Connect with us

Nft nieuws

Liithos, Hedera Network, Coinzoom & Influencer Michael Le werken samen aan een baanbrekend project, gebruikmakend van het Hedera Network om een ​​revolutie teweeg te brengen in Comics for Web3

Gepubliceerd

op

Liithos, Hedera Network, Coinzoom & Influencer Michael Le werken samen aan een baanbrekend project, gebruikmakend van het Hedera Network om een ​​revolutie teweeg te brengen in Comics for Web3

 

Liithos, een onlangs opgerichte AAA gaming- en entertainmentstudio opgericht door Michael Mumbauer (bekend van The Last of Us) en John Garvin (bekend van Days Gone), beide gerespecteerde veteranen van PlayStation, zijn een partnerschap aangegaan met het Hedera Network, een hoog aangeschreven, lage -cost, en duurzaam blockchain-platform, en de Web3-marktplaats CoinZoom om een ​​innovatieve verhalende serie te creëren.

Deze samenwerking is de eerste in zijn soort. De partners hebben de hulp ingeroepen van mega-influencer Michael Le, die een indrukwekkende aanhang heeft van 52,2 miljoen op TikTok. De serie wordt exclusief op TikTok gelanceerd en laat de wereld kennismaken met Ashfall, het eerste transmediale intellectuele eigendom (IP) dat eerder dit jaar door het Liithos-team werd aangekondigd. Het epische avontuur bevat Michael Le en TikTok-influencer Slider Jesus (die 257.000 volgers op Instagram heeft). Het zal worden gevolgd door de lancering van een stripreeks in maart, met een AAA-videogame die momenteel in ontwikkeling is.

Eind juni 2022 kondigde Liithos zijn eerste intellectuele eigendom (IP) aan, Ashfall, waarvoor momenteel een strip en een game in ontwikkeling zijn. Liithos probeert inderdaad de grenzen te verleggen van wat kan worden bereikt met multimedia-ervaringen, door echte fanbetrokkenheid te integreren met supersterren zoals Michael Le voor de volgende generatie.

Naast de spannende digitale verzamelobjecten krijgen fans de kans om een ​​voorproefje te krijgen van de aankomende Ashfall-stripreeks. Geschreven door Garvin, die ook het verhaal bedacht, en geïllustreerd door striptekenaars van Marvel en DC, zoals Paul Pelletier (Aquaman, Guardians of the Galaxy), Brett Booth (Backlash, Gunslinger) en Eisner Award-winnaar Tony Harris ( Starman, Ex Machina), is het Ashfall Universum een ​​nieuwe, post-apocalyptische wereld die zich afspeelt in de door klimaatverandering geteisterde Pacific Northwest, waar Seattle eeuwenlang onder de oceaan heeft gelegen.

“We zijn op zoek naar samenwerking, integratie en verbetering van multimedia-ervaringen met deze supersterren zoals Michael Le voor de volgende generatie”, aldus Mumbauer, de oprichter en Chief Executive Officer van Liithos. “De Liithos TikTok Creators-serie is de eerste van vele ervaringen die Liithos wil lanceren om gemakkelijk begaanbare paden te creëren tussen media en de zich ontwikkelende webruimte.”

Baanbrekende industriestandaarden: de visie van Liithos voor sociaal gamen en gedecentraliseerde inhoud

Liithos omarmt de mogelijkheden die Web3 biedt voor zowel gamers als makers en heeft een eerste serie gemaakt met 5 gratis digitale verzamelobjecten, elk inclusief een “easter egg” van 3 pagina’s van de aankomende strip die liefhebbers kunnen verzamelen, allemaal met een legendarisch stripboek talent. In samenwerking met het Hedera Network ziet Liithos dit als het begin van een volledig geactualiseerde visie waarin alle voordelen van decentralisatie, social gaming en verhalende content prachtig samenkomen.

Liithos overtreedt ook verouderde industriestandaarden met initiatieven als no crunch en volledig afgelegen kansen. Zoals Mumbauer het uitdrukte: “De supersterren van vandaag worden verheven door miljoenen echte fans en volgers op TikTok, waar we onze nieuwe helden en schurken vinden. Liithos wil ervaringen lanceren die deze nieuwe sociale media-realiteit omarmen en verbeteren met geavanceerde technologie en innovatie.”

Over het algemeen is Liithos goed gepositioneerd om een ​​revolutie teweeg te brengen in de gaming- en entertainmentindustrie met zijn vooruitstrevende aanpak, sterk team en toewijding om de grenzen van wat mogelijk is te verleggen.

Empowerment van ondernemers en ontwikkelaars: de zes fondsen van de HBAR Foundation

Met name ondersteunt de HBAR Foundation het creëren van Web3-gemeenschappen die zijn gebouwd op het Hedera-netwerk door de bouwers die deze gemeenschappen ontwikkelen te ondersteunen en te financieren. De zes fondsen van de Foundation – gericht op de crypto-economie, metaverse, duurzaamheid, fintech, privacy en vrouwelijke oprichters – ondersteunen elk gemeenschappen binnen die gebieden, en door de onderlinge verbondenheid kunnen applicaties deelnemen als onderdeel van een groter ecosysteem.

De collectieve kracht van deze fondsen stelt ondernemers, ontwikkelaars en ondernemingen van elke omvang in staat om enkele van ’s werelds meest enorme problemen aan te pakken en hun economieën te creëren en te controleren, allemaal gebouwd op het Hedera openbare netwerk. Of u nu iets nieuws bouwt of een bestaande op EVM gebaseerde applicatie en community migreert, de HBAR Foundation is er om u te ondersteunen.

Alex Russman, hoofd van het Metaverse Fund bij de HBAR Foundation, is enthousiast over het potentieel van Web3, dat een nieuwe grens opent voor boeiende inhoud met daadwerkelijk eigendom van creatieve activa. Het Liithos-team heeft, in samenwerking met Michael Le, ongeëvenaarde expertise en prestaties getoond in het verleggen van grenzen om de Creator Economy vooruit te helpen. Russman voegde eraan toe dat het fantastisch is om deze activering op grote schaal te zien op het Hedera-netwerk, dat de HBAR Foundation ondersteunt om het ecosysteem verder te laten groeien.

De handel in digitale activa voor iedereen toegankelijk maken: een blik op CoinZoom’s marktplaats voor verzamelobjecten

Liithos biedt elke zondag een uniek gratis digitaal verzamelobject voor elke aflevering, exclusief via CoinZoom. Verzamelaars hoeven slechts een kleine verwerkingsvergoeding te betalen. Zodra fans alle vijf de digitale verzamelobjecten hebben verzameld, komen ze in aanmerking voor een bonus als zesde digitaal verzamelobject, exclusief beschikbaar voor degenen die aan het evenement hebben deelgenomen.

CoinZoom is een gerenommeerd Web 3 fintech-platform dat opereert onder Amerikaanse regelgeving en audits en licenties heeft ondergaan. Het bedrijf biedt een breed scala aan internationale financiële en digitale activadiensten met behulp van contante, debet- en cryptobetalingen. Dit omvat een veilige handelsbeurs die gespecialiseerd is in het kopen, verkopen, verzenden en uitgeven van meer dan 40 digitale topvaluta’s, waaronder Bitcoin en Ethereum.

Todd Crosland, CEO en mede-oprichter van CoinZoom, heeft het belang benadrukt van het overbruggen van Web 2 naar Web 3 met de gemakkelijkste en snelste manier om digitale activa aan te melden, te claimen en te verhandelen. De Marktplaats voor de verzamelobjecten, gehost door CoinZoom, zorgt voor een eenvoudige aanmelding, supergemakkelijk claimproces en betaling van een kleine verwerkingskosten met Apple Pay of Google Pay, waardoor toegang voor iedereen beschikbaar is.

Dit initiatief is niet alleen voor crypto-forward of NFT-fanaten, maar voor iedereen die Michael Le volgt, van strips houdt of deel wil uitmaken van de volgende grote gaming-franchise. Crosland verklaarde dat het geweldig was om met Hedera aan dit project te werken en dat het netwerk is gebouwd voor grootschalige, inhoudrijke opdrachten zoals deze.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

Nft nieuws

eSports-platform Moxy lanceert bèta-uitdaging van $ 100.000

Gepubliceerd

op

eSports-platform Moxy lanceert bèta-uitdaging van $ 100.000

Moxy, een door blockchain aangedreven eSports-gamingmarktplaats, heeft zijn bèta-uitdaging “eSports for ALL” gelanceerd. De uitdaging nodigt gamers uit om te strijden in gaming in eSports-stijl voor een prijzenpot met Moxy-tokens, verzamelobjecten en $ 100.000 in contanten.

Voor Moxy is de spannende bèta-uitdaging een cruciale mijlpaal op hun routekaart. Door middel van de uitdaging wil het eSports-platform de verschillende componenten grondig testen en tegelijkertijd eSports-fanaten van over de hele wereld aan boord krijgen.

Moxy is een platform waarmee spelers on-demand toegang hebben tot multiplayer-gameplay. Met behulp van blockchain-technologie wil Moxy veilige transacties garanderen en ze beschermen tegen fraude of hacking. En met een wereldwijd speltoken dat toegankelijk is voor elke speler, is dit platform ontworpen voor competitieve gameplay voor de massa.

De Moxy Beta-uitdaging

In de Beta Challenge strijden gamers tegen elkaar om punten te verzamelen en vooruitgang te boeken gedurende vier ‘seizoenen’. Degenen die aan het einde van het vierde seizoen bovenaan het Moxy-klassement staan, kunnen de felbegeerde prijzen verwachten, waaronder contant geld (in USDC), Moxy’s eigen tokens en Moxy-verzamelobjecten.

De totale pot voor geldprijzen is $ 100.000, maar de waarde voor elk prijzenniveau wordt pas bekendgemaakt bij de officiële lancering van het Moxy-platform. De geldprijzen zijn exclusief de Moxy-tokens en verzamelobjecten.

Hoe deel te nemen aan de bèta-uitdaging van Moxy

Om deel te nemen aan de bèta-uitdaging, moet u zich eerst aanmelden, een Moxy-account aanmaken en KYC voltooien. Daarna ontvangen spelers 1.000 MOXY-testnet-tokens waarmee ze kunnen strijden in de uitdaging en het opnemen tegen andere gelijkgestemde eSports-fans.

Bovendien hebben spelers de mogelijkheid om 50 extra MOXY-tokens te verdienen voor elke doorverwezen speler die zowel het aanmeldings- als het KYC-proces voltooit! Om deel te nemen aan de Challenge, moeten alle spelers minstens 21 jaar oud zijn.

Blockchain-aangedreven eSports toegankelijk voor iedereen

Competitieve eSports is een enorme industrie, zegt Moxy, die nog steeds voornamelijk gereserveerd is voor elite gamers die strijden op evenementen die voornamelijk alleen op uitnodiging toegankelijk zijn. Vorig jaar had het enorm succesvolle multiplayer online battle arena-spel Dota 2 een indrukwekkende prijzenpot van $ 32,85 miljoen. Volgens de analyse van Technavio zal de industrie blijven groeien en tussen 2022-2027 een duizelingwekkende waarde van 3,5 miljard dollar bereiken.

Moxy’s doel is om deze snelgroeiende en lucratieve industrie toegankelijk te maken voor dagelijkse gamers. De Beta Challenge is de eerste stap om dit mogelijk te maken. Met Moxy kunnen game-ontwikkelaars hun titels naar een hoger niveau tillen door een versie van hun game speciaal voor eSports te ontwerpen. Vervolgens hebben gamers toegang tot een alles-in-één-bestemming waar ze deze verbeterde versies niet alleen kunnen kopen, maar ook kunnen spelen.

Terwijl de wereld blijft innoveren door middel van blockchain-technologie, behoort Moxy tot degenen die voorop lopen door een revolutie teweeg te brengen in esports. Met hun geavanceerde gebruik van deze innovatieve technologie probeert Moxy de overgang van casual gamers naar competitief gamen sneller en betrouwbaarder dan ooit te verbeteren!

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Nft nieuws

VeVe kondigt Sesamstraat NFT Drop aan

Gepubliceerd

op

VeVe kondigt Sesamstraat NFT Drop aan

Een van de grootste platforms ter wereld voor digitale verzamelobjecten, Veve, laat een NFT-collectie vallen op basis van Sesamstraat.

Grote dalingen zijn niets nieuws voor VeVe, en hier is er nog een. Op 19 maart gaan we Sesamstraat vereeuwigd zien op de blockchain. Inderdaad, de Sesamstraat NFT-drop zal de eerste zijn in een nieuwe serie die de klassieker aller tijden viert.

In samenwerking met de non-profit mediaorganisatie Sesame Workshop organiseert VeVe de eerste drop met het iconische Cookie Monster.

Jennifer Ahearn, VP, Global Strategic Partnerships & Themed Entertainment, Sesame Workshop zei: “Sinds 1969, Sesam Straat is een van de meest geliefde en leerzame kinderprogramma’s geweest, waar zowel kinderen als volwassenen al generaties lang van genieten.”

“Samenwerken met VeVe voor de eerste verzameling digitale verzamelobjecten van de serie is een geweldige manier om de blijvende erfenis van Sesamstraat te vieren en onze oude fans een nieuwe manier te geven om hun liefde voor Sesam Straat en zijn karakters.”

Hoe de NFT werkt

Via het VeVe-platform kunnen fans hun digitale collecties als 3D-diorama’s in de virtuele showrooms van de app presenteren. Bovendien kunnen fans showrooms van andere verzamelaars virtueel bezoeken, becommentariëren en liken. Bovendien kun je VeVe-verzamelobjecten ervaren in augmented reality (AR) fotomodus.

Houders van de komende Sesamstraat-collectie kunnen dus communiceren met hun Cookie Monster-verzamelobject in 3D. Bovendien kunnen ze hun verzamelobject delen via VeVe’s in-app sociale feed. Bovendien kunt u uw NFT laten zien op sociale platforms zoals Twitter, Instagram of Tik Tok.

Dan Crothers, Chief Operating Officer en mede-oprichter van VeVe zei: “Sesamstraat is een van de meest iconische merken aller tijden. Daarom hebben we de kans aangegrepen om met Sesame Workshop samen te werken aan een reeks digitale verzamelobjecten.”

“We kunnen niet wachten om deze ook te delen met onze VeVe-community van verzamelaars Sesam Straat fans die misschien nieuw zijn in digitaal verzamelen.”

VeVe’s nalatenschap

VeVe heeft een indrukwekkende erfenis opgebouwd in de wereld van digitale verzamelobjecten. Eerder hebben we gezien dat VeVe NFT-collecties uitbracht van toonaangevende merken als Disney, Marvel en Star Wars. Bovendien maakt VeVe gebruik van de Immutable X-blockchain, die geen gaskosten heeft en onmiddellijke handelsbevestiging biedt.

Nu breidt VeVe zijn glinsterende cv uit met een nieuwe Sesamstraat-collectie – te beginnen met de Cookie Monster-drop op 19 maart.

Wil je een stukje van de actie? VeVe kan worden gedownload in de App Store en Google Play en is beschikbaar via de VeVe Web App.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Nft nieuws

Nissan verdubbelt op Web3-innovatie

Gepubliceerd

op

Nissan verdubbelt op Web3-innovatie

De Japanse motorgigant Nissan heeft aanzienlijke vooruitgang geboekt in zijn zoektocht naar de NFT- en Web3-ruimte. Het bedrijf heeft in de Verenigde Staten vier nieuwe Web3-gerelateerde handelsmerken ingediend voor de merken Infiniti, Nismo en Nissan.

De documenten onthullen de plannen van Nissan om virtuele kleding, auto’s, hoofddeksels, ruilkaarten, speelgoed, kaartjes en een NFT-marktplaats te creëren voor het verhandelen en slaan van NFT’s.

Nissan heeft ook plannen geschetst voor metaverse-advertentiediensten en andere “entertainmentdiensten”, waaronder online video, afbeeldingen, artwork, tickets, audio, geluiden, muziek en ruilkaarten, evenals een website met informatie over de voorgestelde NFT’s en hoe ze zal werken.

De Japanse afdeling van Nissan experimenteert ook met autoverkopen in de metaverse via zijn virtuele winkel “Nissan Hype Lab”, waarmee klanten de virtuele etalage kunnen bezoeken via een pc of smartphone, aangepaste avatars kunnen maken en kunnen communiceren met virtueel verkooppersoneel.

Via dit virtuele verkoopkantoor kunnen klanten zelfs koopcontracten bestellen en afronden. Volgens de aankondiging van Nissan loopt de proef van 8 maart tot 30 juni. Voor de proef zal het bedrijf Nissan-voertuigen bestuderen, raadplegen, proefrijden en kopen terwijl het zich in de metaverse bevindt, waarbij de mogelijkheid van nieuwe verkoopmethoden voor auto’s wordt onderzocht.

Nissan gaat all-in op Web3

Het is niet de eerste keer dat Nissan experimenteert met Web3 en slimme contracttechnologie. In oktober 2022 diende de Japanse autogigant vijf handelsmerk aanvragen in bij het United States Patent and Trademark Office, waarmee plannen werden onthuld om de NFT-, Web3– en Metaverse-ruimte te betreden.

De applicaties hebben betrekking op de prominente automodellen zoals SKYLINE, Z en GTR en waren bedoeld om aanbiedingen te introduceren zoals NFT-ondersteunde media, online NFT-marktplaatsen, digitale portemonnees en NFT-software voor het slaan, verhandelen en opslaan.

Het patent introduceerde ook het idee van downloadbare mediabestanden voor NFT-authenticatie, een online NFT-marktplaats voor het kopen en verkopen van NFT’s, en niet-downloadbare software voor het slaan, slaan en verhandelen van NFT’s.

En met dit nieuwste patentaanbod is het duidelijk dat de Japanse motorgigant voluit gaat voor zijn Web3-ontwikkelingen.

Nissan GTR Foto door Jonathan Cooper

Andere automobielreuzen in Web3

Het is vermeldenswaard dat andere autogiganten, waaronder General Motors, Ford Motor Company en MG, ook belangrijke stappen hebben gezet op het gebied van NFT en Web3.

Pas vorige maand kondigde GM Motors aan dat het geïnteresseerd was in het maken van downloadbare digitale mediabestanden die verzamelbare illustraties, tekst, audio en video bevatten, die zullen worden geverifieerd als niet-fungibele tokens, volgens de handelsmerk aanvraag van het bedrijf.

En afgelopen herfst diende de Ford Motor Company 19 handelsmerk aanvragen in voor onder andere de belangrijkste automerken zoals Mustang, Bronco, Lincoln, Explorer en F-150 Lightning. De applicaties omvatten virtuele auto’s, vrachtwagens, bestelwagens, SUV’s en kleding voor de merken van het bedrijf, evenals een voorgestelde online marktplaats voor NFT’s.

Ondanks de aanhoudende crypto-winter en bearmarkt, gaan multinationale ondernemingen nog steeds door met handelsmerk aanvragen voor Web3, crypto, NFT’s en de metaverse.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending