Connect with us

Nft nieuws

Filecoin (FIL), Solana (SOL), Orbeon Protocol (ORBN) en Collateral Network (COLT) – De beste altcoins om te investeren in 2023?

Gepubliceerd

op

Filecoin (FIL), Solana (SOL), Orbeon Protocol (ORBN) en Collateral Network (COLT) – De beste altcoins om te investeren in 2023?

De bearmarkt van 2022 eiste zijn tol van cryptohandelaren, waarbij velen hun frustraties uitten over de marktprestaties. Beleggers twijfelen over de toekomst van Filecoin (FIL) en Solana (SOL) en of ze zullen buigen voor de uitverkoopdruk.

Orbeon Protocol (ORBN) laat indrukwekkende prijsstijgingen zien tijdens de vijfde fase van de voorverkoop. Ondertussen wint Collateral Network (COLT) aan kracht en zal het de volgende grote altcoin worden die de crypto-ruimte in 2023 zal domineren.

Dit is wat u moet weten over deze altcoins en of u er in 2023 in zou moeten investeren.

Bestandsmunt (FIL)

Filecoin (FIL) is een openbare blockchain-gebaseerde digitale opslagprovider die een netwerk van computers stimuleert om opslagruimte voor iedereen te bieden. Met Filecoin (FIL) kunnen gebruikers tegen betaling harde schijfruimte op hun computers huren.

Gevormd door Protocol Labs, stelt Filecoin (FIL) u in staat uw documenten te versnipperen en ze op verschillende computers op te slaan in plaats van ze op één plek op te slaan. Dit maakt het voor criminelen onmogelijk om het document samen te stellen.

Volgens CoinMarketCap wordt FIL, het oorspronkelijke token van Filecoin (FIL), momenteel verhandeld voor $ 5,23. Filecoin (FIL) heeft een marktkapitalisatie van $1,9 miljard en Filecoin (FIL) heeft een 24-uurs handelsvolume van $195 miljoen. Op basis van de use cases en de vraag naar gedecentraliseerde cloudruimte wordt voorspeld dat Filecoin (FIL) in 2023 een hoge vlucht zal nemen.

Solana (SOL)

Solana (SOL) is een Proof-of-Stake-blockchain die is ontworpen om gedecentraliseerde applicaties aan te drijven zonder in te boeten aan beveiliging, schaalbaarheid en snelheid. Solana (SOL), ontwikkeld door Solana Labs & Solana Foundation, kan duizenden transacties in een seconde afhandelen tegen een lagere vergoeding. SOL is het native token dat het Solana (SOL) ecosysteem aandrijft.

Solana (SOL) was een van de best presterende cryptocurrencies in 2021, met een ATH van $259 in november. Solana (SOL) heeft sindsdien 96% van zijn waarde verloren en handelde boven de $23, volgens CoinMarketCap.

Met een ongekend hoge vraag naar schaalbaarheid, snelheid en lage tarieven, bevindt Solana (SOL) zich in pole position om de meest gebruikte blockchain te zijn. Op basis hiervan heeft Solana (SOL) zoveel potentieel, waardoor het een van de beste altcoins is om in 2023 in te investeren.

Orbeon-protocol (ORBN)

ORBN is de oorspronkelijke valuta van Orbeon Protocol (ORBN), een op blockchain gebaseerd lanceerplatform voor het financieren van aankomende cryptoprojecten. Orbeon Protocol (ORBN) zorgt ervoor dat veelbelovende projecten gemakkelijk toegang hebben tot fondsen, een uitdaging waarmee ze voortdurend worden geconfronteerd in de crypto-ruimte.

Het Orbeon Protocol (ORBN)-platform zorgt ervoor dat iedereen deelneemt aan de financieringsrondes van enkele van de meest veelbelovende cryptoprojecten in een vroeg stadium door gefractioneerde NFT’s te bezitten die namens het project door het platform zijn geslagen. Als u Orbeon Protocol (ORBN) tokens bezit, krijgt u toegang tot de stem- en financieringssectie van het platform en andere opwindende voordelen.

Orbeon Protocol (ORBN) bevindt zich momenteel in de vijfde fase van de openbare voorverkoop, die eindigt in maart 2023. Bij de lancering begon de tokenprijs van het Orbeon Protocol (ORBN) op $ 0,004, maar wordt nu verhandeld op $ 0,071, een duidelijk teken dat het token een indrukwekkende potentieel. Experts voorspellen dat de prijs met 6000% zal stijgen voordat de voorverkoop van het Orbeon Protocol (ORBN) eindigt.

Zekerhedennetwerk (COLT)

Collateral Network (COLT) is het eerste crowdlendingplatform voor NFT’s, waardoor het voor leners wereldwijd gemakkelijker wordt om geld te lenen tegen hun fysieke activa via gefractioneerde NFT’s. Leners van Collateral Network (COLT) hoeven hun fysieke activa niet te verkopen of verschillende vakjes aan te vinken om toegang te krijgen tot fondsen.

Collateral Network (COLT) munt een tastbare NFT die 1 op 1 wordt ondersteund door het fysieke activum en splitst ze vervolgens op voor investeerders om te lenen tegen een overeengekomen rente. Deze methode van Collateral Network (COLT) is snel en veilig en garandeert de anonimiteit van de lener.

Collateral Network (COLT) heeft een enorm potentieel. COLT, het native token voor Collateral Network (COLT), dat momenteel wordt verhandeld tegen $ 0,01, zal naar verwachting in de komende zes maanden met 35% in prijs stijgen. Collateral Network (COLT) is een solide investering als u uw portefeuille in 2023 wilt uitbreiden.

Lees hier meer over de voorverkoop van Collateral Network:

Website: https://www.collateralnetwork.io/

Telegram: https://t.me/collateralnwk

Twitteren: https://twitter.com/Collateralnwk

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

Nft nieuws

eSports-platform Moxy lanceert bèta-uitdaging van $ 100.000

Gepubliceerd

op

eSports-platform Moxy lanceert bèta-uitdaging van $ 100.000

Moxy, een door blockchain aangedreven eSports-gamingmarktplaats, heeft zijn bèta-uitdaging “eSports for ALL” gelanceerd. De uitdaging nodigt gamers uit om te strijden in gaming in eSports-stijl voor een prijzenpot met Moxy-tokens, verzamelobjecten en $ 100.000 in contanten.

Voor Moxy is de spannende bèta-uitdaging een cruciale mijlpaal op hun routekaart. Door middel van de uitdaging wil het eSports-platform de verschillende componenten grondig testen en tegelijkertijd eSports-fanaten van over de hele wereld aan boord krijgen.

Moxy is een platform waarmee spelers on-demand toegang hebben tot multiplayer-gameplay. Met behulp van blockchain-technologie wil Moxy veilige transacties garanderen en ze beschermen tegen fraude of hacking. En met een wereldwijd speltoken dat toegankelijk is voor elke speler, is dit platform ontworpen voor competitieve gameplay voor de massa.

De Moxy Beta-uitdaging

In de Beta Challenge strijden gamers tegen elkaar om punten te verzamelen en vooruitgang te boeken gedurende vier ‘seizoenen’. Degenen die aan het einde van het vierde seizoen bovenaan het Moxy-klassement staan, kunnen de felbegeerde prijzen verwachten, waaronder contant geld (in USDC), Moxy’s eigen tokens en Moxy-verzamelobjecten.

De totale pot voor geldprijzen is $ 100.000, maar de waarde voor elk prijzenniveau wordt pas bekendgemaakt bij de officiële lancering van het Moxy-platform. De geldprijzen zijn exclusief de Moxy-tokens en verzamelobjecten.

Hoe deel te nemen aan de bèta-uitdaging van Moxy

Om deel te nemen aan de bèta-uitdaging, moet u zich eerst aanmelden, een Moxy-account aanmaken en KYC voltooien. Daarna ontvangen spelers 1.000 MOXY-testnet-tokens waarmee ze kunnen strijden in de uitdaging en het opnemen tegen andere gelijkgestemde eSports-fans.

Bovendien hebben spelers de mogelijkheid om 50 extra MOXY-tokens te verdienen voor elke doorverwezen speler die zowel het aanmeldings- als het KYC-proces voltooit! Om deel te nemen aan de Challenge, moeten alle spelers minstens 21 jaar oud zijn.

Blockchain-aangedreven eSports toegankelijk voor iedereen

Competitieve eSports is een enorme industrie, zegt Moxy, die nog steeds voornamelijk gereserveerd is voor elite gamers die strijden op evenementen die voornamelijk alleen op uitnodiging toegankelijk zijn. Vorig jaar had het enorm succesvolle multiplayer online battle arena-spel Dota 2 een indrukwekkende prijzenpot van $ 32,85 miljoen. Volgens de analyse van Technavio zal de industrie blijven groeien en tussen 2022-2027 een duizelingwekkende waarde van 3,5 miljard dollar bereiken.

Moxy’s doel is om deze snelgroeiende en lucratieve industrie toegankelijk te maken voor dagelijkse gamers. De Beta Challenge is de eerste stap om dit mogelijk te maken. Met Moxy kunnen game-ontwikkelaars hun titels naar een hoger niveau tillen door een versie van hun game speciaal voor eSports te ontwerpen. Vervolgens hebben gamers toegang tot een alles-in-één-bestemming waar ze deze verbeterde versies niet alleen kunnen kopen, maar ook kunnen spelen.

Terwijl de wereld blijft innoveren door middel van blockchain-technologie, behoort Moxy tot degenen die voorop lopen door een revolutie teweeg te brengen in esports. Met hun geavanceerde gebruik van deze innovatieve technologie probeert Moxy de overgang van casual gamers naar competitief gamen sneller en betrouwbaarder dan ooit te verbeteren!

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Nft nieuws

VeVe kondigt Sesamstraat NFT Drop aan

Gepubliceerd

op

VeVe kondigt Sesamstraat NFT Drop aan

Een van de grootste platforms ter wereld voor digitale verzamelobjecten, Veve, laat een NFT-collectie vallen op basis van Sesamstraat.

Grote dalingen zijn niets nieuws voor VeVe, en hier is er nog een. Op 19 maart gaan we Sesamstraat vereeuwigd zien op de blockchain. Inderdaad, de Sesamstraat NFT-drop zal de eerste zijn in een nieuwe serie die de klassieker aller tijden viert.

In samenwerking met de non-profit mediaorganisatie Sesame Workshop organiseert VeVe de eerste drop met het iconische Cookie Monster.

Jennifer Ahearn, VP, Global Strategic Partnerships & Themed Entertainment, Sesame Workshop zei: “Sinds 1969, Sesam Straat is een van de meest geliefde en leerzame kinderprogramma’s geweest, waar zowel kinderen als volwassenen al generaties lang van genieten.”

“Samenwerken met VeVe voor de eerste verzameling digitale verzamelobjecten van de serie is een geweldige manier om de blijvende erfenis van Sesamstraat te vieren en onze oude fans een nieuwe manier te geven om hun liefde voor Sesam Straat en zijn karakters.”

Hoe de NFT werkt

Via het VeVe-platform kunnen fans hun digitale collecties als 3D-diorama’s in de virtuele showrooms van de app presenteren. Bovendien kunnen fans showrooms van andere verzamelaars virtueel bezoeken, becommentariëren en liken. Bovendien kun je VeVe-verzamelobjecten ervaren in augmented reality (AR) fotomodus.

Houders van de komende Sesamstraat-collectie kunnen dus communiceren met hun Cookie Monster-verzamelobject in 3D. Bovendien kunnen ze hun verzamelobject delen via VeVe’s in-app sociale feed. Bovendien kunt u uw NFT laten zien op sociale platforms zoals Twitter, Instagram of Tik Tok.

Dan Crothers, Chief Operating Officer en mede-oprichter van VeVe zei: “Sesamstraat is een van de meest iconische merken aller tijden. Daarom hebben we de kans aangegrepen om met Sesame Workshop samen te werken aan een reeks digitale verzamelobjecten.”

“We kunnen niet wachten om deze ook te delen met onze VeVe-community van verzamelaars Sesam Straat fans die misschien nieuw zijn in digitaal verzamelen.”

VeVe’s nalatenschap

VeVe heeft een indrukwekkende erfenis opgebouwd in de wereld van digitale verzamelobjecten. Eerder hebben we gezien dat VeVe NFT-collecties uitbracht van toonaangevende merken als Disney, Marvel en Star Wars. Bovendien maakt VeVe gebruik van de Immutable X-blockchain, die geen gaskosten heeft en onmiddellijke handelsbevestiging biedt.

Nu breidt VeVe zijn glinsterende cv uit met een nieuwe Sesamstraat-collectie – te beginnen met de Cookie Monster-drop op 19 maart.

Wil je een stukje van de actie? VeVe kan worden gedownload in de App Store en Google Play en is beschikbaar via de VeVe Web App.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Nft nieuws

Nissan verdubbelt op Web3-innovatie

Gepubliceerd

op

Nissan verdubbelt op Web3-innovatie

De Japanse motorgigant Nissan heeft aanzienlijke vooruitgang geboekt in zijn zoektocht naar de NFT- en Web3-ruimte. Het bedrijf heeft in de Verenigde Staten vier nieuwe Web3-gerelateerde handelsmerken ingediend voor de merken Infiniti, Nismo en Nissan.

De documenten onthullen de plannen van Nissan om virtuele kleding, auto’s, hoofddeksels, ruilkaarten, speelgoed, kaartjes en een NFT-marktplaats te creëren voor het verhandelen en slaan van NFT’s.

Nissan heeft ook plannen geschetst voor metaverse-advertentiediensten en andere “entertainmentdiensten”, waaronder online video, afbeeldingen, artwork, tickets, audio, geluiden, muziek en ruilkaarten, evenals een website met informatie over de voorgestelde NFT’s en hoe ze zal werken.

De Japanse afdeling van Nissan experimenteert ook met autoverkopen in de metaverse via zijn virtuele winkel “Nissan Hype Lab”, waarmee klanten de virtuele etalage kunnen bezoeken via een pc of smartphone, aangepaste avatars kunnen maken en kunnen communiceren met virtueel verkooppersoneel.

Via dit virtuele verkoopkantoor kunnen klanten zelfs koopcontracten bestellen en afronden. Volgens de aankondiging van Nissan loopt de proef van 8 maart tot 30 juni. Voor de proef zal het bedrijf Nissan-voertuigen bestuderen, raadplegen, proefrijden en kopen terwijl het zich in de metaverse bevindt, waarbij de mogelijkheid van nieuwe verkoopmethoden voor auto’s wordt onderzocht.

Nissan gaat all-in op Web3

Het is niet de eerste keer dat Nissan experimenteert met Web3 en slimme contracttechnologie. In oktober 2022 diende de Japanse autogigant vijf handelsmerk aanvragen in bij het United States Patent and Trademark Office, waarmee plannen werden onthuld om de NFT-, Web3– en Metaverse-ruimte te betreden.

De applicaties hebben betrekking op de prominente automodellen zoals SKYLINE, Z en GTR en waren bedoeld om aanbiedingen te introduceren zoals NFT-ondersteunde media, online NFT-marktplaatsen, digitale portemonnees en NFT-software voor het slaan, verhandelen en opslaan.

Het patent introduceerde ook het idee van downloadbare mediabestanden voor NFT-authenticatie, een online NFT-marktplaats voor het kopen en verkopen van NFT’s, en niet-downloadbare software voor het slaan, slaan en verhandelen van NFT’s.

En met dit nieuwste patentaanbod is het duidelijk dat de Japanse motorgigant voluit gaat voor zijn Web3-ontwikkelingen.

Nissan GTR Foto door Jonathan Cooper

Andere automobielreuzen in Web3

Het is vermeldenswaard dat andere autogiganten, waaronder General Motors, Ford Motor Company en MG, ook belangrijke stappen hebben gezet op het gebied van NFT en Web3.

Pas vorige maand kondigde GM Motors aan dat het geïnteresseerd was in het maken van downloadbare digitale mediabestanden die verzamelbare illustraties, tekst, audio en video bevatten, die zullen worden geverifieerd als niet-fungibele tokens, volgens de handelsmerk aanvraag van het bedrijf.

En afgelopen herfst diende de Ford Motor Company 19 handelsmerk aanvragen in voor onder andere de belangrijkste automerken zoals Mustang, Bronco, Lincoln, Explorer en F-150 Lightning. De applicaties omvatten virtuele auto’s, vrachtwagens, bestelwagens, SUV’s en kleding voor de merken van het bedrijf, evenals een voorgestelde online marktplaats voor NFT’s.

Ondanks de aanhoudende crypto-winter en bearmarkt, gaan multinationale ondernemingen nog steeds door met handelsmerk aanvragen voor Web3, crypto, NFT’s en de metaverse.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending