Connect with us

Nft nieuws

Bitcoin-mythen de kop indrukken en waarom BTC belangrijk is

Gepubliceerd

op

Bitcoin-mythen de kop indrukken en waarom BTC belangrijk is

De wereld van cryptocurrency is vaak gehuld in mysterie en verwarring. Het concept van digitaal geld, dat door geen enkele overheid of centrale bank wordt ondersteund, is voor velen een onbekend concept. Helaas kan dit gebrek aan begrip leiden tot de verspreiding van mythen en misvattingen over Bitcoin. Dit artikel onderzoekt de meest voorkomende mythen over Bitcoin en legt de waarheid achter elk daarvan uit.

Het onderzoeken van de ‘valse beschuldigingen’ is uiterst nuttig wanneer u probeert de echte waarde van cryptocurrency te beoordelen en als u BTC koopt. Alles wat populair is, staat tenslotte altijd in een goede en negatieve schijnwerper, dus laten we eens kijken wat goed en fout is aan Bitcoin.

Mythen van Bitcoin – waar of niet waar?

Het ontmaskeren van algemene Bitcoin-mythen vereist onbevooroordeelde informatie om een ​​nauwkeurig beeld van de technologie te krijgen. Daarom is het belangrijk om feit van fictie te scheiden als het om Bitcoin gaat. Sommige van deze mythen over Bitcoin hebben misschien enkele formidabele argumenten, maar uiteindelijk zijn ze nog steeds onjuist. Hier zijn de algemene misvattingen over Bitcoin:

Mythe #1 – Bitcoin is een bubbel

Vals. Bitcoin is geen bubbel, maar een digitale valuta die wordt ondersteund door open-source technologie. Hoewel de prijs van Bitcoin op korte termijn kan fluctueren, betekent dit niet dat het gedoemd is om in te storten en te verdwijnen.

Financiële bubbels worden gedefinieerd als een situatie waarin een actief aanzienlijk overgewaardeerd is en beleggers het actief blijven kopen, ook al wordt het niet ondersteund door iets concreets. Bitcoin daarentegen heeft echte waarde omdat het veilig is opgeslagen in een elektronisch grootboek en transacties worden geverifieerd door een netwerk van computers. Bovendien zijn veel analisten van mening dat het activum ondergewaardeerd is, niet overgewaardeerd in vergelijking met traditionele valuta’s.

Mythe #2 – Bitcoin is anoniem

Vals. Bitcoin is pseudoniem; het biedt geen volledige anonimiteit. Alle transacties zijn traceerbaar en openbaar, omdat ze worden vastgelegd op een blockchain-grootboeksysteem. Adressen kunnen worden gekoppeld aan personen, maar de technologie maakt het voor een gemiddeld persoon niet gemakkelijk om ze te volgen. Als een gebruiker echter voor elke transactie hetzelfde adres gebruikt, kan dit aan zijn identiteit worden gekoppeld.

Mythe #3 – Alleen criminelen gebruiken bitcoin

Dit is niet waar. Cryptocurrencies worden steeds vaker gebruikt door legitieme bedrijven, zoals banken, door de overheid gesteunde instellingen en detailhandelaren. Bitcoin is zelfs een populaire keuze voor het verzenden van overmakingen naar het buitenland vanwege de lage kosten en het gemak. In landen waar de inflatie hoog is, is Bitcoin een ideale waardeopslag geworden. Degenen die geen toegang hebben tot banken, kunnen Bitcoin ook gebruiken om waarde op te slaan en betalingen te doen.

Mythe # 4 – Bitcoin heeft geen gebruik in de echte wereld

Dit is een mythe omdat Bitcoin kan worden gebruikt om online goederen en diensten te betalen. Het gebruik van cryptocurrency neemt toe naarmate meer verkopers afstand nemen van traditionele betaalmethoden en digitaal geld accepteren.

Mythe #5 – Bitcoin is moeilijk te kopen

Cryptocurrency is tegenwoordig voor niemand nieuws en in de loop van de tijd is het ongelooflijk eenvoudig geworden om Bitcoin te kopen. Het is raadzaam om BTC te kopen op een gevestigde crypto-uitwisseling, omdat u zo profiteert van het hoge beveiligingsniveau en extra manieren om geld te verdienen met de crypto die u bezit. Een van die uitwisselingsplatforms is Gate.io die fungeert als toegangspoort tot de branche door het gemakkelijk te maken koop meer dan 1400 cryptocurrencies en deze vervolgens op te slaan in een veilige en gecontroleerde omgeving.

Mythe #5 – Bitcoin heeft geen echte waarde

Waarde is subjectief en Bitcoin is daarop geen uitzondering. Het heeft een zeer reële waarde, omdat het kan worden ingewisseld voor goederen en diensten of zelfs kan worden omgezet in andere valuta op een cryptobeurs. Bovendien heeft de onderliggende technologie van blockchain een groot potentieel om een ​​revolutie teweeg te brengen in verschillende industrieën en laten we niet vergeten dat de waarde wordt bepaald door marktdeelnemers. De waarde van een actief wordt bepaald door wat u bereid bent ervoor te betalen.

Mythe #6 – Bitcoin wordt gewoon vervangen door een concurrent

Vals. Bitcoin bestaat nu al meer dan tien jaar en het blijft de meest populaire cryptocurrency ter wereld. Hoewel er nieuwe technologieën kunnen ontstaan, zullen ze waarschijnlijk alleen de mogelijkheden van Bitcoin aanvullen in plaats van ze volledig te vervangen. Dit komt omdat Bitcoin de meest veilige, gedecentraliseerde en algemeen aanvaarde vorm van digitale valuta is.

Mythe #7 – Investeren in Bitcoin is gokken

Investeren in Bitcoin is niet anders dan investeren in andere activa, zoals aandelen en obligaties. Het vereist kennis van de markten en een grondig begrip van de technologie om weloverwogen beslissingen te nemen over wanneer en hoe te investeren.

Mythe #8 – Bitcoin is niet veilig

De veiligheid van Bitcoin ligt in zijn cryptografie en gedistribueerde grootboektechnologie. Het is ontworpen om bestand te zijn tegen sabotage en hacks. Zolang gebruikers ervoor zorgen dat ze hun geld veilig opslaan, blijven hun Bitcoins veilig. De reden waarom Bitcoin veilig is, is dat het een systeem van openbare en privésleutels gebruikt die worden gebruikt om elke transactie te verifiëren. Zonder de privésleutel heeft niemand toegang tot het geld van iemand anders.

Hoe Bitcoin kopen?

Nu we de waarheid over Bitcoin hebben ontdekt, vraagt ​​u zich misschien af ​​hoe u Bitcoin kunt kopen en erin kunt investeren. Gate.io is hiervoor een veilig en vertrouwd platform. Met lage kosten, hoge veiligheid en een verscheidenheid aan verschillende munten, is handelen op Gate.io een van de meest populaire manieren om in Bitcoin te investeren.

Bitcoin-mythen ontkracht (laatste gedachten)

Laat deze leugens over Bitcoin u er niet van weerhouden om een ​​van de meest effectieve vormen van geld te verwerven die de mensheid ooit heeft gezien. Bekijk de feiten over Bitcoin eens nader en u zult zien dat Bitcoin veilig en zeker is en een enorm potentieel heeft voor het creëren van rijkdom en zelf soevereiniteit.

De toekomst is zeker gebouwd op blockchain, en de financiële wereld weet het en integreert er al in. Dit is gewoon nog geen algemeen nieuws, want wanneer iedereen zich volledig bewust is van de kansen, wordt het moeilijker om de winst te behalen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

Nft nieuws

eSports-platform Moxy lanceert bèta-uitdaging van $ 100.000

Gepubliceerd

op

eSports-platform Moxy lanceert bèta-uitdaging van $ 100.000

Moxy, een door blockchain aangedreven eSports-gamingmarktplaats, heeft zijn bèta-uitdaging “eSports for ALL” gelanceerd. De uitdaging nodigt gamers uit om te strijden in gaming in eSports-stijl voor een prijzenpot met Moxy-tokens, verzamelobjecten en $ 100.000 in contanten.

Voor Moxy is de spannende bèta-uitdaging een cruciale mijlpaal op hun routekaart. Door middel van de uitdaging wil het eSports-platform de verschillende componenten grondig testen en tegelijkertijd eSports-fanaten van over de hele wereld aan boord krijgen.

Moxy is een platform waarmee spelers on-demand toegang hebben tot multiplayer-gameplay. Met behulp van blockchain-technologie wil Moxy veilige transacties garanderen en ze beschermen tegen fraude of hacking. En met een wereldwijd speltoken dat toegankelijk is voor elke speler, is dit platform ontworpen voor competitieve gameplay voor de massa.

De Moxy Beta-uitdaging

In de Beta Challenge strijden gamers tegen elkaar om punten te verzamelen en vooruitgang te boeken gedurende vier ‘seizoenen’. Degenen die aan het einde van het vierde seizoen bovenaan het Moxy-klassement staan, kunnen de felbegeerde prijzen verwachten, waaronder contant geld (in USDC), Moxy’s eigen tokens en Moxy-verzamelobjecten.

De totale pot voor geldprijzen is $ 100.000, maar de waarde voor elk prijzenniveau wordt pas bekendgemaakt bij de officiële lancering van het Moxy-platform. De geldprijzen zijn exclusief de Moxy-tokens en verzamelobjecten.

Hoe deel te nemen aan de bèta-uitdaging van Moxy

Om deel te nemen aan de bèta-uitdaging, moet u zich eerst aanmelden, een Moxy-account aanmaken en KYC voltooien. Daarna ontvangen spelers 1.000 MOXY-testnet-tokens waarmee ze kunnen strijden in de uitdaging en het opnemen tegen andere gelijkgestemde eSports-fans.

Bovendien hebben spelers de mogelijkheid om 50 extra MOXY-tokens te verdienen voor elke doorverwezen speler die zowel het aanmeldings- als het KYC-proces voltooit! Om deel te nemen aan de Challenge, moeten alle spelers minstens 21 jaar oud zijn.

Blockchain-aangedreven eSports toegankelijk voor iedereen

Competitieve eSports is een enorme industrie, zegt Moxy, die nog steeds voornamelijk gereserveerd is voor elite gamers die strijden op evenementen die voornamelijk alleen op uitnodiging toegankelijk zijn. Vorig jaar had het enorm succesvolle multiplayer online battle arena-spel Dota 2 een indrukwekkende prijzenpot van $ 32,85 miljoen. Volgens de analyse van Technavio zal de industrie blijven groeien en tussen 2022-2027 een duizelingwekkende waarde van 3,5 miljard dollar bereiken.

Moxy’s doel is om deze snelgroeiende en lucratieve industrie toegankelijk te maken voor dagelijkse gamers. De Beta Challenge is de eerste stap om dit mogelijk te maken. Met Moxy kunnen game-ontwikkelaars hun titels naar een hoger niveau tillen door een versie van hun game speciaal voor eSports te ontwerpen. Vervolgens hebben gamers toegang tot een alles-in-één-bestemming waar ze deze verbeterde versies niet alleen kunnen kopen, maar ook kunnen spelen.

Terwijl de wereld blijft innoveren door middel van blockchain-technologie, behoort Moxy tot degenen die voorop lopen door een revolutie teweeg te brengen in esports. Met hun geavanceerde gebruik van deze innovatieve technologie probeert Moxy de overgang van casual gamers naar competitief gamen sneller en betrouwbaarder dan ooit te verbeteren!

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Nft nieuws

VeVe kondigt Sesamstraat NFT Drop aan

Gepubliceerd

op

VeVe kondigt Sesamstraat NFT Drop aan

Een van de grootste platforms ter wereld voor digitale verzamelobjecten, Veve, laat een NFT-collectie vallen op basis van Sesamstraat.

Grote dalingen zijn niets nieuws voor VeVe, en hier is er nog een. Op 19 maart gaan we Sesamstraat vereeuwigd zien op de blockchain. Inderdaad, de Sesamstraat NFT-drop zal de eerste zijn in een nieuwe serie die de klassieker aller tijden viert.

In samenwerking met de non-profit mediaorganisatie Sesame Workshop organiseert VeVe de eerste drop met het iconische Cookie Monster.

Jennifer Ahearn, VP, Global Strategic Partnerships & Themed Entertainment, Sesame Workshop zei: “Sinds 1969, Sesam Straat is een van de meest geliefde en leerzame kinderprogramma’s geweest, waar zowel kinderen als volwassenen al generaties lang van genieten.”

“Samenwerken met VeVe voor de eerste verzameling digitale verzamelobjecten van de serie is een geweldige manier om de blijvende erfenis van Sesamstraat te vieren en onze oude fans een nieuwe manier te geven om hun liefde voor Sesam Straat en zijn karakters.”

Hoe de NFT werkt

Via het VeVe-platform kunnen fans hun digitale collecties als 3D-diorama’s in de virtuele showrooms van de app presenteren. Bovendien kunnen fans showrooms van andere verzamelaars virtueel bezoeken, becommentariëren en liken. Bovendien kun je VeVe-verzamelobjecten ervaren in augmented reality (AR) fotomodus.

Houders van de komende Sesamstraat-collectie kunnen dus communiceren met hun Cookie Monster-verzamelobject in 3D. Bovendien kunnen ze hun verzamelobject delen via VeVe’s in-app sociale feed. Bovendien kunt u uw NFT laten zien op sociale platforms zoals Twitter, Instagram of Tik Tok.

Dan Crothers, Chief Operating Officer en mede-oprichter van VeVe zei: “Sesamstraat is een van de meest iconische merken aller tijden. Daarom hebben we de kans aangegrepen om met Sesame Workshop samen te werken aan een reeks digitale verzamelobjecten.”

“We kunnen niet wachten om deze ook te delen met onze VeVe-community van verzamelaars Sesam Straat fans die misschien nieuw zijn in digitaal verzamelen.”

VeVe’s nalatenschap

VeVe heeft een indrukwekkende erfenis opgebouwd in de wereld van digitale verzamelobjecten. Eerder hebben we gezien dat VeVe NFT-collecties uitbracht van toonaangevende merken als Disney, Marvel en Star Wars. Bovendien maakt VeVe gebruik van de Immutable X-blockchain, die geen gaskosten heeft en onmiddellijke handelsbevestiging biedt.

Nu breidt VeVe zijn glinsterende cv uit met een nieuwe Sesamstraat-collectie – te beginnen met de Cookie Monster-drop op 19 maart.

Wil je een stukje van de actie? VeVe kan worden gedownload in de App Store en Google Play en is beschikbaar via de VeVe Web App.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Nft nieuws

Nissan verdubbelt op Web3-innovatie

Gepubliceerd

op

Nissan verdubbelt op Web3-innovatie

De Japanse motorgigant Nissan heeft aanzienlijke vooruitgang geboekt in zijn zoektocht naar de NFT- en Web3-ruimte. Het bedrijf heeft in de Verenigde Staten vier nieuwe Web3-gerelateerde handelsmerken ingediend voor de merken Infiniti, Nismo en Nissan.

De documenten onthullen de plannen van Nissan om virtuele kleding, auto’s, hoofddeksels, ruilkaarten, speelgoed, kaartjes en een NFT-marktplaats te creëren voor het verhandelen en slaan van NFT’s.

Nissan heeft ook plannen geschetst voor metaverse-advertentiediensten en andere “entertainmentdiensten”, waaronder online video, afbeeldingen, artwork, tickets, audio, geluiden, muziek en ruilkaarten, evenals een website met informatie over de voorgestelde NFT’s en hoe ze zal werken.

De Japanse afdeling van Nissan experimenteert ook met autoverkopen in de metaverse via zijn virtuele winkel “Nissan Hype Lab”, waarmee klanten de virtuele etalage kunnen bezoeken via een pc of smartphone, aangepaste avatars kunnen maken en kunnen communiceren met virtueel verkooppersoneel.

Via dit virtuele verkoopkantoor kunnen klanten zelfs koopcontracten bestellen en afronden. Volgens de aankondiging van Nissan loopt de proef van 8 maart tot 30 juni. Voor de proef zal het bedrijf Nissan-voertuigen bestuderen, raadplegen, proefrijden en kopen terwijl het zich in de metaverse bevindt, waarbij de mogelijkheid van nieuwe verkoopmethoden voor auto’s wordt onderzocht.

Nissan gaat all-in op Web3

Het is niet de eerste keer dat Nissan experimenteert met Web3 en slimme contracttechnologie. In oktober 2022 diende de Japanse autogigant vijf handelsmerk aanvragen in bij het United States Patent and Trademark Office, waarmee plannen werden onthuld om de NFT-, Web3– en Metaverse-ruimte te betreden.

De applicaties hebben betrekking op de prominente automodellen zoals SKYLINE, Z en GTR en waren bedoeld om aanbiedingen te introduceren zoals NFT-ondersteunde media, online NFT-marktplaatsen, digitale portemonnees en NFT-software voor het slaan, verhandelen en opslaan.

Het patent introduceerde ook het idee van downloadbare mediabestanden voor NFT-authenticatie, een online NFT-marktplaats voor het kopen en verkopen van NFT’s, en niet-downloadbare software voor het slaan, slaan en verhandelen van NFT’s.

En met dit nieuwste patentaanbod is het duidelijk dat de Japanse motorgigant voluit gaat voor zijn Web3-ontwikkelingen.

Nissan GTR Foto door Jonathan Cooper

Andere automobielreuzen in Web3

Het is vermeldenswaard dat andere autogiganten, waaronder General Motors, Ford Motor Company en MG, ook belangrijke stappen hebben gezet op het gebied van NFT en Web3.

Pas vorige maand kondigde GM Motors aan dat het geïnteresseerd was in het maken van downloadbare digitale mediabestanden die verzamelbare illustraties, tekst, audio en video bevatten, die zullen worden geverifieerd als niet-fungibele tokens, volgens de handelsmerk aanvraag van het bedrijf.

En afgelopen herfst diende de Ford Motor Company 19 handelsmerk aanvragen in voor onder andere de belangrijkste automerken zoals Mustang, Bronco, Lincoln, Explorer en F-150 Lightning. De applicaties omvatten virtuele auto’s, vrachtwagens, bestelwagens, SUV’s en kleding voor de merken van het bedrijf, evenals een voorgestelde online marktplaats voor NFT’s.

Ondanks de aanhoudende crypto-winter en bearmarkt, gaan multinationale ondernemingen nog steeds door met handelsmerk aanvragen voor Web3, crypto, NFT’s en de metaverse.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending