Connect with us

Nft nieuws

Upland en Decentraland brengen het Braziliaanse carnaval naar de Metaverse

Gepubliceerd

op

Upland en Decentraland brengen het Braziliaanse carnaval naar de Metaverse

 

Crypto nieuws – Het Braziliaanse carnaval, een van ’s werelds meest spectaculaire festivals, zal zijn debuut maken in de metaverse in een samenwerking tussen twee marktleiders – Decentraland en Upland. Dit jaar vindt het carnaval plaats tussen 17 en 25 februari, en duizenden metaverse bezoekers over de hele wereld krijgen de kans om getuige te zijn van de hoogtepunten van de locaties in Salvador, São Paulo en Rio de Janeiro.

Grenzen tussen de virtuele en de echte wereld worden steeds vager

Dit is een essentiële mijlpaal in de geschiedenis van Web3 omdat het ons dichter bij een realiteit brengt waarin virtuele en fysieke werelden interoperabel worden. Na de samenwerking merkten Upland’s co-CEO en mede-oprichter Dirk Lueth op: “Dit is een vroeg voorbeeld van de toekomst, waar interoperabiliteit tussen werelden en metaverses de verrijking van het digitale leven van een gebruiker stimuleert. Grote culturele momenten zoals carnaval zijn tentpalen voor kansen om deze onvermijdelijke toekomst te blijven verkennen.

Als een metavers platform dat is toegewezen aan de echte wereld, stelt Upland zijn gebruikers in staat om hun eigen ervaringen te creëren, geïnspireerd door fysieke locaties zoals San Francisco en New York. Ze kunnen bijvoorbeeld winkels bouwen en digitale landeigenaar worden. Deze belangrijke functie zal centraal staan ​​in de komende première van het Braziliaanse carnaval, aangezien Upland verschillende festivallocaties aan zijn kaart heeft toegevoegd.

Ney Neto, regioleider Latijns-Amerika van Upland, merkte op: “Het carnaval kent geen grenzen, noch de metaverse. Onlangs lanceerde Upland zijn API’s, waarmee het zijn positie als de metaverse super-app consolideerde. Hiermee kunnen gebruikers, merken en partners hun ervaringen bovenop de Upland-kaart bouwen. Voor web3-bouwers en -enthousiastelingen wijst deze samenwerking tussen Upland en Decentraland de juiste weg.

Met dank aan KVCONTEUDO

Wat zit er in voor de metaverse bezoekers?

Je kunt de carnavalsagenda hier bekijken. De metaverse presentaties van het Braziliaanse carnaval omvatten shows die plaatsvinden in het beroemde straatcarnaval in Salvador, scholen en feesten in heel Brazilië.

Upland zal ook shows presenteren van de meest prominente sambaschool van het land, Mangueira. Tijdens de presentatie kunnen bezoekers carnavalskostuums kopen. Bovendien kunnen ze deelnemen aan een meeslepende ervaring op de in kaart gebrachte Upland-locatie van het Palace of Samba. Een Mangueira-buurt in Rio de Janeiro zal op de Upland-kaart worden geplaatst.

De metaverse gasten van Carnival zullen een kijkje achter de schermen krijgen met schoolleden in de driedimensionale replica van Mangueira’s samba-heiligdom, zoals de Queen of Drums-sessie. De ervaring zal de gasten uitrusten met de geschiedenis van de school en hen onderdompelen in een omgeving waar ze samen met hun avatars kunnen genieten van een eerste kennismaking met het uitvoeren van samba.

Er zullen ook live-uitzendingen zijn. Een daarvan zijn de liveshows van de Float Car Fissura met Band Filhos de Jorge en dj’s DH8 en Clara Cady, die in Salvador worden gehouden. Tijdens deze shows zal Miles – de mascotte van Upland metaverse – de deelnemers aan de carnavalsfeesten vergezellen, ook wel bekend als “foliões”. Houders van Upland NFT kunnen token-gated ervaringen voor de shows ontgrendelen.

Decentraland organiseert carnavalsfeesten met influencers

Het bekende metaverse Decentraland organiseert feesten exclusief voor het Braziliaanse carnaval, waar gasten kunnen dansen met hun avatars, zich in carnavalskostuums kunnen kleden en kunnen experimenteren met de nieuw gelanceerde emoji’s die zijn geïnspireerd op sambabewegingen.

Mangueira krijgt een speciale locatie in het Decentraland, waar gasten de foto’s kunnen zien van de twintig titels die de beroemde sambaschool won. Digitale influencers, waaronder Nina Verso en Tang Poko, zullen deelnemen aan de Decentraland Carnival-feesten en tijd doorbrengen met bezoekers op de Dollhouse-feestlocatie.

Over Hoogland

Het in Silicon Valley gevestigde Web3-bedrijf Upland brengt locaties in de echte wereld in kaart met zijn metaverse. Het stelt de gemeenschap in staat om meeslepende ervaringen te creëren en tegelijkertijd te profiteren van de prikkels van de ingebouwde economie en waarde te bieden aan andere deelnemers. De Upland-app is beschikbaar op iOS, Android en internet.

Het bedrijf heeft ook hubs in Las Vegas, Oekraïne en Brazilië en werd in 2021 uitgeroepen tot een van de “Next Big Things in Tech” van Fast Company en door Built In SF uitgeroepen tot een van de “22 San Francisco Startups To Watch in 2022”. Upland zet zich in om CO2-negatief te zijn en u kunt hier meer te weten komen over Upland’s inzet voor duurzaamheid.

Over Decentraland

Decentraland is een virtuele wereld gebouwd op de Ethereum-blockchain, waar gebruikers digitale stukken onroerend goed kunnen kopen als NFT’s. De economie van Decentraland draait om zijn eigen valuta, MANA. Het bedrijf is sinds februari 2020 open voor het publiek en staat onder toezicht van de non-profitorganisatie Decentraland Foundation.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

Nft nieuws

eSports-platform Moxy lanceert bèta-uitdaging van $ 100.000

Gepubliceerd

op

eSports-platform Moxy lanceert bèta-uitdaging van $ 100.000

Moxy, een door blockchain aangedreven eSports-gamingmarktplaats, heeft zijn bèta-uitdaging “eSports for ALL” gelanceerd. De uitdaging nodigt gamers uit om te strijden in gaming in eSports-stijl voor een prijzenpot met Moxy-tokens, verzamelobjecten en $ 100.000 in contanten.

Voor Moxy is de spannende bèta-uitdaging een cruciale mijlpaal op hun routekaart. Door middel van de uitdaging wil het eSports-platform de verschillende componenten grondig testen en tegelijkertijd eSports-fanaten van over de hele wereld aan boord krijgen.

Moxy is een platform waarmee spelers on-demand toegang hebben tot multiplayer-gameplay. Met behulp van blockchain-technologie wil Moxy veilige transacties garanderen en ze beschermen tegen fraude of hacking. En met een wereldwijd speltoken dat toegankelijk is voor elke speler, is dit platform ontworpen voor competitieve gameplay voor de massa.

De Moxy Beta-uitdaging

In de Beta Challenge strijden gamers tegen elkaar om punten te verzamelen en vooruitgang te boeken gedurende vier ‘seizoenen’. Degenen die aan het einde van het vierde seizoen bovenaan het Moxy-klassement staan, kunnen de felbegeerde prijzen verwachten, waaronder contant geld (in USDC), Moxy’s eigen tokens en Moxy-verzamelobjecten.

De totale pot voor geldprijzen is $ 100.000, maar de waarde voor elk prijzenniveau wordt pas bekendgemaakt bij de officiële lancering van het Moxy-platform. De geldprijzen zijn exclusief de Moxy-tokens en verzamelobjecten.

Hoe deel te nemen aan de bèta-uitdaging van Moxy

Om deel te nemen aan de bèta-uitdaging, moet u zich eerst aanmelden, een Moxy-account aanmaken en KYC voltooien. Daarna ontvangen spelers 1.000 MOXY-testnet-tokens waarmee ze kunnen strijden in de uitdaging en het opnemen tegen andere gelijkgestemde eSports-fans.

Bovendien hebben spelers de mogelijkheid om 50 extra MOXY-tokens te verdienen voor elke doorverwezen speler die zowel het aanmeldings- als het KYC-proces voltooit! Om deel te nemen aan de Challenge, moeten alle spelers minstens 21 jaar oud zijn.

Blockchain-aangedreven eSports toegankelijk voor iedereen

Competitieve eSports is een enorme industrie, zegt Moxy, die nog steeds voornamelijk gereserveerd is voor elite gamers die strijden op evenementen die voornamelijk alleen op uitnodiging toegankelijk zijn. Vorig jaar had het enorm succesvolle multiplayer online battle arena-spel Dota 2 een indrukwekkende prijzenpot van $ 32,85 miljoen. Volgens de analyse van Technavio zal de industrie blijven groeien en tussen 2022-2027 een duizelingwekkende waarde van 3,5 miljard dollar bereiken.

Moxy’s doel is om deze snelgroeiende en lucratieve industrie toegankelijk te maken voor dagelijkse gamers. De Beta Challenge is de eerste stap om dit mogelijk te maken. Met Moxy kunnen game-ontwikkelaars hun titels naar een hoger niveau tillen door een versie van hun game speciaal voor eSports te ontwerpen. Vervolgens hebben gamers toegang tot een alles-in-één-bestemming waar ze deze verbeterde versies niet alleen kunnen kopen, maar ook kunnen spelen.

Terwijl de wereld blijft innoveren door middel van blockchain-technologie, behoort Moxy tot degenen die voorop lopen door een revolutie teweeg te brengen in esports. Met hun geavanceerde gebruik van deze innovatieve technologie probeert Moxy de overgang van casual gamers naar competitief gamen sneller en betrouwbaarder dan ooit te verbeteren!

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Nft nieuws

VeVe kondigt Sesamstraat NFT Drop aan

Gepubliceerd

op

VeVe kondigt Sesamstraat NFT Drop aan

Een van de grootste platforms ter wereld voor digitale verzamelobjecten, Veve, laat een NFT-collectie vallen op basis van Sesamstraat.

Grote dalingen zijn niets nieuws voor VeVe, en hier is er nog een. Op 19 maart gaan we Sesamstraat vereeuwigd zien op de blockchain. Inderdaad, de Sesamstraat NFT-drop zal de eerste zijn in een nieuwe serie die de klassieker aller tijden viert.

In samenwerking met de non-profit mediaorganisatie Sesame Workshop organiseert VeVe de eerste drop met het iconische Cookie Monster.

Jennifer Ahearn, VP, Global Strategic Partnerships & Themed Entertainment, Sesame Workshop zei: “Sinds 1969, Sesam Straat is een van de meest geliefde en leerzame kinderprogramma’s geweest, waar zowel kinderen als volwassenen al generaties lang van genieten.”

“Samenwerken met VeVe voor de eerste verzameling digitale verzamelobjecten van de serie is een geweldige manier om de blijvende erfenis van Sesamstraat te vieren en onze oude fans een nieuwe manier te geven om hun liefde voor Sesam Straat en zijn karakters.”

Hoe de NFT werkt

Via het VeVe-platform kunnen fans hun digitale collecties als 3D-diorama’s in de virtuele showrooms van de app presenteren. Bovendien kunnen fans showrooms van andere verzamelaars virtueel bezoeken, becommentariëren en liken. Bovendien kun je VeVe-verzamelobjecten ervaren in augmented reality (AR) fotomodus.

Houders van de komende Sesamstraat-collectie kunnen dus communiceren met hun Cookie Monster-verzamelobject in 3D. Bovendien kunnen ze hun verzamelobject delen via VeVe’s in-app sociale feed. Bovendien kunt u uw NFT laten zien op sociale platforms zoals Twitter, Instagram of Tik Tok.

Dan Crothers, Chief Operating Officer en mede-oprichter van VeVe zei: “Sesamstraat is een van de meest iconische merken aller tijden. Daarom hebben we de kans aangegrepen om met Sesame Workshop samen te werken aan een reeks digitale verzamelobjecten.”

“We kunnen niet wachten om deze ook te delen met onze VeVe-community van verzamelaars Sesam Straat fans die misschien nieuw zijn in digitaal verzamelen.”

VeVe’s nalatenschap

VeVe heeft een indrukwekkende erfenis opgebouwd in de wereld van digitale verzamelobjecten. Eerder hebben we gezien dat VeVe NFT-collecties uitbracht van toonaangevende merken als Disney, Marvel en Star Wars. Bovendien maakt VeVe gebruik van de Immutable X-blockchain, die geen gaskosten heeft en onmiddellijke handelsbevestiging biedt.

Nu breidt VeVe zijn glinsterende cv uit met een nieuwe Sesamstraat-collectie – te beginnen met de Cookie Monster-drop op 19 maart.

Wil je een stukje van de actie? VeVe kan worden gedownload in de App Store en Google Play en is beschikbaar via de VeVe Web App.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Nft nieuws

Nissan verdubbelt op Web3-innovatie

Gepubliceerd

op

Nissan verdubbelt op Web3-innovatie

De Japanse motorgigant Nissan heeft aanzienlijke vooruitgang geboekt in zijn zoektocht naar de NFT- en Web3-ruimte. Het bedrijf heeft in de Verenigde Staten vier nieuwe Web3-gerelateerde handelsmerken ingediend voor de merken Infiniti, Nismo en Nissan.

De documenten onthullen de plannen van Nissan om virtuele kleding, auto’s, hoofddeksels, ruilkaarten, speelgoed, kaartjes en een NFT-marktplaats te creëren voor het verhandelen en slaan van NFT’s.

Nissan heeft ook plannen geschetst voor metaverse-advertentiediensten en andere “entertainmentdiensten”, waaronder online video, afbeeldingen, artwork, tickets, audio, geluiden, muziek en ruilkaarten, evenals een website met informatie over de voorgestelde NFT’s en hoe ze zal werken.

De Japanse afdeling van Nissan experimenteert ook met autoverkopen in de metaverse via zijn virtuele winkel “Nissan Hype Lab”, waarmee klanten de virtuele etalage kunnen bezoeken via een pc of smartphone, aangepaste avatars kunnen maken en kunnen communiceren met virtueel verkooppersoneel.

Via dit virtuele verkoopkantoor kunnen klanten zelfs koopcontracten bestellen en afronden. Volgens de aankondiging van Nissan loopt de proef van 8 maart tot 30 juni. Voor de proef zal het bedrijf Nissan-voertuigen bestuderen, raadplegen, proefrijden en kopen terwijl het zich in de metaverse bevindt, waarbij de mogelijkheid van nieuwe verkoopmethoden voor auto’s wordt onderzocht.

Nissan gaat all-in op Web3

Het is niet de eerste keer dat Nissan experimenteert met Web3 en slimme contracttechnologie. In oktober 2022 diende de Japanse autogigant vijf handelsmerk aanvragen in bij het United States Patent and Trademark Office, waarmee plannen werden onthuld om de NFT-, Web3– en Metaverse-ruimte te betreden.

De applicaties hebben betrekking op de prominente automodellen zoals SKYLINE, Z en GTR en waren bedoeld om aanbiedingen te introduceren zoals NFT-ondersteunde media, online NFT-marktplaatsen, digitale portemonnees en NFT-software voor het slaan, verhandelen en opslaan.

Het patent introduceerde ook het idee van downloadbare mediabestanden voor NFT-authenticatie, een online NFT-marktplaats voor het kopen en verkopen van NFT’s, en niet-downloadbare software voor het slaan, slaan en verhandelen van NFT’s.

En met dit nieuwste patentaanbod is het duidelijk dat de Japanse motorgigant voluit gaat voor zijn Web3-ontwikkelingen.

Nissan GTR Foto door Jonathan Cooper

Andere automobielreuzen in Web3

Het is vermeldenswaard dat andere autogiganten, waaronder General Motors, Ford Motor Company en MG, ook belangrijke stappen hebben gezet op het gebied van NFT en Web3.

Pas vorige maand kondigde GM Motors aan dat het geïnteresseerd was in het maken van downloadbare digitale mediabestanden die verzamelbare illustraties, tekst, audio en video bevatten, die zullen worden geverifieerd als niet-fungibele tokens, volgens de handelsmerk aanvraag van het bedrijf.

En afgelopen herfst diende de Ford Motor Company 19 handelsmerk aanvragen in voor onder andere de belangrijkste automerken zoals Mustang, Bronco, Lincoln, Explorer en F-150 Lightning. De applicaties omvatten virtuele auto’s, vrachtwagens, bestelwagens, SUV’s en kleding voor de merken van het bedrijf, evenals een voorgestelde online marktplaats voor NFT’s.

Ondanks de aanhoudende crypto-winter en bearmarkt, gaan multinationale ondernemingen nog steeds door met handelsmerk aanvragen voor Web3, crypto, NFT’s en de metaverse.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending