Connect with us

Nft nieuws

Hoe speel je Outer Ring MMO? Een beginnershandleiding

Gepubliceerd

op

Hoe speel je Outer Ring MMO?  Een beginnershandleiding

Maak je klaar om een ​​nieuwe dimensie van gamen binnen te gaan met Outer Ring MMO – een gratis te spelen blockchain-game die mogelijkheden biedt om te spelen om te verdienen. Het wordt tot leven gebracht door de briljante geesten van Maniac Panda Games – de videogamedivisie van Windex Technologies OÜ, die 1,5 miljoen dollar investeerde in Outer Ring.

Een team van experts, onder leiding van CEO Daniel Valdés, bundelde hun multidisciplinaire expertise om het spel te ontwikkelen. Frederic Fernández, de oprichter van DEXTools en Eneko Astorkiza, de IT-manager van RETAbet behoren tot de adviseurs van het streven.

Wat is Outer Ring MMO?

Outer Ring MMO is een MMORPG die sciencefiction- en fantasiegenres combineert. De game maakt gebruik van een aanhoudende open wereld boordevol uitgebreide kennis die de integratie van verschillende spelmodi en functies mogelijk maakt, waaronder enorme veldslagen, minigames, interactieve metaverse-ervaringen en esports-toernooien.

Interactie met de tokenized economie van de game is mogelijk met behulp van een native gedecentraliseerde app. Je hebt MetaMask of WalletConnect nodig om verbinding te maken met de dapp, zodat je game-items kunt kopen en opslaan.

De Outer Ring heeft een speler gestuurde economie die wordt aangewakkerd door het Outer Ring MMO (GQ)-token.

Wat is de Outer Ring MMO (GQ)-token?

Het primaire token van het Outer Ring-gameproject is Galactic Quadrants (GQ). Het is het governance-token. Spelers kunnen GQ verdienen door missies te voltooien, in-game activa te verhandelen en te concurreren met andere spelers in verschillende spelmodi.

De eigenaren van GQ kunnen hun tokens in het spel gebruiken om

  • deelnemen aan het politieke spel – een kaartspel – waar gamers een reeks discussies moeten winnen om bepaalde regio’s te regeren. Spelers kunnen de spelkaarten kopen met GQ-tokens,
  • premium cosmetische artikelen en exclusieve inhoud kopen in eigen winkels,
  • wedden op de resultaten van de gevechten,
  • deelnemen aan betaalde arcadespellen (hoewel er dagelijks gratis spellen zijn, zullen sommige arcadespellen extra zijn), En
  • upgrade in-game uitrusting zoals voertuigen en schepen.

Het totale aanbod van GQ zal 10 miljard bedragen. Het team heeft onlangs de lineaire vesting van de IDO- (4%), seed- (10%) en private (20%) verkopen voltooid, dus er zijn nu ongeveer 3,4 miljoen tokens in omloop. De schatkist bezit 20% van de totale tokens die over de komende vijf jaar zullen worden verdeeld. 2% van het totale aanbod dat aan het team is toegewezen, wordt nog twee jaar vergrendeld en verdeeld in een lineaire verwerving van 24 maanden.

Het team verdeelde de rest van het totale aanbod als volgt: angel investeerders (3%), liquiditeit (10%), staking en play-to-earn beloningen (26%) en adviseurs (5%).

Krediet Outer Ring MMO

GQ is ontworpen om deflatoir te zijn. De hieronder genoemde aanstaande landveilingen zullen een verbrandingsmechanisme bevatten. Bovendien zullen twee nieuwe games ontwikkeld door Maniac Panda Games GQ integreren om het brandvolume te vergroten.

Naast GQ is er ook een in-game valuta genaamd Exocredit (EXO). Spelers kunnen EXO-tokens inwisselen voor in-game middelen zoals wapens, voertuigen en uitrusting die kunnen worden omgezet in NFT‘s. Uiteindelijk zal EXO ook converteerbaar zijn naar cryptocurrencies.

Hoe te spelen

De early access pre-alpha wordt in juni van dit jaar gelanceerd op de BNB-Chain. Momenteel is het mogelijk om de technische demo te spelen die je hier kunt downloaden. Je hebt de meest recente update van Windows 10 nodig om de demo te spelen. De volledige release van Outer Ring werkt op Windows, macOS en Linux.

De demo vindt plaats in de Grote Zilverstad van de planeet Fanet. Spelers kunnen in kerkers vechten en missies voltooien met landvoertuigen en unieke wapens en een idee krijgen van de economie van het spel. Het is mogelijk om GQ-tokens te verdienen door missies te voltooien. Gebruikers kunnen hun tokens besteden aan het bouwen en aanpassen van een huis in de Grote Zilverstad.

Buitenring MMO

Krediet Outer Ring MMO

De volledige release bevat speelautomaten, gevechtsarena’s en het hierboven genoemde politieke kaartspel. De gevechtsarena’s variëren van gigantische arena’s voor 200 spelers tot gilde-arena’s. Spelers krijgen beloningen om te spelen om te verdienen, afhankelijk van hun wekelijkse klassementen. In de strijdarena’s worden ook esports-toernooien gehouden. De minigames bevatten arcade-machines voor één speler en meerdere spelers, darts, biljart en op NFT gebaseerde games.

Vijf soorten van het buitenste ringstelsel

Het universum van Outer Ring MMO bestaat uit drie facties en vijf soorten. Je moet eerst een van de vijf soorten kiezen om te beginnen met spelen.

Aardbewoners komen oorspronkelijk van de aarde. In de Outer Ring-melkweg leiden ze de Federatie om stabiliteit in het universum te brengen en erkenning te krijgen als de beste soort.

Gesteund door hun ondoordringbare exoskeletten, Orakels hebben de mogelijkheid om verbinding te maken met elk apparaat. Daardoor kunnen ze net zo snel informatie berekenen als een computer.

Krediet Outer Ring MMO

Krediet Outer Ring MMO

Va’ans vertegenwoordigen een zwervende samenleving met een gewelddadige en oorlogszuchtige achtergrond. Ze hebben hun bestaan ​​gewijd aan Vassal – een zwart gat dat de overblijfselen van hun verdwenen thuisland bevat.

Scavengons zijn de minst geavanceerde soorten van de buitenste ring. Ze streven ernaar het virus waarmee ze besmet zijn te verspreiden om elk levend wezen in het universum onder controle te krijgen.

mechs zijn kunstmatige wezens gemaakt door Orakels. Aanvankelijk waren ze ontworpen om te vechten tegen de geïnfecteerde Scavengons en Va’ans. Na verloop van tijd veranderden ze in een onafhankelijke soort.

Vaardigheden en in-game middelen

De game maakt gebruik van op vaardigheden gebaseerde karakterontwikkeling. Als zodanig moeten spelers ervaring opdoen in fysieke vaardigheden zoals rennen, springen en klimmen, evenals taken zoals mijnbouwbronnen en het maken van wapens. Spelers met hogere vaardigheidsniveaus kunnen NFT-activa van hogere kwaliteit maken.

Bovendien is elke planeet, asteroïde, kerker en gebied van de buitenste ring rijk aan verschillende bronnen, afhankelijk van de overeenkomstige laag. Spelers moeten verschillende soorten grondstoffen uit deze regio’s oogsten, bijvoorbeeld ijzer, koolstof of nikkel om in-game middelen zoals voertuigen, schepen, enz. te maken. Om materialen te extraheren, hebben spelers speciale uitrusting nodig.

Laten we eens kijken hoe verschillende uitrustingen en vaardigheden de gameplay zullen beïnvloeden. Overwegen, bijvoorbeeld, de op maat gemaakte pantseronderdelen die nodig zijn om de vaardigheden aan te passen aan verschillende spelomgevingen en het potentieel van een bepaalde soort te maximaliseren. Daartoe worden pantsers geclassificeerd als licht, middelzwaar en zwaar. Je kunt ze kopen op de marktplaats van de Buitenring, die ook toegankelijk is via de dapp. Alle typen bepantsering hebben dezelfde onderdelen (helmen, schouders, bovenarmen, onderarmen, handschoenen, borst, benen, kniebeschermers en laarzen). Toch zullen verschillende combinaties resulteren in verschillende weerstandspercentages tegen aanvallen tijdens het spelen.

De Outer Ring NFT-marktplaats vermeldt ook andere in-game middelen, waaronder wapensvoertuigen, cosmetica en clanbadges.

Krediet Outer Ring MMO

Krediet Outer Ring MMO

De buitenste ring MMO omgekeerd

De eerste landen van de Outer Ring metaverse zullen op 15 maart aan het publiek worden aangeboden via veilingen die in vier opeenvolgende rondes zullen plaatsvinden. Deze landoffers maken deel uit van de kaart van de Grote Zilveren Stad. De veilingen vinden plaats in de vier sectoren van de stad. De allereerste ronde zal de Alpha-sector land aanbieden dat goed is voor 20% van de totale landpercelen. De GQ wordt geaccepteerd als betalingsmethode. De veiling vindt plaats in vijf fasen van elk 72 uur.

In eerste instantie zullen landerijen fungeren als crafting stations, zodat landeigenaren materialen kunnen oogsten met behulp van de Outer Ring-dapp. Ze kunnen de materialen later in het spel claimen.

Lands zijn onderverdeeld in vijf maten: Nano, Micro, Standard, Macro en Mega. Landeigenaren kunnen verschillende materialen maken, afhankelijk van de grootte. Op nano- en microgronden kunnen eigenaren Tier 1-materialen oogsten, terwijl op grotere gronden Tier 2- en 3-materialen kunnen worden gewonnen. Bovendien hebben grotere percelen hulpprogramma’s die voordelen bieden voor de gameplay, zoals het verlagen van de kosten voor het vervaardigen en het versnellen van het maken.

De veilingen vinden plaats in de Outer Ring-dapp, waar gebruikers kunnen communiceren met de Great Silver City Map. Het is nodig om naar de alfasector te gaan om locaties te verkennen en open veilingen te ontdekken.

Veilingen van nanoland zijn open voor het grote publiek. Om echter in aanmerking te komen voor deelname aan andere landveilingen, moet je specifieke in-game items bezitten, die je kunt verkrijgen door NFT-lootboxes te kopen.

Lootboxen

De lootboxes bevatten uitrusting zoals wapens, voertuigen, pantseronderdelen en materialen. Er zijn vijf soorten lootboxes, die elk overeenkomen met een bepaald niveau. Daarnaast is er een clan-lootbox waarmee spelers bondgenoten kunnen bouwen.

Om de loot boxes te openen, kun je betalen met BUSD of Space Corsair Key (SCK) tokens. Het is mogelijk om SCK te verdienen door GQ-tokens uit te zetten op het native DEX-platform van het project of door een liquiditeitspool van BUSD/GQ te creëren op Pancake Swap.

Is Outer Ring een goede investering?

De play-to-earn MMORPG biedt meerdere manieren om inkomsten te genereren. Momenteel is er een kans om een ​​Tier 1-lootbox te winnen in ruil voor het geven van feedback over de gameplay, functies en algehele game-ervaring. Ook als je geen lootbox wint, krijg je 25% korting voor de merchandise store.

Een ander pad is het kopen en verhandelen van NFT-activa van de oorspronkelijke marktplaats van het spel. Wanneer de game officieel wordt uitgebracht, zijn er mogelijkheden om winkels te bouwen voor in-game handel. Play-to-earn-belonings mechanismen omvatten het maken van NFT’s en het voltooien van missies om in-game tokens te verdienen.

Bovendien kunt u DEX-pools van liquiditeit voorzien om rente te verdienen. Met Galactic DEX kunnen gebruikers in-game materialen ruilen om landbouwbeloningen te verdienen. U kunt GQ of SCK krijgen als u GQ inzet op het uitzetplatform. Het is ook mogelijk om GQ te ruilen voor BUSD op Pancake Swap.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

Nft nieuws

eSports-platform Moxy lanceert bèta-uitdaging van $ 100.000

Gepubliceerd

op

eSports-platform Moxy lanceert bèta-uitdaging van $ 100.000

Moxy, een door blockchain aangedreven eSports-gamingmarktplaats, heeft zijn bèta-uitdaging “eSports for ALL” gelanceerd. De uitdaging nodigt gamers uit om te strijden in gaming in eSports-stijl voor een prijzenpot met Moxy-tokens, verzamelobjecten en $ 100.000 in contanten.

Voor Moxy is de spannende bèta-uitdaging een cruciale mijlpaal op hun routekaart. Door middel van de uitdaging wil het eSports-platform de verschillende componenten grondig testen en tegelijkertijd eSports-fanaten van over de hele wereld aan boord krijgen.

Moxy is een platform waarmee spelers on-demand toegang hebben tot multiplayer-gameplay. Met behulp van blockchain-technologie wil Moxy veilige transacties garanderen en ze beschermen tegen fraude of hacking. En met een wereldwijd speltoken dat toegankelijk is voor elke speler, is dit platform ontworpen voor competitieve gameplay voor de massa.

De Moxy Beta-uitdaging

In de Beta Challenge strijden gamers tegen elkaar om punten te verzamelen en vooruitgang te boeken gedurende vier ‘seizoenen’. Degenen die aan het einde van het vierde seizoen bovenaan het Moxy-klassement staan, kunnen de felbegeerde prijzen verwachten, waaronder contant geld (in USDC), Moxy’s eigen tokens en Moxy-verzamelobjecten.

De totale pot voor geldprijzen is $ 100.000, maar de waarde voor elk prijzenniveau wordt pas bekendgemaakt bij de officiële lancering van het Moxy-platform. De geldprijzen zijn exclusief de Moxy-tokens en verzamelobjecten.

Hoe deel te nemen aan de bèta-uitdaging van Moxy

Om deel te nemen aan de bèta-uitdaging, moet u zich eerst aanmelden, een Moxy-account aanmaken en KYC voltooien. Daarna ontvangen spelers 1.000 MOXY-testnet-tokens waarmee ze kunnen strijden in de uitdaging en het opnemen tegen andere gelijkgestemde eSports-fans.

Bovendien hebben spelers de mogelijkheid om 50 extra MOXY-tokens te verdienen voor elke doorverwezen speler die zowel het aanmeldings- als het KYC-proces voltooit! Om deel te nemen aan de Challenge, moeten alle spelers minstens 21 jaar oud zijn.

Blockchain-aangedreven eSports toegankelijk voor iedereen

Competitieve eSports is een enorme industrie, zegt Moxy, die nog steeds voornamelijk gereserveerd is voor elite gamers die strijden op evenementen die voornamelijk alleen op uitnodiging toegankelijk zijn. Vorig jaar had het enorm succesvolle multiplayer online battle arena-spel Dota 2 een indrukwekkende prijzenpot van $ 32,85 miljoen. Volgens de analyse van Technavio zal de industrie blijven groeien en tussen 2022-2027 een duizelingwekkende waarde van 3,5 miljard dollar bereiken.

Moxy’s doel is om deze snelgroeiende en lucratieve industrie toegankelijk te maken voor dagelijkse gamers. De Beta Challenge is de eerste stap om dit mogelijk te maken. Met Moxy kunnen game-ontwikkelaars hun titels naar een hoger niveau tillen door een versie van hun game speciaal voor eSports te ontwerpen. Vervolgens hebben gamers toegang tot een alles-in-één-bestemming waar ze deze verbeterde versies niet alleen kunnen kopen, maar ook kunnen spelen.

Terwijl de wereld blijft innoveren door middel van blockchain-technologie, behoort Moxy tot degenen die voorop lopen door een revolutie teweeg te brengen in esports. Met hun geavanceerde gebruik van deze innovatieve technologie probeert Moxy de overgang van casual gamers naar competitief gamen sneller en betrouwbaarder dan ooit te verbeteren!

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Nft nieuws

VeVe kondigt Sesamstraat NFT Drop aan

Gepubliceerd

op

VeVe kondigt Sesamstraat NFT Drop aan

Een van de grootste platforms ter wereld voor digitale verzamelobjecten, Veve, laat een NFT-collectie vallen op basis van Sesamstraat.

Grote dalingen zijn niets nieuws voor VeVe, en hier is er nog een. Op 19 maart gaan we Sesamstraat vereeuwigd zien op de blockchain. Inderdaad, de Sesamstraat NFT-drop zal de eerste zijn in een nieuwe serie die de klassieker aller tijden viert.

In samenwerking met de non-profit mediaorganisatie Sesame Workshop organiseert VeVe de eerste drop met het iconische Cookie Monster.

Jennifer Ahearn, VP, Global Strategic Partnerships & Themed Entertainment, Sesame Workshop zei: “Sinds 1969, Sesam Straat is een van de meest geliefde en leerzame kinderprogramma’s geweest, waar zowel kinderen als volwassenen al generaties lang van genieten.”

“Samenwerken met VeVe voor de eerste verzameling digitale verzamelobjecten van de serie is een geweldige manier om de blijvende erfenis van Sesamstraat te vieren en onze oude fans een nieuwe manier te geven om hun liefde voor Sesam Straat en zijn karakters.”

Hoe de NFT werkt

Via het VeVe-platform kunnen fans hun digitale collecties als 3D-diorama’s in de virtuele showrooms van de app presenteren. Bovendien kunnen fans showrooms van andere verzamelaars virtueel bezoeken, becommentariëren en liken. Bovendien kun je VeVe-verzamelobjecten ervaren in augmented reality (AR) fotomodus.

Houders van de komende Sesamstraat-collectie kunnen dus communiceren met hun Cookie Monster-verzamelobject in 3D. Bovendien kunnen ze hun verzamelobject delen via VeVe’s in-app sociale feed. Bovendien kunt u uw NFT laten zien op sociale platforms zoals Twitter, Instagram of Tik Tok.

Dan Crothers, Chief Operating Officer en mede-oprichter van VeVe zei: “Sesamstraat is een van de meest iconische merken aller tijden. Daarom hebben we de kans aangegrepen om met Sesame Workshop samen te werken aan een reeks digitale verzamelobjecten.”

“We kunnen niet wachten om deze ook te delen met onze VeVe-community van verzamelaars Sesam Straat fans die misschien nieuw zijn in digitaal verzamelen.”

VeVe’s nalatenschap

VeVe heeft een indrukwekkende erfenis opgebouwd in de wereld van digitale verzamelobjecten. Eerder hebben we gezien dat VeVe NFT-collecties uitbracht van toonaangevende merken als Disney, Marvel en Star Wars. Bovendien maakt VeVe gebruik van de Immutable X-blockchain, die geen gaskosten heeft en onmiddellijke handelsbevestiging biedt.

Nu breidt VeVe zijn glinsterende cv uit met een nieuwe Sesamstraat-collectie – te beginnen met de Cookie Monster-drop op 19 maart.

Wil je een stukje van de actie? VeVe kan worden gedownload in de App Store en Google Play en is beschikbaar via de VeVe Web App.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Nft nieuws

Nissan verdubbelt op Web3-innovatie

Gepubliceerd

op

Nissan verdubbelt op Web3-innovatie

De Japanse motorgigant Nissan heeft aanzienlijke vooruitgang geboekt in zijn zoektocht naar de NFT- en Web3-ruimte. Het bedrijf heeft in de Verenigde Staten vier nieuwe Web3-gerelateerde handelsmerken ingediend voor de merken Infiniti, Nismo en Nissan.

De documenten onthullen de plannen van Nissan om virtuele kleding, auto’s, hoofddeksels, ruilkaarten, speelgoed, kaartjes en een NFT-marktplaats te creëren voor het verhandelen en slaan van NFT’s.

Nissan heeft ook plannen geschetst voor metaverse-advertentiediensten en andere “entertainmentdiensten”, waaronder online video, afbeeldingen, artwork, tickets, audio, geluiden, muziek en ruilkaarten, evenals een website met informatie over de voorgestelde NFT’s en hoe ze zal werken.

De Japanse afdeling van Nissan experimenteert ook met autoverkopen in de metaverse via zijn virtuele winkel “Nissan Hype Lab”, waarmee klanten de virtuele etalage kunnen bezoeken via een pc of smartphone, aangepaste avatars kunnen maken en kunnen communiceren met virtueel verkooppersoneel.

Via dit virtuele verkoopkantoor kunnen klanten zelfs koopcontracten bestellen en afronden. Volgens de aankondiging van Nissan loopt de proef van 8 maart tot 30 juni. Voor de proef zal het bedrijf Nissan-voertuigen bestuderen, raadplegen, proefrijden en kopen terwijl het zich in de metaverse bevindt, waarbij de mogelijkheid van nieuwe verkoopmethoden voor auto’s wordt onderzocht.

Nissan gaat all-in op Web3

Het is niet de eerste keer dat Nissan experimenteert met Web3 en slimme contracttechnologie. In oktober 2022 diende de Japanse autogigant vijf handelsmerk aanvragen in bij het United States Patent and Trademark Office, waarmee plannen werden onthuld om de NFT-, Web3– en Metaverse-ruimte te betreden.

De applicaties hebben betrekking op de prominente automodellen zoals SKYLINE, Z en GTR en waren bedoeld om aanbiedingen te introduceren zoals NFT-ondersteunde media, online NFT-marktplaatsen, digitale portemonnees en NFT-software voor het slaan, verhandelen en opslaan.

Het patent introduceerde ook het idee van downloadbare mediabestanden voor NFT-authenticatie, een online NFT-marktplaats voor het kopen en verkopen van NFT’s, en niet-downloadbare software voor het slaan, slaan en verhandelen van NFT’s.

En met dit nieuwste patentaanbod is het duidelijk dat de Japanse motorgigant voluit gaat voor zijn Web3-ontwikkelingen.

Nissan GTR Foto door Jonathan Cooper

Andere automobielreuzen in Web3

Het is vermeldenswaard dat andere autogiganten, waaronder General Motors, Ford Motor Company en MG, ook belangrijke stappen hebben gezet op het gebied van NFT en Web3.

Pas vorige maand kondigde GM Motors aan dat het geïnteresseerd was in het maken van downloadbare digitale mediabestanden die verzamelbare illustraties, tekst, audio en video bevatten, die zullen worden geverifieerd als niet-fungibele tokens, volgens de handelsmerk aanvraag van het bedrijf.

En afgelopen herfst diende de Ford Motor Company 19 handelsmerk aanvragen in voor onder andere de belangrijkste automerken zoals Mustang, Bronco, Lincoln, Explorer en F-150 Lightning. De applicaties omvatten virtuele auto’s, vrachtwagens, bestelwagens, SUV’s en kleding voor de merken van het bedrijf, evenals een voorgestelde online marktplaats voor NFT’s.

Ondanks de aanhoudende crypto-winter en bearmarkt, gaan multinationale ondernemingen nog steeds door met handelsmerk aanvragen voor Web3, crypto, NFT’s en de metaverse.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending