Connect with us

Nft nieuws

Nieuwe Jungle Farm-campagne aangekondigd als onderdeel van samenwerking tussen Xtalnia en ApeSwap

Gepubliceerd

op

ApeSwap crypto

 

Crypto nieuws – Een nieuwe samenwerking tussen Xtalnia en ApeSwap is zojuist aangekondigd als onderdeel van de nieuwe ‘Jungle Farm’-campagne, tot grote vreugde van de supporters. Dankzij deze samenwerking kunnen gebruikers deelnemen aan spannende gevechten waarin ze kunnen vechten om het meest gewilde item in de game ‘XTAL’ te verzamelen. Bovendien komen er binnenkort ook schatkistpapier officiële aankondiging.

Wat is er zo speciaal aan Xtalnia?

In Xtalnia begint elke speler met drie personages en kan er nog vijf toevoegen. Basiswapens zijn inbegrepen, evenals een uniek personage, en er zijn twee soorten gameplay, namelijk PVP en PVE. Er zijn vijf wapen-keuzes beschikbaar, namelijk het zwaard, de speer, de knots, de staf en de glaive (elke categorie heeft individuele voor- en nadelen). Spelers zouden hun respectievelijke personages gebruiken om monsters in verschillende fasen te bevechten en in-game valuta te verdienen in de PVE-modus. In PVP kunnen spelers met elkaar concurreren om in plaats daarvan in-game valuta te verdienen.

Er zijn drie soorten tokens in Xtalnia: XTAL, dXTAL en RSC. Hoewel de andere twee nuttig zijn, is XTAL een speciaal kristaltoken en zowel het meest waardevolle als het moeilijkst te verkrijgen in-game en wordt slechts in zeldzame gevallen uitgegeven tijdens speciale evenementen. Een wapen vereist dat XTAL wordt gemaakt. XTAL heeft bovendien een veel hogere waarde dan RSC, en spelers kunnen XTAL alleen krijgen van PVP-seizoens beloningen, die worden gegeven aan de beste spelers (niet meer dan 1.000 spelers). Spelers met een hogere rangorde ontvangen meer XTAL dan spelers met een lagere rangorde.

Als onderdeel van de inspanningen van het team om spelers op meerdere platforms van dienst te zijn, kan de game ook worden gedownload op pc-, Android- en iOS-compatibele apparaten.

Waarom ApeSwap?

ApeSwap is een multichain DeFi Hub die iedereen een toegankelijke, waarheidsgetrouwe en veilige ervaring biedt. ApeSwap heeft de middelen, gemeenschap en connecties om alle soorten gedecentraliseerde financiële behoeften te ondersteunen, ongeacht het individuele vaardigheidsniveau of eerder verworven expertise. Deze maand viert ApeSwap zijn tweejarig jubileum sinds de oprichting, en gedurende die tijd heeft het team met succes tal van interessante aspecten geïntroduceerd, zoals het Bug Bounty-programma, de Developer Grants en zelfs een podcast.

De bovengenoemde samenwerking met Xtalnia is slechts de laatste in een groeiende lijst van partners die ApeSwap heeft weten te winnen, met opmerkelijke namen als Zebec, Coinflect, AVANA en ApolloX die al met het platform hebben gewerkt. Bovendien heeft het platform niet alleen een overvloed aan handige tools zoals Yield Farms, Lending Network, Staking Pools en the Treasury Bills, maar heeft het team ook vaak gesproken over hoe het hebben van de juiste waarden zoals eerlijkheid, transparantie, toegankelijkheid en beveiliging zijn essentieel als het gaat om succes op de lange termijn.

Met het nieuwe Xtalnia-partnerschap blijft de mogelijkheid behouden om gebruikers regelmatig diensten en functies van hoge kwaliteit aan te bieden. Daartoe kunnen de gebruikers XTAL-BUSD LP’s inzetten om XTAL te verdienen, en er zijn verschillende andere opties beschikbaar op de Jungle Farms-pagina, naast een handige tutorial voor iedereen die het nodig heeft. Gezien de enorme populariteit van zowel staking- als multiplayer-games in het algemeen (met name die ondersteund door blockchain-technologie), zou de samenwerking logisch zijn omdat het alle betrokken partijen ten goede lijkt te komen.

Over Xtalnia

Xtalnia is ontwikkeld door Bot and Life Co Ltd. en is een online blockchain-spel voor meerdere spelers met een turn-based strategie-element. In wezen staat Bot and Life bekend om zijn werk als een betrouwbare mobiele gamestudio die al verschillende mobiele games aan zijn groeiende portfolio heeft toegevoegd, waaronder Xtalnia. Bovendien is XTAL het token van het hoofdspel, maar het is moeilijk te verkrijgen in het spel omdat het exclusief bij zeldzame gelegenheden wordt uitgedeeld via speciale evenementen.

In termen van eerdere prestaties heeft Xtalnia hun marktplaats, de dApp-bètaversie, IDO, staking-beloningen gelanceerd, de slimme contracten gecontroleerd en dApp V.2.0 uitgebracht. Ook is de token-audit al met succes uitgevoerd met Hashex, volgens welke het gecontroleerde contract inderdaad een ERC20-token is gemaakt met standaard OpenZeppelin-sjablonen. Wat nog belangrijker is, is dat er geen problemen van enige ernst zijn ontdekt en dat het beoordeelde contract de best practices volgt die verband houden met de ontwikkeling van slimme contracten.

In de toekomst kan XTAL om andere redenen worden toegekend, zoals gildeoorlogen of wereldbazen. Bovendien wordt de samenwerking van Xtalnia met ApeSwap gepromoot op de homepage-kaarten van laatstgenoemde op hun website, waarop gebruikers worden doorgestuurd naar de ruilpagina waar ze BNB kunnen ruilen voor XTAL. Ten slotte kan XTAL worden toegekend in gildeoorlogen, van wereldbazen of op andere manieren.

Ga voor meer informatie en regelmatige updates naar de officiële website van Bot en het leven naast de Twitteren, Discord-, YouTube- en Telegram-kanalen. Zorg er ten slotte voor dat u belangrijke details over het team en de roadmap bekijkt om een ​​idee te krijgen van wat u in de toekomst te wachten staat.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

Nft nieuws

eSports-platform Moxy lanceert bèta-uitdaging van $ 100.000

Gepubliceerd

op

eSports-platform Moxy lanceert bèta-uitdaging van $ 100.000

Moxy, een door blockchain aangedreven eSports-gamingmarktplaats, heeft zijn bèta-uitdaging “eSports for ALL” gelanceerd. De uitdaging nodigt gamers uit om te strijden in gaming in eSports-stijl voor een prijzenpot met Moxy-tokens, verzamelobjecten en $ 100.000 in contanten.

Voor Moxy is de spannende bèta-uitdaging een cruciale mijlpaal op hun routekaart. Door middel van de uitdaging wil het eSports-platform de verschillende componenten grondig testen en tegelijkertijd eSports-fanaten van over de hele wereld aan boord krijgen.

Moxy is een platform waarmee spelers on-demand toegang hebben tot multiplayer-gameplay. Met behulp van blockchain-technologie wil Moxy veilige transacties garanderen en ze beschermen tegen fraude of hacking. En met een wereldwijd speltoken dat toegankelijk is voor elke speler, is dit platform ontworpen voor competitieve gameplay voor de massa.

De Moxy Beta-uitdaging

In de Beta Challenge strijden gamers tegen elkaar om punten te verzamelen en vooruitgang te boeken gedurende vier ‘seizoenen’. Degenen die aan het einde van het vierde seizoen bovenaan het Moxy-klassement staan, kunnen de felbegeerde prijzen verwachten, waaronder contant geld (in USDC), Moxy’s eigen tokens en Moxy-verzamelobjecten.

De totale pot voor geldprijzen is $ 100.000, maar de waarde voor elk prijzenniveau wordt pas bekendgemaakt bij de officiële lancering van het Moxy-platform. De geldprijzen zijn exclusief de Moxy-tokens en verzamelobjecten.

Hoe deel te nemen aan de bèta-uitdaging van Moxy

Om deel te nemen aan de bèta-uitdaging, moet u zich eerst aanmelden, een Moxy-account aanmaken en KYC voltooien. Daarna ontvangen spelers 1.000 MOXY-testnet-tokens waarmee ze kunnen strijden in de uitdaging en het opnemen tegen andere gelijkgestemde eSports-fans.

Bovendien hebben spelers de mogelijkheid om 50 extra MOXY-tokens te verdienen voor elke doorverwezen speler die zowel het aanmeldings- als het KYC-proces voltooit! Om deel te nemen aan de Challenge, moeten alle spelers minstens 21 jaar oud zijn.

Blockchain-aangedreven eSports toegankelijk voor iedereen

Competitieve eSports is een enorme industrie, zegt Moxy, die nog steeds voornamelijk gereserveerd is voor elite gamers die strijden op evenementen die voornamelijk alleen op uitnodiging toegankelijk zijn. Vorig jaar had het enorm succesvolle multiplayer online battle arena-spel Dota 2 een indrukwekkende prijzenpot van $ 32,85 miljoen. Volgens de analyse van Technavio zal de industrie blijven groeien en tussen 2022-2027 een duizelingwekkende waarde van 3,5 miljard dollar bereiken.

Moxy’s doel is om deze snelgroeiende en lucratieve industrie toegankelijk te maken voor dagelijkse gamers. De Beta Challenge is de eerste stap om dit mogelijk te maken. Met Moxy kunnen game-ontwikkelaars hun titels naar een hoger niveau tillen door een versie van hun game speciaal voor eSports te ontwerpen. Vervolgens hebben gamers toegang tot een alles-in-één-bestemming waar ze deze verbeterde versies niet alleen kunnen kopen, maar ook kunnen spelen.

Terwijl de wereld blijft innoveren door middel van blockchain-technologie, behoort Moxy tot degenen die voorop lopen door een revolutie teweeg te brengen in esports. Met hun geavanceerde gebruik van deze innovatieve technologie probeert Moxy de overgang van casual gamers naar competitief gamen sneller en betrouwbaarder dan ooit te verbeteren!

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Nft nieuws

VeVe kondigt Sesamstraat NFT Drop aan

Gepubliceerd

op

VeVe kondigt Sesamstraat NFT Drop aan

Een van de grootste platforms ter wereld voor digitale verzamelobjecten, Veve, laat een NFT-collectie vallen op basis van Sesamstraat.

Grote dalingen zijn niets nieuws voor VeVe, en hier is er nog een. Op 19 maart gaan we Sesamstraat vereeuwigd zien op de blockchain. Inderdaad, de Sesamstraat NFT-drop zal de eerste zijn in een nieuwe serie die de klassieker aller tijden viert.

In samenwerking met de non-profit mediaorganisatie Sesame Workshop organiseert VeVe de eerste drop met het iconische Cookie Monster.

Jennifer Ahearn, VP, Global Strategic Partnerships & Themed Entertainment, Sesame Workshop zei: “Sinds 1969, Sesam Straat is een van de meest geliefde en leerzame kinderprogramma’s geweest, waar zowel kinderen als volwassenen al generaties lang van genieten.”

“Samenwerken met VeVe voor de eerste verzameling digitale verzamelobjecten van de serie is een geweldige manier om de blijvende erfenis van Sesamstraat te vieren en onze oude fans een nieuwe manier te geven om hun liefde voor Sesam Straat en zijn karakters.”

Hoe de NFT werkt

Via het VeVe-platform kunnen fans hun digitale collecties als 3D-diorama’s in de virtuele showrooms van de app presenteren. Bovendien kunnen fans showrooms van andere verzamelaars virtueel bezoeken, becommentariëren en liken. Bovendien kun je VeVe-verzamelobjecten ervaren in augmented reality (AR) fotomodus.

Houders van de komende Sesamstraat-collectie kunnen dus communiceren met hun Cookie Monster-verzamelobject in 3D. Bovendien kunnen ze hun verzamelobject delen via VeVe’s in-app sociale feed. Bovendien kunt u uw NFT laten zien op sociale platforms zoals Twitter, Instagram of Tik Tok.

Dan Crothers, Chief Operating Officer en mede-oprichter van VeVe zei: “Sesamstraat is een van de meest iconische merken aller tijden. Daarom hebben we de kans aangegrepen om met Sesame Workshop samen te werken aan een reeks digitale verzamelobjecten.”

“We kunnen niet wachten om deze ook te delen met onze VeVe-community van verzamelaars Sesam Straat fans die misschien nieuw zijn in digitaal verzamelen.”

VeVe’s nalatenschap

VeVe heeft een indrukwekkende erfenis opgebouwd in de wereld van digitale verzamelobjecten. Eerder hebben we gezien dat VeVe NFT-collecties uitbracht van toonaangevende merken als Disney, Marvel en Star Wars. Bovendien maakt VeVe gebruik van de Immutable X-blockchain, die geen gaskosten heeft en onmiddellijke handelsbevestiging biedt.

Nu breidt VeVe zijn glinsterende cv uit met een nieuwe Sesamstraat-collectie – te beginnen met de Cookie Monster-drop op 19 maart.

Wil je een stukje van de actie? VeVe kan worden gedownload in de App Store en Google Play en is beschikbaar via de VeVe Web App.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Nft nieuws

Nissan verdubbelt op Web3-innovatie

Gepubliceerd

op

Nissan verdubbelt op Web3-innovatie

De Japanse motorgigant Nissan heeft aanzienlijke vooruitgang geboekt in zijn zoektocht naar de NFT- en Web3-ruimte. Het bedrijf heeft in de Verenigde Staten vier nieuwe Web3-gerelateerde handelsmerken ingediend voor de merken Infiniti, Nismo en Nissan.

De documenten onthullen de plannen van Nissan om virtuele kleding, auto’s, hoofddeksels, ruilkaarten, speelgoed, kaartjes en een NFT-marktplaats te creëren voor het verhandelen en slaan van NFT’s.

Nissan heeft ook plannen geschetst voor metaverse-advertentiediensten en andere “entertainmentdiensten”, waaronder online video, afbeeldingen, artwork, tickets, audio, geluiden, muziek en ruilkaarten, evenals een website met informatie over de voorgestelde NFT’s en hoe ze zal werken.

De Japanse afdeling van Nissan experimenteert ook met autoverkopen in de metaverse via zijn virtuele winkel “Nissan Hype Lab”, waarmee klanten de virtuele etalage kunnen bezoeken via een pc of smartphone, aangepaste avatars kunnen maken en kunnen communiceren met virtueel verkooppersoneel.

Via dit virtuele verkoopkantoor kunnen klanten zelfs koopcontracten bestellen en afronden. Volgens de aankondiging van Nissan loopt de proef van 8 maart tot 30 juni. Voor de proef zal het bedrijf Nissan-voertuigen bestuderen, raadplegen, proefrijden en kopen terwijl het zich in de metaverse bevindt, waarbij de mogelijkheid van nieuwe verkoopmethoden voor auto’s wordt onderzocht.

Nissan gaat all-in op Web3

Het is niet de eerste keer dat Nissan experimenteert met Web3 en slimme contracttechnologie. In oktober 2022 diende de Japanse autogigant vijf handelsmerk aanvragen in bij het United States Patent and Trademark Office, waarmee plannen werden onthuld om de NFT-, Web3– en Metaverse-ruimte te betreden.

De applicaties hebben betrekking op de prominente automodellen zoals SKYLINE, Z en GTR en waren bedoeld om aanbiedingen te introduceren zoals NFT-ondersteunde media, online NFT-marktplaatsen, digitale portemonnees en NFT-software voor het slaan, verhandelen en opslaan.

Het patent introduceerde ook het idee van downloadbare mediabestanden voor NFT-authenticatie, een online NFT-marktplaats voor het kopen en verkopen van NFT’s, en niet-downloadbare software voor het slaan, slaan en verhandelen van NFT’s.

En met dit nieuwste patentaanbod is het duidelijk dat de Japanse motorgigant voluit gaat voor zijn Web3-ontwikkelingen.

Nissan GTR Foto door Jonathan Cooper

Andere automobielreuzen in Web3

Het is vermeldenswaard dat andere autogiganten, waaronder General Motors, Ford Motor Company en MG, ook belangrijke stappen hebben gezet op het gebied van NFT en Web3.

Pas vorige maand kondigde GM Motors aan dat het geïnteresseerd was in het maken van downloadbare digitale mediabestanden die verzamelbare illustraties, tekst, audio en video bevatten, die zullen worden geverifieerd als niet-fungibele tokens, volgens de handelsmerk aanvraag van het bedrijf.

En afgelopen herfst diende de Ford Motor Company 19 handelsmerk aanvragen in voor onder andere de belangrijkste automerken zoals Mustang, Bronco, Lincoln, Explorer en F-150 Lightning. De applicaties omvatten virtuele auto’s, vrachtwagens, bestelwagens, SUV’s en kleding voor de merken van het bedrijf, evenals een voorgestelde online marktplaats voor NFT’s.

Ondanks de aanhoudende crypto-winter en bearmarkt, gaan multinationale ondernemingen nog steeds door met handelsmerk aanvragen voor Web3, crypto, NFT’s en de metaverse.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending