerking tussen LandWorks en de metaverse van Voxels (voorheen bekend als Cryptovoxels).

LandWorks is een toestemmingsloos uitleenprotocol dat verhuurders met huurders verbindt via een gedecentraliseerde marktplaats, zodat huurders veilig het land van Voxels kunnen doorzoeken. Momenteel is de marktplaats ook geïntegreerd met Decentraland-percelen.

De metaverse gigant Decentraland lanceerde ook ingebouwde landverhuur om leasing mogelijk te maken zonder de Decentraland-marktplaats te verlaten. Landeigenaren kunnen eigendommen direct in de keten plaatsen door het slimme contract voor de huur goed te keuren om de huurder het land namens hen te laten gebruiken en door de noteringsprompts te ondertekenen.

#2 Creëer je eigen metaverse ervaringen

Of je nu een landeigenaar of een pachter bent, een andere manier om passief inkomen te verdienen in de metaverse is door ervaringen te creëren op percelen en toegangsprijzen te innen van bezoekers. Enkele ideeën die u kunt probears, zijn het lanceren van minigames, het opzetten van shows, het bouwen van kunstgalerijen, diorama’s, interactieve rondleidingen en het bouwen van winkels. Je hoeft deze ervaringen niet zelf te creëren; het inhuren van ontwikkelaars en ontwerpers zal de weg vrijmaken voor de passieve route.

Het ecosysteem van de Sandbox is bijzonder rijk aan dergelijke ervaringen, aangezien de metaverse bouwers uitrust met een reeks tools die het proces van het creëren van unieke ervaringen op virtuele landen versoepelt. Op deze manier kunnen game-uitgevers spelers kosten in rekening brengen voor het bezoeken van hun percelen en het spelen van de games.

Krediet Sandbox

Krediet Sandbox

Daarnaast biedt de Sandbox twee financieringsprogramma’s, één voor de gamemakers en één voor de makers die game-items ontwerpen. Als gevolg hiervan creëren veel getalenteerde en ervaren game-artiesten, ontwerpers en bureaus Sandbox-ervaringen en kun je ze inhuren om aangepaste ervaringen voor je te bouwen.

Andere metaverse-projecten bieden vergelijkbare kansen die u kunt benutten, zoals Blake Hotz, die hosts meeslepende evenementen in de Somnium Spacedie variëren van horrorhuizen tot winkelervaringen.

Zoals Sam Huber aantoonde, komt het uitbreiden van metaverse landen door ervaringen de landeigenaren ten goede, ook door de waarde van het onderliggende perceel te verhogen. Hubers bedrijf Admix – dat onlangs is gefuseerd met Landvault – ontwikkelt gebouwen op de gronden alvorens deze te verhuren aan opdrachtgevers. Om je een idee te geven, heeft zijn bedrijf in samenwerking met L’oreal in Decentraland een display gebouwd met extra grote parfumflesjes. Zoals hij in een interview zei, is dit een bedrijfsmodel met winsten die kunnen oplopen tot 70%.

# 3 Bouw metaverse billboards om passief inkomen te verdienen in de metaverse

Net als in de echte wereld willen bedrijven hun diensten adverteren in metaverse gebieden met veel verkeer om naamsbekendheid te vergroten en potentiële klanten te bereiken. Dus betaald worden voor advertenties op metaverse billboards is een andere manier om geld te verdienen terwijl je slaapt.

Virtuele vastgoedondernemingen van de nieuwe generatie demonstreren het enorme potentieel van metaverse billboards. Ze investeren in aantrekkelijke percelen en creëren er advertentieruimte bovenop.

Krediet Metaverse Billboards

Krediet Metaverse Billboards

Decentraland Architects biedt in Decentraland drie soorten billboards aan met een minimale boekingsperiode van een maand, terwijl Metaverse Billboards zich richt op de Voxels met meer dan 250 billboards. Sommige bedrijven, zoals de leverancier van grootformaatadvertenties Lemma, ontwikkelen billboard-oplossingen die fysieke en virtuele werelden samenvoegen.

Billboards zijn eenvoudig te maken. Individuele investeerders – of ze nu de eigenaar of de huurder zijn van een metaverse woning kunnen hun investeringen aan het werk zetten door een vergelijkbare route te volgen als deze bedrijven.

Door metaverse landactiva te gebruiken om passieve inkomsten te genereren, worden uw mogelijkheden uitgebreid. U wordt er echter niet door beperkt; hier zijn nog twee opties.

#4 Profiteer van staking en andere mogelijkheden om rente te verdienen

Alle grote metaverse-projecten geven hun eigen cryptocurrencies uit. Terwijl Decentraland MANA heeft, heeft de Sandbox bijvoorbeeld SAND. Aangezien gebruikers deze valuta moeten uitgeven om deel te nemen aan metaverse-ervaringen, is er constant vraag naar cryptocurrencies van populaire metaverse-projecten.

Bijgevolg openen ze via DeFi mogelijkheden om rente te verdienen, zoals staking en yield farming. Als zodanig kunt u eerst investeren in de eigen cryptocurrency van de metaverse en vervolgens de tokens voor een vaste tijd in een liquiditeitspool vergrendelen om de rente aan het einde van de periode te oogsten.

Dergelijke programma’s worden soms rechtstreeks door de metaverses aangeboden. In het verleden maakte Sandbox bijvoorbeeld SAND-staking op de polygoon mogelijk zonder dat deze aan een andere valuta moest worden gekoppeld. Het bijhouden van de aankondigingen van officiële kanalen van de metaverse van uw interesse is de manier om op tijd over kansen te leren. Populaire centrale beurzen lanceren ook staking-programma’s. Momenteel biedt Binance een vergrendeld uitzetprogramma voor SAND met beloningspercentages tot 14,50%.

Krediet Freepik

Krediet Freepik

Soortgelijke programma’s worden de hele tijd gelanceerd in de crypto-ruimte. Ze zijn ook niet gebonden aan de cryptocurrencies; er zijn ook mogelijkheden voor NFT-staking. Ter illustratie: eigenaren van in-game activa van de Axie Infinity – een zeer populaire game om te verdienen met omgekeerde functies – kunnen hun NFT-activa inzetten en leningen tot 30% tegen hun waarde aangaan.

Een ander interessant geval is Upland, een monopolie-achtige metaverse die is toegewezen aan de echte wereld. De eigenaren van nieuw geslagen Upland-eigendommen kunnen tot een jaarlijkse opbrengst van 17% van de nieuwprijs van dat onroerend goed verdienen. Deze opbrengsten worden echter betaald in UPX – de primaire valuta van de metaverse. Je moet een level omhoog gaan in het spel om Upland-opbrengsten om te zetten in USD.

#5 Verzamel speltokens om beloningen te ontgrendelen

Met gamified metaverses kunnen gebruikers tokens in de games verzamelen, zowel vervangbaar als niet-verwisselbaar, waardoor gloednieuwe manieren mogelijk zijn om passief inkomen te verdienen.

Alien Worlds heeft een ingebouwd token mining-proces, geïnspireerd op het cryptocurrency mining-concept. Het vereist het spelen van de game, maar als je eenmaal de benodigde tools hebt ingesteld, verandert het in inactieve gameplay waarbij gamers tussen de sessies door wachten om de eigen valuta van de game, Trillium (TLM), te verzamelen, die kan worden ingewisseld voor andere cryptocurrencies om echte geld te verdienen waarde.

Krediet Freepik

Krediet Freepik

Je kunt ook profiteren van wijdverspreide play-to-earn-mechanismen die weinig inspanning vergen, zoals fuseren of fokken, waarbij je nieuwe en verbeterde in-game NFT-items maakt door twee andere middelen samen te voegen. Veel game-metaverses, waaronder Axie Infinity, hebben vergelijkbare mechanismen in hun gameplay ingebouwd; ze stellen spelers ook in staat om de nieuw gecreëerde NFT’s op secundaire marktplaatsen te verkopen.

Een andere interessante optie voor passief inkomen zijn de NFT-onderpanden die worden aangeboden door My Neighbor Alice. Hier gaat een percentage van de prijs van een NFT die een gebruiker koopt naar de onderpand rekening van die gebruiker. Wanneer de gebruiker het terugverkoopt aan het systeem om die NFT te vernietigen, wordt het eerder vergrendelde bedrag als onderpand terugbetaald aan de gebruiker.

Spelen om te verdienen schieten nooit tekort in het bedenken van unieke manieren om hun spelers te belonen. Je moet gewoon voldoende tijd besteden aan een grondige verkenning.

De toekomst van passief inkomen in de Metaverse

De metaverse van de toekomst zal een meeslepende omgeving zijn die wordt aangedreven door AI-, AR-, VR- en hologram technologieën. Aan de ene kant hebben we virtuele ervaringen die volledig gescheiden zijn van de fysieke wereld, aan de andere kant hebben we naadloze overgangen tussen meerdere werkelijkheden.

Deze convergentie biedt aanzienlijke kansen voor allerlei soorten bedrijven, inclusief nieuwe inkomstenstromen die worden verkregen via passieve inkomstenstrategieën. Hoewel onverwachte methoden voor het genereren van inkomsten die worden aangewakkerd door opkomende metaverse-concepten, zoals teleporteren, aan de horizon kunnen verschijnen, is het ook zeer waarschijnlijk dat de typische bedrijfsmodellen van Web2 zich geleidelijk zullen aanpassen aan de metaverse.

Eenmalig een online cursus maken en meerdere keren verkopen is bijvoorbeeld een beproefde manier om winst te maken in de huidige versie van internet. Dropshipping is een ander bedrijfsmodel dat geen directe betrokkenheid bij operaties vereist. De samenvloeiing met de metaverse zal resulteren in nieuwe vormen van inkomsten in e-commerce.

Andere eenvoudige strategieën om inkomsten te genereren, zijn onder meer het plaatsen van advertenties en het aanbevelen van producten in berichten op sociale media. Zodra de metaverse fuseert met gedecentraliseerde sociale media-apps, zullen we varianten van deze verdienmodellen zien die zijn aangepast aan het nieuwe internet.

Houd er echter rekening mee dat het hard werken vereist om van een passief inkomen te leven, ongeacht wat de toekomst brengt.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

Nft nieuws

eSports-platform Moxy lanceert bèta-uitdaging van $ 100.000

Gepubliceerd

op

eSports-platform Moxy lanceert bèta-uitdaging van $ 100.000

Moxy, een door blockchain aangedreven eSports-gamingmarktplaats, heeft zijn bèta-uitdaging “eSports for ALL” gelanceerd. De uitdaging nodigt gamers uit om te strijden in gaming in eSports-stijl voor een prijzenpot met Moxy-tokens, verzamelobjecten en $ 100.000 in contanten.

Voor Moxy is de spannende bèta-uitdaging een cruciale mijlpaal op hun routekaart. Door middel van de uitdaging wil het eSports-platform de verschillende componenten grondig testen en tegelijkertijd eSports-fanaten van over de hele wereld aan boord krijgen.

Moxy is een platform waarmee spelers on-demand toegang hebben tot multiplayer-gameplay. Met behulp van blockchain-technologie wil Moxy veilige transacties garanderen en ze beschermen tegen fraude of hacking. En met een wereldwijd speltoken dat toegankelijk is voor elke speler, is dit platform ontworpen voor competitieve gameplay voor de massa.

De Moxy Beta-uitdaging

In de Beta Challenge strijden gamers tegen elkaar om punten te verzamelen en vooruitgang te boeken gedurende vier ‘seizoenen’. Degenen die aan het einde van het vierde seizoen bovenaan het Moxy-klassement staan, kunnen de felbegeerde prijzen verwachten, waaronder contant geld (in USDC), Moxy’s eigen tokens en Moxy-verzamelobjecten.

De totale pot voor geldprijzen is $ 100.000, maar de waarde voor elk prijzenniveau wordt pas bekendgemaakt bij de officiële lancering van het Moxy-platform. De geldprijzen zijn exclusief de Moxy-tokens en verzamelobjecten.

Hoe deel te nemen aan de bèta-uitdaging van Moxy

Om deel te nemen aan de bèta-uitdaging, moet u zich eerst aanmelden, een Moxy-account aanmaken en KYC voltooien. Daarna ontvangen spelers 1.000 MOXY-testnet-tokens waarmee ze kunnen strijden in de uitdaging en het opnemen tegen andere gelijkgestemde eSports-fans.

Bovendien hebben spelers de mogelijkheid om 50 extra MOXY-tokens te verdienen voor elke doorverwezen speler die zowel het aanmeldings- als het KYC-proces voltooit! Om deel te nemen aan de Challenge, moeten alle spelers minstens 21 jaar oud zijn.

Blockchain-aangedreven eSports toegankelijk voor iedereen

Competitieve eSports is een enorme industrie, zegt Moxy, die nog steeds voornamelijk gereserveerd is voor elite gamers die strijden op evenementen die voornamelijk alleen op uitnodiging toegankelijk zijn. Vorig jaar had het enorm succesvolle multiplayer online battle arena-spel Dota 2 een indrukwekkende prijzenpot van $ 32,85 miljoen. Volgens de analyse van Technavio zal de industrie blijven groeien en tussen 2022-2027 een duizelingwekkende waarde van 3,5 miljard dollar bereiken.

Moxy’s doel is om deze snelgroeiende en lucratieve industrie toegankelijk te maken voor dagelijkse gamers. De Beta Challenge is de eerste stap om dit mogelijk te maken. Met Moxy kunnen game-ontwikkelaars hun titels naar een hoger niveau tillen door een versie van hun game speciaal voor eSports te ontwerpen. Vervolgens hebben gamers toegang tot een alles-in-één-bestemming waar ze deze verbeterde versies niet alleen kunnen kopen, maar ook kunnen spelen.

Terwijl de wereld blijft innoveren door middel van blockchain-technologie, behoort Moxy tot degenen die voorop lopen door een revolutie teweeg te brengen in esports. Met hun geavanceerde gebruik van deze innovatieve technologie probeert Moxy de overgang van casual gamers naar competitief gamen sneller en betrouwbaarder dan ooit te verbeteren!

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Nft nieuws

VeVe kondigt Sesamstraat NFT Drop aan

Gepubliceerd

op

VeVe kondigt Sesamstraat NFT Drop aan

Een van de grootste platforms ter wereld voor digitale verzamelobjecten, Veve, laat een NFT-collectie vallen op basis van Sesamstraat.

Grote dalingen zijn niets nieuws voor VeVe, en hier is er nog een. Op 19 maart gaan we Sesamstraat vereeuwigd zien op de blockchain. Inderdaad, de Sesamstraat NFT-drop zal de eerste zijn in een nieuwe serie die de klassieker aller tijden viert.

In samenwerking met de non-profit mediaorganisatie Sesame Workshop organiseert VeVe de eerste drop met het iconische Cookie Monster.

Jennifer Ahearn, VP, Global Strategic Partnerships & Themed Entertainment, Sesame Workshop zei: “Sinds 1969, Sesam Straat is een van de meest geliefde en leerzame kinderprogramma’s geweest, waar zowel kinderen als volwassenen al generaties lang van genieten.”

“Samenwerken met VeVe voor de eerste verzameling digitale verzamelobjecten van de serie is een geweldige manier om de blijvende erfenis van Sesamstraat te vieren en onze oude fans een nieuwe manier te geven om hun liefde voor Sesam Straat en zijn karakters.”

Hoe de NFT werkt

Via het VeVe-platform kunnen fans hun digitale collecties als 3D-diorama’s in de virtuele showrooms van de app presenteren. Bovendien kunnen fans showrooms van andere verzamelaars virtueel bezoeken, becommentariëren en liken. Bovendien kun je VeVe-verzamelobjecten ervaren in augmented reality (AR) fotomodus.

Houders van de komende Sesamstraat-collectie kunnen dus communiceren met hun Cookie Monster-verzamelobject in 3D. Bovendien kunnen ze hun verzamelobject delen via VeVe’s in-app sociale feed. Bovendien kunt u uw NFT laten zien op sociale platforms zoals Twitter, Instagram of Tik Tok.

Dan Crothers, Chief Operating Officer en mede-oprichter van VeVe zei: “Sesamstraat is een van de meest iconische merken aller tijden. Daarom hebben we de kans aangegrepen om met Sesame Workshop samen te werken aan een reeks digitale verzamelobjecten.”

“We kunnen niet wachten om deze ook te delen met onze VeVe-community van verzamelaars Sesam Straat fans die misschien nieuw zijn in digitaal verzamelen.”

VeVe’s nalatenschap

VeVe heeft een indrukwekkende erfenis opgebouwd in de wereld van digitale verzamelobjecten. Eerder hebben we gezien dat VeVe NFT-collecties uitbracht van toonaangevende merken als Disney, Marvel en Star Wars. Bovendien maakt VeVe gebruik van de Immutable X-blockchain, die geen gaskosten heeft en onmiddellijke handelsbevestiging biedt.

Nu breidt VeVe zijn glinsterende cv uit met een nieuwe Sesamstraat-collectie – te beginnen met de Cookie Monster-drop op 19 maart.

Wil je een stukje van de actie? VeVe kan worden gedownload in de App Store en Google Play en is beschikbaar via de VeVe Web App.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Nft nieuws

Nissan verdubbelt op Web3-innovatie

Gepubliceerd

op

Nissan verdubbelt op Web3-innovatie

De Japanse motorgigant Nissan heeft aanzienlijke vooruitgang geboekt in zijn zoektocht naar de NFT- en Web3-ruimte. Het bedrijf heeft in de Verenigde Staten vier nieuwe Web3-gerelateerde handelsmerken ingediend voor de merken Infiniti, Nismo en Nissan.

De documenten onthullen de plannen van Nissan om virtuele kleding, auto’s, hoofddeksels, ruilkaarten, speelgoed, kaartjes en een NFT-marktplaats te creëren voor het verhandelen en slaan van NFT’s.

Nissan heeft ook plannen geschetst voor metaverse-advertentiediensten en andere “entertainmentdiensten”, waaronder online video, afbeeldingen, artwork, tickets, audio, geluiden, muziek en ruilkaarten, evenals een website met informatie over de voorgestelde NFT’s en hoe ze zal werken.

De Japanse afdeling van Nissan experimenteert ook met autoverkopen in de metaverse via zijn virtuele winkel “Nissan Hype Lab”, waarmee klanten de virtuele etalage kunnen bezoeken via een pc of smartphone, aangepaste avatars kunnen maken en kunnen communiceren met virtueel verkooppersoneel.

Via dit virtuele verkoopkantoor kunnen klanten zelfs koopcontracten bestellen en afronden. Volgens de aankondiging van Nissan loopt de proef van 8 maart tot 30 juni. Voor de proef zal het bedrijf Nissan-voertuigen bestuderen, raadplegen, proefrijden en kopen terwijl het zich in de metaverse bevindt, waarbij de mogelijkheid van nieuwe verkoopmethoden voor auto’s wordt onderzocht.

Nissan gaat all-in op Web3

Het is niet de eerste keer dat Nissan experimenteert met Web3 en slimme contracttechnologie. In oktober 2022 diende de Japanse autogigant vijf handelsmerk aanvragen in bij het United States Patent and Trademark Office, waarmee plannen werden onthuld om de NFT-, Web3– en Metaverse-ruimte te betreden.

De applicaties hebben betrekking op de prominente automodellen zoals SKYLINE, Z en GTR en waren bedoeld om aanbiedingen te introduceren zoals NFT-ondersteunde media, online NFT-marktplaatsen, digitale portemonnees en NFT-software voor het slaan, verhandelen en opslaan.

Het patent introduceerde ook het idee van downloadbare mediabestanden voor NFT-authenticatie, een online NFT-marktplaats voor het kopen en verkopen van NFT’s, en niet-downloadbare software voor het slaan, slaan en verhandelen van NFT’s.

En met dit nieuwste patentaanbod is het duidelijk dat de Japanse motorgigant voluit gaat voor zijn Web3-ontwikkelingen.

Nissan GTR Foto door Jonathan Cooper

Andere automobielreuzen in Web3

Het is vermeldenswaard dat andere autogiganten, waaronder General Motors, Ford Motor Company en MG, ook belangrijke stappen hebben gezet op het gebied van NFT en Web3.

Pas vorige maand kondigde GM Motors aan dat het geïnteresseerd was in het maken van downloadbare digitale mediabestanden die verzamelbare illustraties, tekst, audio en video bevatten, die zullen worden geverifieerd als niet-fungibele tokens, volgens de handelsmerk aanvraag van het bedrijf.

En afgelopen herfst diende de Ford Motor Company 19 handelsmerk aanvragen in voor onder andere de belangrijkste automerken zoals Mustang, Bronco, Lincoln, Explorer en F-150 Lightning. De applicaties omvatten virtuele auto’s, vrachtwagens, bestelwagens, SUV’s en kleding voor de merken van het bedrijf, evenals een voorgestelde online marktplaats voor NFT’s.

Ondanks de aanhoudende crypto-winter en bearmarkt, gaan multinationale ondernemingen nog steeds door met handelsmerk aanvragen voor Web3, crypto, NFT’s en de metaverse.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending