Connect with us

Nft nieuws

Een vergelijking van Web3 Social Wallets

Gepubliceerd

op

Een vergelijking van Web3 Social Wallets

Om Web3 massale acceptatie te laten bereiken, zijn praktische toepassingen nodig op de gebruikerslaag. Social wallets werken toe naar klantvriendelijke lagen door twee essentiële componenten van Web3 te combineren: communicatie en digital asset management.

Web3 sociale portemonnees zijn gedecentraliseerde applicaties waar activiteiten zoals groepschatten, direct messaging, het uitvoeren van transacties en collectief beleggen in crypto-activa allemaal op dezelfde plek kunnen plaatsvinden.

Verschillende sociale portefeuilles hebben de laatste tijd grip en financiering gekregen.

  • Tribes verzekerde zich van een pre-seed-financiering van $ 3,3 miljoen in een ronde onder leiding van South Park Commons, Kindred Ventures en Script Capital.
  • Easy haalde $ 14,2 miljoen op in een ronde met Lobby Capital, Relay Ventures, 6th Man Ventures, Tapestry VC, Upside en Scribble Ventures.
  • Zerion ontving $ 12 miljoen van Wintermute Ventures, Mosaic, Coinbase Ventures, Alchemy en Placeholder.

Web3-wallets richten zich op verschillende aspecten van sociaal zijn

Er zijn dingen die alle drie de wallets gemeen hebben, zoals gebruikers laten verbinden met dezelfde gebruikersnamen op verschillende platforms. Sociale portemonnees bereiken dit door te integreren met gedecentraliseerde protocollen en andere dApps in het Web3-ecosysteem, zoals ENS en Unstoppable Domains, die NFT-domeinen en gebruikersnamen bieden. Een ander veel voorkomend thema is het vergemakkelijken van Web3-zoekopdrachten door verschillende tools aan te bieden.

Desalniettemin heeft elk zijn eigen sterke punten.

Stammen: creëer chatgroepen en mede-eigenaar van digitale middelen

In het landschap van Web3 communiceren mensen meestal via externe platforms zoals Discord, Twitter en Telegram. De nieuwe golf van sociale portemonnees maakt communicatie rechtstreeks binnen digitale portemonnees mogelijk. Ze functioneren dus als boodschappers.

Met behulp van Tribes is het mogelijk om een ​​groepschat te creëren waar elk lid toegang heeft tot een gemeenschappelijke portemonnee. Hierdoor kunnen leden mede-eigenaar zijn van activa en deze collectief beheren. Ze kunnen bijvoorbeeld tokens kopen en verzenden, samen in NFT’s investeren en besluitvormingsprocessen in de chat opnemen. Groepsleden kunnen transacties voorstellen, een probleem bespreken totdat ze een besluit hebben genomen over het voorstel, en direct in de chat stemmen als ze er klaar voor zijn.

Stammen

Omdat de portemonnee wordt gedeeld in groepschats, zijn slimme contracten met meerdere handtekeningen nodig om de handtekeningen van meerdere mensen te verplichten om een ​​transactie goed te keuren, zodat fraude wordt voorkomen. Hiervoor integreert Tribes met Safe.

Het is ook geïntegreerd met meerdere Web3 ID-oplossingen. Door integratie met ENS kunnen gebruikers bijvoorbeeld inloggen met hun gebruikersnaam. Het werkt ook naadloos samen met het Lens-protocol en Unstoppable Domains. Bovendien werkt Tribes voor assets en wallets die op Solana zijn gebouwd, waardoor mensen hun .SOL-gebruikersnamen kunnen gebruiken.

Makkelijk: navigeer veiliger door Web3

De sociale portemonnee Easy heeft onlangs zijn bètaproduct in de App Store gelanceerd. De focus ligt op het samen ontdekken van Web3 als gemeenschap. Met de signaalfunctie kunnen Easy-gebruikers dApps beoordelen en verdachte apps markeren om andere leden te waarschuwen. Dit community-beoordelingssysteem maakt veiligere Web3-navigatie mogelijk.

Eenvoudig

Gebruikers kunnen ook andere accounts volgen en boeiende sociale profielen samenstellen door NFT-collecties te bouwen en te presenteren. De profielfeed vat geverifieerde blockchain-activiteit samen om u op de hoogte te houden van wat er in Web3 gebeurt. Met de native multichain-zoekmachine kunnen gebruikers nieuwe tokens, collecties en influencers ontdekken.

Zerion: volg intrigerende crypto-wallets met de sociale zoekfunctie

Zerion is een portemonnee met meerdere ketens die op meer dan 10 netwerken werkt. Op het moment van schrijven heeft het meer dan 200.000 actieve maandelijkse gebruikers.

Zerion maakt het verkennen van sociale tokens mogelijk – tokens die zijn gebouwd rond de reputatie van een individu of een merk. Creators slaan sociale tokens op om token-gated ervaringen voor hun community’s te creëren.

Alleen houders met een minimale drempel van governance-tokens kunnen bijvoorbeeld deelnemen aan besluitvorming of toegang krijgen tot exclusieve Discord-kanalen voor discussies. Sommige sociale tokens die met Zerion zijn geïntegreerd, zijn Whale, Friends with Benefits en Mork.

Een van de hoogtepunten van Zerion is het zoekvak waarmee je elke crypto-portemonnee kunt verkennen. Omdat de portemonnee is geïntegreerd met meer dan 500 protocollen, inclusief ENS-domeinnamen, kunt u eenvoudig een gebruikersnaam zoals vitalik.eth invoeren in het zoekvak en de activa verkennen die zijn opgeslagen in de portemonnee die aan die gebruikersnaam is gekoppeld.

Evenzo is het mogelijk om Lens-profielen te zoeken en te volgen, wat het sociale aspect van de portemonnee versterkt, aangezien Lens een belangrijke speler is in het gedecentraliseerde sociale ecosysteem. Gebruikers kunnen profiteren van de zoekfunctie om de portefeuilles van whaleste volgen en meldingen over hun transacties en nieuwe NFT-muntjes te ontvangen.

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

Nft nieuws

eSports-platform Moxy lanceert bèta-uitdaging van $ 100.000

Gepubliceerd

op

eSports-platform Moxy lanceert bèta-uitdaging van $ 100.000

Moxy, een door blockchain aangedreven eSports-gamingmarktplaats, heeft zijn bèta-uitdaging “eSports for ALL” gelanceerd. De uitdaging nodigt gamers uit om te strijden in gaming in eSports-stijl voor een prijzenpot met Moxy-tokens, verzamelobjecten en $ 100.000 in contanten.

Voor Moxy is de spannende bèta-uitdaging een cruciale mijlpaal op hun routekaart. Door middel van de uitdaging wil het eSports-platform de verschillende componenten grondig testen en tegelijkertijd eSports-fanaten van over de hele wereld aan boord krijgen.

Moxy is een platform waarmee spelers on-demand toegang hebben tot multiplayer-gameplay. Met behulp van blockchain-technologie wil Moxy veilige transacties garanderen en ze beschermen tegen fraude of hacking. En met een wereldwijd speltoken dat toegankelijk is voor elke speler, is dit platform ontworpen voor competitieve gameplay voor de massa.

De Moxy Beta-uitdaging

In de Beta Challenge strijden gamers tegen elkaar om punten te verzamelen en vooruitgang te boeken gedurende vier ‘seizoenen’. Degenen die aan het einde van het vierde seizoen bovenaan het Moxy-klassement staan, kunnen de felbegeerde prijzen verwachten, waaronder contant geld (in USDC), Moxy’s eigen tokens en Moxy-verzamelobjecten.

De totale pot voor geldprijzen is $ 100.000, maar de waarde voor elk prijzenniveau wordt pas bekendgemaakt bij de officiële lancering van het Moxy-platform. De geldprijzen zijn exclusief de Moxy-tokens en verzamelobjecten.

Hoe deel te nemen aan de bèta-uitdaging van Moxy

Om deel te nemen aan de bèta-uitdaging, moet u zich eerst aanmelden, een Moxy-account aanmaken en KYC voltooien. Daarna ontvangen spelers 1.000 MOXY-testnet-tokens waarmee ze kunnen strijden in de uitdaging en het opnemen tegen andere gelijkgestemde eSports-fans.

Bovendien hebben spelers de mogelijkheid om 50 extra MOXY-tokens te verdienen voor elke doorverwezen speler die zowel het aanmeldings- als het KYC-proces voltooit! Om deel te nemen aan de Challenge, moeten alle spelers minstens 21 jaar oud zijn.

Blockchain-aangedreven eSports toegankelijk voor iedereen

Competitieve eSports is een enorme industrie, zegt Moxy, die nog steeds voornamelijk gereserveerd is voor elite gamers die strijden op evenementen die voornamelijk alleen op uitnodiging toegankelijk zijn. Vorig jaar had het enorm succesvolle multiplayer online battle arena-spel Dota 2 een indrukwekkende prijzenpot van $ 32,85 miljoen. Volgens de analyse van Technavio zal de industrie blijven groeien en tussen 2022-2027 een duizelingwekkende waarde van 3,5 miljard dollar bereiken.

Moxy’s doel is om deze snelgroeiende en lucratieve industrie toegankelijk te maken voor dagelijkse gamers. De Beta Challenge is de eerste stap om dit mogelijk te maken. Met Moxy kunnen game-ontwikkelaars hun titels naar een hoger niveau tillen door een versie van hun game speciaal voor eSports te ontwerpen. Vervolgens hebben gamers toegang tot een alles-in-één-bestemming waar ze deze verbeterde versies niet alleen kunnen kopen, maar ook kunnen spelen.

Terwijl de wereld blijft innoveren door middel van blockchain-technologie, behoort Moxy tot degenen die voorop lopen door een revolutie teweeg te brengen in esports. Met hun geavanceerde gebruik van deze innovatieve technologie probeert Moxy de overgang van casual gamers naar competitief gamen sneller en betrouwbaarder dan ooit te verbeteren!

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Nft nieuws

VeVe kondigt Sesamstraat NFT Drop aan

Gepubliceerd

op

VeVe kondigt Sesamstraat NFT Drop aan

Een van de grootste platforms ter wereld voor digitale verzamelobjecten, Veve, laat een NFT-collectie vallen op basis van Sesamstraat.

Grote dalingen zijn niets nieuws voor VeVe, en hier is er nog een. Op 19 maart gaan we Sesamstraat vereeuwigd zien op de blockchain. Inderdaad, de Sesamstraat NFT-drop zal de eerste zijn in een nieuwe serie die de klassieker aller tijden viert.

In samenwerking met de non-profit mediaorganisatie Sesame Workshop organiseert VeVe de eerste drop met het iconische Cookie Monster.

Jennifer Ahearn, VP, Global Strategic Partnerships & Themed Entertainment, Sesame Workshop zei: “Sinds 1969, Sesam Straat is een van de meest geliefde en leerzame kinderprogramma’s geweest, waar zowel kinderen als volwassenen al generaties lang van genieten.”

“Samenwerken met VeVe voor de eerste verzameling digitale verzamelobjecten van de serie is een geweldige manier om de blijvende erfenis van Sesamstraat te vieren en onze oude fans een nieuwe manier te geven om hun liefde voor Sesam Straat en zijn karakters.”

Hoe de NFT werkt

Via het VeVe-platform kunnen fans hun digitale collecties als 3D-diorama’s in de virtuele showrooms van de app presenteren. Bovendien kunnen fans showrooms van andere verzamelaars virtueel bezoeken, becommentariëren en liken. Bovendien kun je VeVe-verzamelobjecten ervaren in augmented reality (AR) fotomodus.

Houders van de komende Sesamstraat-collectie kunnen dus communiceren met hun Cookie Monster-verzamelobject in 3D. Bovendien kunnen ze hun verzamelobject delen via VeVe’s in-app sociale feed. Bovendien kunt u uw NFT laten zien op sociale platforms zoals Twitter, Instagram of Tik Tok.

Dan Crothers, Chief Operating Officer en mede-oprichter van VeVe zei: “Sesamstraat is een van de meest iconische merken aller tijden. Daarom hebben we de kans aangegrepen om met Sesame Workshop samen te werken aan een reeks digitale verzamelobjecten.”

“We kunnen niet wachten om deze ook te delen met onze VeVe-community van verzamelaars Sesam Straat fans die misschien nieuw zijn in digitaal verzamelen.”

VeVe’s nalatenschap

VeVe heeft een indrukwekkende erfenis opgebouwd in de wereld van digitale verzamelobjecten. Eerder hebben we gezien dat VeVe NFT-collecties uitbracht van toonaangevende merken als Disney, Marvel en Star Wars. Bovendien maakt VeVe gebruik van de Immutable X-blockchain, die geen gaskosten heeft en onmiddellijke handelsbevestiging biedt.

Nu breidt VeVe zijn glinsterende cv uit met een nieuwe Sesamstraat-collectie – te beginnen met de Cookie Monster-drop op 19 maart.

Wil je een stukje van de actie? VeVe kan worden gedownload in de App Store en Google Play en is beschikbaar via de VeVe Web App.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Nft nieuws

Nissan verdubbelt op Web3-innovatie

Gepubliceerd

op

Nissan verdubbelt op Web3-innovatie

De Japanse motorgigant Nissan heeft aanzienlijke vooruitgang geboekt in zijn zoektocht naar de NFT- en Web3-ruimte. Het bedrijf heeft in de Verenigde Staten vier nieuwe Web3-gerelateerde handelsmerken ingediend voor de merken Infiniti, Nismo en Nissan.

De documenten onthullen de plannen van Nissan om virtuele kleding, auto’s, hoofddeksels, ruilkaarten, speelgoed, kaartjes en een NFT-marktplaats te creëren voor het verhandelen en slaan van NFT’s.

Nissan heeft ook plannen geschetst voor metaverse-advertentiediensten en andere “entertainmentdiensten”, waaronder online video, afbeeldingen, artwork, tickets, audio, geluiden, muziek en ruilkaarten, evenals een website met informatie over de voorgestelde NFT’s en hoe ze zal werken.

De Japanse afdeling van Nissan experimenteert ook met autoverkopen in de metaverse via zijn virtuele winkel “Nissan Hype Lab”, waarmee klanten de virtuele etalage kunnen bezoeken via een pc of smartphone, aangepaste avatars kunnen maken en kunnen communiceren met virtueel verkooppersoneel.

Via dit virtuele verkoopkantoor kunnen klanten zelfs koopcontracten bestellen en afronden. Volgens de aankondiging van Nissan loopt de proef van 8 maart tot 30 juni. Voor de proef zal het bedrijf Nissan-voertuigen bestuderen, raadplegen, proefrijden en kopen terwijl het zich in de metaverse bevindt, waarbij de mogelijkheid van nieuwe verkoopmethoden voor auto’s wordt onderzocht.

Nissan gaat all-in op Web3

Het is niet de eerste keer dat Nissan experimenteert met Web3 en slimme contracttechnologie. In oktober 2022 diende de Japanse autogigant vijf handelsmerk aanvragen in bij het United States Patent and Trademark Office, waarmee plannen werden onthuld om de NFT-, Web3– en Metaverse-ruimte te betreden.

De applicaties hebben betrekking op de prominente automodellen zoals SKYLINE, Z en GTR en waren bedoeld om aanbiedingen te introduceren zoals NFT-ondersteunde media, online NFT-marktplaatsen, digitale portemonnees en NFT-software voor het slaan, verhandelen en opslaan.

Het patent introduceerde ook het idee van downloadbare mediabestanden voor NFT-authenticatie, een online NFT-marktplaats voor het kopen en verkopen van NFT’s, en niet-downloadbare software voor het slaan, slaan en verhandelen van NFT’s.

En met dit nieuwste patentaanbod is het duidelijk dat de Japanse motorgigant voluit gaat voor zijn Web3-ontwikkelingen.

Nissan GTR Foto door Jonathan Cooper

Andere automobielreuzen in Web3

Het is vermeldenswaard dat andere autogiganten, waaronder General Motors, Ford Motor Company en MG, ook belangrijke stappen hebben gezet op het gebied van NFT en Web3.

Pas vorige maand kondigde GM Motors aan dat het geïnteresseerd was in het maken van downloadbare digitale mediabestanden die verzamelbare illustraties, tekst, audio en video bevatten, die zullen worden geverifieerd als niet-fungibele tokens, volgens de handelsmerk aanvraag van het bedrijf.

En afgelopen herfst diende de Ford Motor Company 19 handelsmerk aanvragen in voor onder andere de belangrijkste automerken zoals Mustang, Bronco, Lincoln, Explorer en F-150 Lightning. De applicaties omvatten virtuele auto’s, vrachtwagens, bestelwagens, SUV’s en kleding voor de merken van het bedrijf, evenals een voorgestelde online marktplaats voor NFT’s.

Ondanks de aanhoudende crypto-winter en bearmarkt, gaan multinationale ondernemingen nog steeds door met handelsmerk aanvragen voor Web3, crypto, NFT’s en de metaverse.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending