Connect with us

Nft nieuws

De wereld van Web3 Gaming verkennen: een uitgebreide gids

Gepubliceerd

op

De wereld van Web3 Gaming verkennen: een uitgebreide gids

Web3-gaming is een revolutionaire vorm van online gaming die gebruikmaakt van gedecentraliseerde technologieën om een ​​veilige, transparante en meeslepende ervaring te bieden. Door gebruik te maken van blockchain-technologie, biedt web3-gaming gamers de mogelijkheid om hun digitale activa echt te bezitten, hun in-game-economieën te beheersen en nieuwe virtuele werelden te creëren met ongekende niveaus van vertrouwen en veiligheid.

Bovendien hebben ontwikkelaars de mogelijkheid om innovatieve games te maken die ongeëvenaarde ervaringen bieden, terwijl gebruikers kunnen profiteren van echt eigenaarschap over hun digitale items. Deze opkomende technologie is al begonnen met het verstoren van traditionele modellen van game-ontwerp, waardoor spelers nieuwe werelden kunnen verkennen zonder concessies te doen aan veiligheid of privacy.

Web3-gaming belooft een geheel nieuwe manier voor gamers over de hele wereld om met elkaar te communiceren op spannende manieren die nog nooit eerder in de videogame-industrie zijn gezien.

Functies en voordelen van Web3 Gaming

Web3-gaming is een steeds populairdere vorm van entertainment geworden die een scala aan functies en voordelen biedt voor zowel informele als competitieve gamers. Hier zijn vijf van de meest opvallende voordelen die web3-gaming te bieden heeft:

Verhoogde beveiliging:

Een van de belangrijkste voordelen die web3-gaming biedt, is verhoogde beveiliging. Omdat deze spellen op blockchain-technologie werken, worden alle transacties tussen spelers vastgelegd in een onveranderlijk grootboek, waardoor het voor hackers of kwaadwillende actoren vrijwel onmogelijk wordt om met de voortgang van het spel of gegevens te knoeien. Dit zorgt ervoor dat web3-games eerlijk en veilig blijven voor alle betrokkenen.

Gedecentraliseerde gameplay:

Traditionele online games zijn afhankelijk van gecentraliseerde servers die zich op één fysieke locatie bevinden, wat de reikwijdte van het spel kan beperken of serverproblemen kan veroorzaken wanneer te veel spelers tegelijkertijd toegang proberen te krijgen tot dezelfde server. Web3-games maken gebruik van gedecentraliseerde servers die worden gehost door meerdere computers op verschillende geografische locaties, waardoor veel grotere spelersaantallen mogelijk zijn zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over server overbelasting of vertragingen.

Meer meeslepende ervaringen:

Dankzij nieuwe ontwikkelingen zoals slimme contracten, bieden web3-games meer meeslepende ervaringen dan ooit tevoren. Slimme contracten elimineren de behoefte aan derden zoals uitgevers en ontwikkelaars, terwijl gebruikers ook hun eigen in-game werelden kunnen aanpassen aan hun eigen voorkeuren en smaken. Dit betekent dat web3-gamers kunnen genieten van unieke ervaringen die speciaal voor hen zijn gemaakt terwijl ze online spelen tegen anderen met dezelfde interesses.

Verbeterde interactiviteit:

Met Web3-games kunnen gebruikers rechtstreeks met elkaar communiceren in plaats van te vertrouwen op een centrale autoriteit of gameprovider voor coördinatie tussen spelers. Dit verhoogt de sociale interactie tussen gamers en stelt hen in staat om samen aan projecten samen te werken zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over complicaties als gevolg van inmenging van derden of censuur van ontwikkelaars of uitgevers.

Verbeterd beloningssysteem:

Ten slotte biedt web3-gaming verbeterde beloningssystemen in vergelijking met traditionele online games door gebruikers in staat te stellen activa rechtstreeks met elkaar te verhandelen met behulp van cryptocurrency-tokens die “non-fungible tokens” (NFT‘s) worden genoemd. NFT’s stellen gamers in staat om meer tastbare beloningen te ontvangen, zoals digitale kunstwerken of zeldzame in-game items die ze later kunnen verkopen als ze dat willen – iets wat niet mogelijk is met traditionele online gaming platforms die beloningssystemen alleen binnen hun eigen ecosysteem beperken.

Uitdagingen voor Web3 Gaming

Ondanks de vele potentiële voordelen van web3-gaming, staat de technologie nog steeds voor een aantal uitdagingen die moeten worden aangepakt voordat het echt van de grond kan komen. Een van de grootste obstakels die web3-games nog moeten overwinnen, is schaalbaarheid.

Naarmate meer en meer mensen massaal naar web3-gaming komen, beginnen bestaande systemen vertragingen en vertragingen te ervaren vanwege hun afhankelijkheid van blockchain-technologie, die traag en inefficiënt kan zijn bij het omgaan met grote aantallen transacties. Dit betekent dat web3-games enige vorm van technologische vooruitgang nodig hebben om echt succesvol te worden op grotere schaal.

Een andere uitdaging waar web3-gaming voor staat, is de acceptatie door gebruikers. Ondanks de vele voordelen is web3-gaming voor veel gamers nog relatief nieuw en onbekend, wat betekent dat het enige tijd kan duren voordat spelers bereid of in staat zijn om in web3-games te investeren of deze als hun primaire bron van entertainment te gebruiken. Het toegankelijker maken van web3-gaming is essentieel voor brede acceptatie, wat betekent dat ontwikkelaars betere gebruikerservaringen moeten creëren die het verkennen van dit nieuwe type game voor beginners gemakkelijker maken.

Ten slotte heeft web3-gaming ook verdere regulering nodig om op de lange termijn echt te kunnen gedijen. Blockchain-gebaseerde games zijn momenteel over het algemeen ongereguleerd, wat tal van mogelijkheden biedt voor fraude of ongeoorloofde activiteiten zoals het witwassen van geld – iets wat regelgevers niet zullen tolereren als web3-gaming mainstream wordt. Daarom moeten regeringen over de hele wereld kijken naar het creëren van geschikte regelgevingskaders die gamers kunnen beschermen en hen toch kunnen laten genieten van deze innovatieve online ervaringen zonder bang te hoeven zijn voor juridische gevolgen.

Nieuwe spelers aantrekken

Web3-gaming is nog niet algemeen geaccepteerd vanwege een aantal uitdagingen op het gebied van technologie, gebruikerservaring en regelgeving. Dus wat kunnen webontwikkelaars doen om nieuwe spelers aan te trekken voor web3-gaming?

Ten eerste zouden webontwikkelaars zich moeten concentreren op het gemakkelijker maken van web3-games voor beginnende spelers om toegang te krijgen tot en te begrijpen. Dit betekent het creëren van een naadloos onboarding-proces waarbij gamers snel kunnen leren hoe web3-games werken zonder zich overweldigd of verward te voelen.

Webontwikkelaars zouden ook kunnen overwegen om tutorials of handleidingen toe te voegen die gedetailleerde instructies geven over hoe web3-games binnen hun systeem werken. Bovendien moeten webontwikkelaars ervoor zorgen dat web3-games zijn geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, zodat gamers ze onderweg kunnen spelen zonder zich zorgen te hoeven maken over latentie of vertragingen.

Vervolgens moeten webontwikkelaars ervoor zorgen dat web3-games meer beloningen bieden dan alleen digitale tokens of in-game items. Door real-world prikkels te introduceren, zoals exclusieve kortingen of competities, kunnen spelers tastbare bonussen ontvangen voor het spelen van het spel, wat meer mensen zal aanmoedigen om web3-spelervaringen uit te proberen.

Bovendien zouden webontwikkelaars moeten kijken naar het verbeteren van de schaalbaarheid van hun web3-games, zodat ze echt wijdverspreid succes kunnen behalen. Dit betekent manieren vinden om transactiekosten te verlagen en toch veilige en betrouwbare services te bieden die geen last hebben van vertragingen of vertragingen bij het omgaan met grote aantallen gelijktijdige gebruikers.

Door deze problemen aan te pakken en te focussen op het creëren van naadloze onboarding-processen en het belonen van gebruikerservaringen, hebben webontwikkelaars een betere kans om nieuwe spelers aan te trekken voor hun web3-games – iets wat nodig is als de technologie ooit zijn volledige potentieel als innovatieve vorm van entertainment gaat bereiken. .

Wat de toekomst in petto heeft

De web3-gamingindustrie evolueert snel en de mogelijkheden voor wat het te bieden heeft zijn bijna onbeperkt. We hebben al de opkomst gezien van op blockchain gebaseerde games, gedecentraliseerde autonome organisaties (DAO‘s) binnen virtuele werelden en een breed scala aan andere innovatieve toepassingen die gebruikmaken van web3-technologieën.

Naarmate web3-technologie zich blijft ontwikkelen en toegankelijker wordt voor dagelijkse gebruikers, zal ook web3-gaming in populariteit toenemen. De toekomst ziet er rooskleurig uit voor web3-gamers die toegang hebben tot geavanceerde tools en middelen die het online spelen van games nog meeslepender maken dan ooit tevoren. We verwachten de komende jaren grote dingen van web3-gaming – houd ons in de gaten!

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

Nft nieuws

eSports-platform Moxy lanceert bèta-uitdaging van $ 100.000

Gepubliceerd

op

eSports-platform Moxy lanceert bèta-uitdaging van $ 100.000

Moxy, een door blockchain aangedreven eSports-gamingmarktplaats, heeft zijn bèta-uitdaging “eSports for ALL” gelanceerd. De uitdaging nodigt gamers uit om te strijden in gaming in eSports-stijl voor een prijzenpot met Moxy-tokens, verzamelobjecten en $ 100.000 in contanten.

Voor Moxy is de spannende bèta-uitdaging een cruciale mijlpaal op hun routekaart. Door middel van de uitdaging wil het eSports-platform de verschillende componenten grondig testen en tegelijkertijd eSports-fanaten van over de hele wereld aan boord krijgen.

Moxy is een platform waarmee spelers on-demand toegang hebben tot multiplayer-gameplay. Met behulp van blockchain-technologie wil Moxy veilige transacties garanderen en ze beschermen tegen fraude of hacking. En met een wereldwijd speltoken dat toegankelijk is voor elke speler, is dit platform ontworpen voor competitieve gameplay voor de massa.

De Moxy Beta-uitdaging

In de Beta Challenge strijden gamers tegen elkaar om punten te verzamelen en vooruitgang te boeken gedurende vier ‘seizoenen’. Degenen die aan het einde van het vierde seizoen bovenaan het Moxy-klassement staan, kunnen de felbegeerde prijzen verwachten, waaronder contant geld (in USDC), Moxy’s eigen tokens en Moxy-verzamelobjecten.

De totale pot voor geldprijzen is $ 100.000, maar de waarde voor elk prijzenniveau wordt pas bekendgemaakt bij de officiële lancering van het Moxy-platform. De geldprijzen zijn exclusief de Moxy-tokens en verzamelobjecten.

Hoe deel te nemen aan de bèta-uitdaging van Moxy

Om deel te nemen aan de bèta-uitdaging, moet u zich eerst aanmelden, een Moxy-account aanmaken en KYC voltooien. Daarna ontvangen spelers 1.000 MOXY-testnet-tokens waarmee ze kunnen strijden in de uitdaging en het opnemen tegen andere gelijkgestemde eSports-fans.

Bovendien hebben spelers de mogelijkheid om 50 extra MOXY-tokens te verdienen voor elke doorverwezen speler die zowel het aanmeldings- als het KYC-proces voltooit! Om deel te nemen aan de Challenge, moeten alle spelers minstens 21 jaar oud zijn.

Blockchain-aangedreven eSports toegankelijk voor iedereen

Competitieve eSports is een enorme industrie, zegt Moxy, die nog steeds voornamelijk gereserveerd is voor elite gamers die strijden op evenementen die voornamelijk alleen op uitnodiging toegankelijk zijn. Vorig jaar had het enorm succesvolle multiplayer online battle arena-spel Dota 2 een indrukwekkende prijzenpot van $ 32,85 miljoen. Volgens de analyse van Technavio zal de industrie blijven groeien en tussen 2022-2027 een duizelingwekkende waarde van 3,5 miljard dollar bereiken.

Moxy’s doel is om deze snelgroeiende en lucratieve industrie toegankelijk te maken voor dagelijkse gamers. De Beta Challenge is de eerste stap om dit mogelijk te maken. Met Moxy kunnen game-ontwikkelaars hun titels naar een hoger niveau tillen door een versie van hun game speciaal voor eSports te ontwerpen. Vervolgens hebben gamers toegang tot een alles-in-één-bestemming waar ze deze verbeterde versies niet alleen kunnen kopen, maar ook kunnen spelen.

Terwijl de wereld blijft innoveren door middel van blockchain-technologie, behoort Moxy tot degenen die voorop lopen door een revolutie teweeg te brengen in esports. Met hun geavanceerde gebruik van deze innovatieve technologie probeert Moxy de overgang van casual gamers naar competitief gamen sneller en betrouwbaarder dan ooit te verbeteren!

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Nft nieuws

VeVe kondigt Sesamstraat NFT Drop aan

Gepubliceerd

op

VeVe kondigt Sesamstraat NFT Drop aan

Een van de grootste platforms ter wereld voor digitale verzamelobjecten, Veve, laat een NFT-collectie vallen op basis van Sesamstraat.

Grote dalingen zijn niets nieuws voor VeVe, en hier is er nog een. Op 19 maart gaan we Sesamstraat vereeuwigd zien op de blockchain. Inderdaad, de Sesamstraat NFT-drop zal de eerste zijn in een nieuwe serie die de klassieker aller tijden viert.

In samenwerking met de non-profit mediaorganisatie Sesame Workshop organiseert VeVe de eerste drop met het iconische Cookie Monster.

Jennifer Ahearn, VP, Global Strategic Partnerships & Themed Entertainment, Sesame Workshop zei: “Sinds 1969, Sesam Straat is een van de meest geliefde en leerzame kinderprogramma’s geweest, waar zowel kinderen als volwassenen al generaties lang van genieten.”

“Samenwerken met VeVe voor de eerste verzameling digitale verzamelobjecten van de serie is een geweldige manier om de blijvende erfenis van Sesamstraat te vieren en onze oude fans een nieuwe manier te geven om hun liefde voor Sesam Straat en zijn karakters.”

Hoe de NFT werkt

Via het VeVe-platform kunnen fans hun digitale collecties als 3D-diorama’s in de virtuele showrooms van de app presenteren. Bovendien kunnen fans showrooms van andere verzamelaars virtueel bezoeken, becommentariëren en liken. Bovendien kun je VeVe-verzamelobjecten ervaren in augmented reality (AR) fotomodus.

Houders van de komende Sesamstraat-collectie kunnen dus communiceren met hun Cookie Monster-verzamelobject in 3D. Bovendien kunnen ze hun verzamelobject delen via VeVe’s in-app sociale feed. Bovendien kunt u uw NFT laten zien op sociale platforms zoals Twitter, Instagram of Tik Tok.

Dan Crothers, Chief Operating Officer en mede-oprichter van VeVe zei: “Sesamstraat is een van de meest iconische merken aller tijden. Daarom hebben we de kans aangegrepen om met Sesame Workshop samen te werken aan een reeks digitale verzamelobjecten.”

“We kunnen niet wachten om deze ook te delen met onze VeVe-community van verzamelaars Sesam Straat fans die misschien nieuw zijn in digitaal verzamelen.”

VeVe’s nalatenschap

VeVe heeft een indrukwekkende erfenis opgebouwd in de wereld van digitale verzamelobjecten. Eerder hebben we gezien dat VeVe NFT-collecties uitbracht van toonaangevende merken als Disney, Marvel en Star Wars. Bovendien maakt VeVe gebruik van de Immutable X-blockchain, die geen gaskosten heeft en onmiddellijke handelsbevestiging biedt.

Nu breidt VeVe zijn glinsterende cv uit met een nieuwe Sesamstraat-collectie – te beginnen met de Cookie Monster-drop op 19 maart.

Wil je een stukje van de actie? VeVe kan worden gedownload in de App Store en Google Play en is beschikbaar via de VeVe Web App.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Nft nieuws

Nissan verdubbelt op Web3-innovatie

Gepubliceerd

op

Nissan verdubbelt op Web3-innovatie

De Japanse motorgigant Nissan heeft aanzienlijke vooruitgang geboekt in zijn zoektocht naar de NFT- en Web3-ruimte. Het bedrijf heeft in de Verenigde Staten vier nieuwe Web3-gerelateerde handelsmerken ingediend voor de merken Infiniti, Nismo en Nissan.

De documenten onthullen de plannen van Nissan om virtuele kleding, auto’s, hoofddeksels, ruilkaarten, speelgoed, kaartjes en een NFT-marktplaats te creëren voor het verhandelen en slaan van NFT’s.

Nissan heeft ook plannen geschetst voor metaverse-advertentiediensten en andere “entertainmentdiensten”, waaronder online video, afbeeldingen, artwork, tickets, audio, geluiden, muziek en ruilkaarten, evenals een website met informatie over de voorgestelde NFT’s en hoe ze zal werken.

De Japanse afdeling van Nissan experimenteert ook met autoverkopen in de metaverse via zijn virtuele winkel “Nissan Hype Lab”, waarmee klanten de virtuele etalage kunnen bezoeken via een pc of smartphone, aangepaste avatars kunnen maken en kunnen communiceren met virtueel verkooppersoneel.

Via dit virtuele verkoopkantoor kunnen klanten zelfs koopcontracten bestellen en afronden. Volgens de aankondiging van Nissan loopt de proef van 8 maart tot 30 juni. Voor de proef zal het bedrijf Nissan-voertuigen bestuderen, raadplegen, proefrijden en kopen terwijl het zich in de metaverse bevindt, waarbij de mogelijkheid van nieuwe verkoopmethoden voor auto’s wordt onderzocht.

Nissan gaat all-in op Web3

Het is niet de eerste keer dat Nissan experimenteert met Web3 en slimme contracttechnologie. In oktober 2022 diende de Japanse autogigant vijf handelsmerk aanvragen in bij het United States Patent and Trademark Office, waarmee plannen werden onthuld om de NFT-, Web3– en Metaverse-ruimte te betreden.

De applicaties hebben betrekking op de prominente automodellen zoals SKYLINE, Z en GTR en waren bedoeld om aanbiedingen te introduceren zoals NFT-ondersteunde media, online NFT-marktplaatsen, digitale portemonnees en NFT-software voor het slaan, verhandelen en opslaan.

Het patent introduceerde ook het idee van downloadbare mediabestanden voor NFT-authenticatie, een online NFT-marktplaats voor het kopen en verkopen van NFT’s, en niet-downloadbare software voor het slaan, slaan en verhandelen van NFT’s.

En met dit nieuwste patentaanbod is het duidelijk dat de Japanse motorgigant voluit gaat voor zijn Web3-ontwikkelingen.

Nissan GTR Foto door Jonathan Cooper

Andere automobielreuzen in Web3

Het is vermeldenswaard dat andere autogiganten, waaronder General Motors, Ford Motor Company en MG, ook belangrijke stappen hebben gezet op het gebied van NFT en Web3.

Pas vorige maand kondigde GM Motors aan dat het geïnteresseerd was in het maken van downloadbare digitale mediabestanden die verzamelbare illustraties, tekst, audio en video bevatten, die zullen worden geverifieerd als niet-fungibele tokens, volgens de handelsmerk aanvraag van het bedrijf.

En afgelopen herfst diende de Ford Motor Company 19 handelsmerk aanvragen in voor onder andere de belangrijkste automerken zoals Mustang, Bronco, Lincoln, Explorer en F-150 Lightning. De applicaties omvatten virtuele auto’s, vrachtwagens, bestelwagens, SUV’s en kleding voor de merken van het bedrijf, evenals een voorgestelde online marktplaats voor NFT’s.

Ondanks de aanhoudende crypto-winter en bearmarkt, gaan multinationale ondernemingen nog steeds door met handelsmerk aanvragen voor Web3, crypto, NFT’s en de metaverse.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending