Connect with us

Nft nieuws

Wat zijn NFT-huurprotocollen?

Gepubliceerd

op

Wat zijn NFT-huurprotocollen?

 

NFT-huurprotocollen bieden de infrastructuur om NFT’s voor een beperkte periode te huren. Ze maken het mogelijk NFT-gebruikersrechten over te dragen zonder het NFT-eigendom over te dragen. Als gevolg hiervan kunnen gebruikers die geen NFT bezitten, nog steeds gebruik maken van de hulpprogramma’s, terwijl de NFT-bezitters passief inkomen kunnen verwerven.

Hoe werkt NFT huren?

Gebruikers kunnen NFT’s voor een bepaalde periode uitlenen en lenen op de platforms die huurprotocollen gebruiken. De geldschieter plaatst een NFT op de marktplaats en stelt de huurvoorwaarden vast, zoals het aantal huurdagen. De lener betaalt de huur en bijkomende kosten en geeft de NFT aan het einde van de huurperiode terug aan de oorspronkelijke eigenaar.

Sommige protocollen vereisen huren met onderpand, waarbij de lener het nodige onderpand moet storten om de NFT te huren. Tegenwoordig wordt huren zonder onderpand echter de norm, omdat het de drempel voor toegang tot NFT’s verlaagt en dus aantrekkelijker is voor leners.

Nadat huurders de vereiste kosten hebben betaald, ontvangen ze een ingepakte NFT, die de NFT vertegenwoordigt die de geldschieter in de eerste plaats heeft verstrekt. Een verpakte NFT (wNFT) wordt gemaakt door het ene token voor een ander in een gelijk aantal uit te wisselen met een slim contract. De wNFT kan fungibele of niet-fungibele zekerheden en functies in verschillende blockchains bevatten. Wanneer de huurperiode afloopt, wordt deze vernietigd en keert de oorspronkelijke NFT terug naar de eigenaar.

Het Web3-ecosysteem maakt in veel contexten gebruik van huurprotocollen. Laten we enkele voorbeelden bekijken.

NFT-verhuur van metaverse landen en in-game activa

GameFi-activa zijn heel logisch in termen van NFT-verhuur. Gewoonlijk hebben play-to-earn-gamers alleen specifieke middelen nodig totdat ze een bepaald spelniveau bereiken. Gedurende deze tijd kunnen ze eenvoudig de vereiste in-game-items huren en ze teruggeven aan de eigenaren zodra ze klaar zijn met die game-items.

Metaverse NFT’s zijn ook ideale kandidaten om te huren. Hier kunnen landeigenaren hun land lenen om een ​​gestage inkomstenstroom te verdienen. Tegelijkertijd kunnen NFT-huurders ervaringen opbouwen en virtuele evenementen organiseren op de metaverse eigendommen in hun gewenste tijdsbestek.

Krediet dubbel

Het open-source, gedecentraliseerde NFT-verhuurprotocol Double richt zich op utility-NFT’s van de GameFi- en metaverse-ecosystemen. Het protocol maakt momenteel het huren van NFT’s met ERC-721- mogelijk de meest toegepaste NFT-standaard- en ERC-1155. Dit protocol vereist geen zekerheden. Bovendien hoeven de huurders geen netwerkgas te betalen wanneer ze de NFT’s inleveren; in plaats daarvan implementeert het protocol automatische vervaldatum aan het einde van de huurperiode.

Double heeft zijn eigen native NFT-verhuur marktplaats waar u NFT’s van verschillende projecten kunt lenen. Het heeft integraties met meer dan 90 NFT-projecten, waaronder metaverses Decentraland, Ariva Wonderland, MCH Verse en projecten uit het game-ecosysteem, zoals FitEvo en Xandar.

Huurprotocollen helpen spelgilden hun beheerprocessen te verbeteren

Gilden zijn essentiële spelers in het GameFi-ecosysteem. Hier verhuren beursaanbieders hun NFT’s om gamers te spelen om te verdienen. Omdat er verschillende partijen bij betrokken zijn, kunnen operaties soms ingewikkeld worden.

Het verhuurprotocol UnitBox werkt specifiek op dit gebied. Het maakt gebruik van een rent-to-earn-model op basis van het delen van inkomsten en maakt snelle uitbetalingen aan spelers en aanbieders van beurzen, en levert real-time statistieken om de prestaties van gamers te volgen.

Bouw uw eigen NFT-verhuurmarktplaats en aangepaste oplossingen

Omdat protocollen het onderliggende raamwerk vormen, kunnen ontwikkelaars nieuwe NFT-marktplaatsen bouwen met daarbovenop huurfunctionaliteiten. Door bijvoorbeeld te integreren met het NFT-huurprotocol, reNFT, kunnen gedecentraliseerde apps whitelabel-oplossingen creëren die de front-endinterface van het project behouden. Het is ook mogelijk om op maat gemaakte NFT-huurplatforms te ontwikkelen.

Nieuwe DeFi-inkomstenstromen

Een van de hoogtepunten van reNFT is de mogelijkheid om protocollen samen te stellen, wat de samenwerking met andere protocollen vergemakkelijkt om extra hulpprogramma’s te ontgrendelen.

Ze kunnen bijvoorbeeld hun NFT’s uitlenen en tegelijkertijd fractioneren, profiteren van ‘nu kopen, later betalen’-functies om hun schulden af ​​te betalen en leningen met onderpand aangaan tegen hun NFT’s.

IQ Protocol is een ander protocol dat ernaar streeft de reikwijdte van DeFi-opties in de context van NFT-verhuur te verbreden. Bijgevolg is het mogelijk om NFT’s te verhuren terwijl u profiteert van andere hulpprogramma’s, zoals ze gebruiken als concertkaartjes en toegang krijgen tot gated content.

Dankzij functies zoals het samenstellen van protocollen en het uitbreiden van NFT-hulpprogramma’s tijdens de huurperiode, kunnen Web3-deelnemers profiteren van vele andere DeFi-mogelijkheden op basis van NFT’s die ze al in hun portefeuilles hebben.

Trent Rhode / Midjourney AI

Na het bereiken van indrukwekkende hoogten eind 2021, kende ’s werelds grootste cryptocurrency, Bitcoin, een sterke daling, van een recordhoogte van $ 69.044,77 in november 2021 tot $ 16.400 in november 2022.

Deze aanzienlijke daling van meer dan 76% werd toegeschreven aan een aantal factoren, waaronder de ineenstorting van FTX, gerelateerde faillissementen in de branche en toenemende zorgen over regelgeving. Ondanks deze uitdagingen blijven veel analisten optimistisch over de toekomst van cryptomunten en hun groeipotentieel. Dus, wat zijn enkele van de beste altcoins om te kopen met dit in gedachten?

De zaak voor een voortdurende Crypto Bull Run en de beste Altcoins om te kopen

Laten we eerst eens kijken naar het potentieel van cryptomarkten. Als een voorbeeld van het potentieel voor cryptomarkten om te blijven groeien, een recent onderzoek uitgevoerd door de deVere Groupeen toonaangevend financieel adviesbureau, ontdekte dat er mogelijk een groeiende interesse is in cryptomunten onder vermogende investeerders.

Uit het onderzoek, waaraan 560 vermogende particulieren uit verschillende regio’s, waaronder Europa, Noord-Amerika, Azië-Pacific, Afrika en Zuid-Amerika deelnamen, bleek dat 82% van de miljonairs met activa variërend van £ 1 miljoen tot £ 5 miljoen (USD $ 1,23 miljoen tot USD $ 6,16 miljoen) advies ingewonnen over cryptomunten in de afgelopen 12 maanden.

Volgens de CEO en oprichter van de deVere Group, Nigel Green, zou de huidige rally in Bitcoin heel goed kunnen doorgaan, gedreven door de hoop dat de inflatie zijn hoogtepunt heeft bereikt en het monetaire beleid gunstiger wordt.

“Bitcoin is op weg naar zijn beste januari sinds 2013, gebaseerd op de hoop dat de inflatie zijn hoogtepunt heeft bereikt, het monetaire beleid gunstiger wordt en de verschillende crises in de cryptosector, waaronder spraakmakende faillissementen, zich nu in de achteruitkijkspiegel bevinden.” Groente.

Green is van mening dat de aanzienlijke groei van de cryptomarkt in januari niet onopgemerkt zal blijven bij vermogende klanten en andere individuen die altijd op zoek zijn naar best presterende activa.

Het optimisme van de cryptomarkt tot dusver dit jaar kan ook te wijten zijn aan de recente intrede van institutionele investeringen. Traditioneel conservatieve financiële bedrijven, waaronder JPMorgan en Fidelity, zijn begonnen met het aanbieden van cryptogerelateerde diensten, wat wijst op een groeiende acceptatie door de reguliere financiële wereld.

Een analyse uitgevoerd door PwC in juni 2022 ondersteunt deze trend verder, aangezien bijna een derde van de 89 onderzochte hedgefondsen al had geïnvesteerd in digitale valuta’s zoals Bitcoin.

De technologie achter cryptomunten, blockchain, heeft een breed scala aan potentiële toepassingen die verder gaan dan alleen digitale valuta. Van supply chain management tot stemsystemen, blockchain heeft het potentieel om meerdere industrieën enorm te beïnvloeden en te transformeren, en nieuwe groeimogelijkheden te bieden voor zowel de technologie als de bijbehorende cryptomunten.

Ken de risico’s, vermijd fraude, investeer verstandig

Verstandige investeringen doen is niet zo eenvoudig als het gooien van geld in beschikbare digitale activa die op Twitter worden gehyped. Er zijn verschillende cruciale aspecten waarmee u rekening moet houden voordat u gaat beleggen.

De eerste stap is om je bewust te zijn van de risico’s. De cryptomarkt is zeer onvoorspelbaar en het is essentieel om bereid te zijn om mogelijk het geld dat u investeert te verliezen. Investeer alleen geld dat u niet nodig heeft en dat u kunt verliezen met minimale emotionele stress.

Voer vervolgens een grondige due diligence uit op de projecten waarin u geïnteresseerd bent. Controleer of de projecten hieraan voldoen wettelijke voorschriften en de betrouwbaarheid van de teams erachter. Investeer alleen in projecten die legitiem zijn en een sterke reputatie hebben.

Een ander belangrijk aspect om rekening mee te houden, zijn de real-world toepassingen van het project. De waardepropositie van het project moet worden beoordeeld om ervoor te zorgen dat het praktische oplossingen biedt voor bestaande problemen, in plaats van simpelweg te profiteren van trends zonder werkelijke waarde te leveren. Het vermogen van een project om problemen uit de echte wereld aan te pakken, heeft een aanzienlijke invloed op het succes op de lange termijn en het potentiële investeringsrendement.

Voor degenen die op zoek zijn naar een hoge ROI, kan voorverkoop van cryptomunten een goede optie zijn. Voorverkoop biedt het potentieel voor grote opbrengsten, maar alleen met weloverwogen investeringsbeslissingen en grondige doorlichting van de projecten. Zorg ervoor dat de projecten waarin u investeert voldoen aan de bovengenoemde criteria en dat u de risico’s goed begrijpt.

Crypto-analisten bevelen verschillende digitale activa aan die aan deze criteria voldoen en behoren tot de beste altcoins om te kopen. Enkele opties zijn MEMAG, FGHT, CCHG.

Meta Masters Guild (MEMAG) om Web3 Gaming onder de knie te krijgen

Meta Masters Guild, een in ontwikkeling zijnd Ethereum-gebaseerd speel-en-verdien-gamingplatform, krijgt aandacht met de huidige voorverkoop die meer dan $ 2,2 miljoen ophaalt. Met nog maar 2 dagen te gaan voordat het de vijfde fase van het aanbod met zeven fasen ingaat, zal de voorverkoop waarschijnlijk uitverkocht zijn, wat geïnteresseerde partijen een beperkt venster biedt om MEMAG te verkrijgen voordat het op beurzen noteert.

De snelle groei van de voorverkoop kan worden toegeschreven aan positieve mond-tot-mondreclame, waarbij in sommige perioden van 24 uur meer dan $ 100.000 werd opgehaald. Beleggers kunnen deelnemen aan de verkoop door de officiële Meta Masters Guild-website te bezoeken en Wallet Connect- of MetaMask-wallets te gebruiken om MEMAG te kopen met ETH of USDT.

Meta Masters Guild is enorm veelbelovend als een op blockchain gebaseerd spelplatform dat zich richt op het maken van games die mensen willen en het verkrijgen van input over spelrichting van gebruikers, terwijl ze hun game-activa echt kunnen bezitten. De eerste game Meta Kart Racers wordt in het derde kwartaal van het jaar gelanceerd.

Het platform heeft tot doel leuke en lonende games te ontwikkelen om een ​​duurzame gemeenschap van gamers te cultiveren, met titels die spelen om te verdienen-functies en online multiplayer-elementen bevatten. Het native MEMAG-token zal dienen als zowel een governance- als een utility-token, met een vaste maximale voorraad van 1 miljard, die mogelijk deflatoir wordt naarmate de vraag toeneemt.

Meta Kart Racers wordt een gratis te spelen racegame die beschikbaar is op iOS- en Android-apparaten en zal een solo-arcademodus en online speler-tegen-speler-opties bevatten. Spelers kunnen MEMAG uitgeven aan zeldzame in-game items en upgrades, en mogelijk zeldzame items winnen NFT-gebaseerd karakters. De game wordt ontwikkeld door de op blockchain gebaseerde studio Gamearound en Meta Masters Guild heeft ook al partnerschappen gesloten met andere ontwikkelingsbedrijven.

Met meer dan 21.000 volgers op Twitter, ondanks dat het nog niet eens is gelanceerd, toont Meta Masters Guild het potentieel om een ​​belangrijke speler te worden in de blockchain-gamingindustrie.

Fight Out (FGHT) vecht voor je conditie

Uitvechten is een nieuw bedrijf dat de fitnessindustrie wil transformeren door gebruik te maken van de nieuwste Web3– en M2E-technologieën (move-to-earn). Deze innovatieve aanpak is een reactie op de hoge omloopsnelheid die traditionele sportscholen ervaren, waarbij ongeveer 50% van de nieuwe leden binnen de eerste zes maanden na toetreding stopt. Een gebrek aan motivatie, gemeenschap en personalisatie behoren tot de belangrijkste redenen die hiervoor worden genoemd.

Fight Out pakt deze uitdagingen aan door een uitgebreide oplossing aan te bieden met een unieke NFT-avatar die het fitnessprofiel van de gebruiker weergeeft, en een REPS-token-beloningssysteem. Deze tokens worden verdiend door workouts te voltooien, thuis of in een sportschool, en kunnen worden ingewisseld voor kortingen op app-abonnementen, sportschoollidmaatschappen, persoonlijke trainingssessies en merchandise zoals supplementen, trainingsapparatuur en kleding.

Het bedrijf is ook van plan fysieke sportscholen over de hele wereld te openen, waarvan de eerste set in het vierde kwartaal van 2023 wordt gelanceerd. Deze sportscholen zullen beschikken over ultramoderne apparatuur en diensten, evenals in Web3 geïntegreerde functies zoals ‘ mirrors’ die het digitale fitnessprofiel van de gebruiker weergeven en sensoren die de voortgang bijhouden. Door een gevoel van gemeenschap, personalisatie en een focus op meetbare doelen te bieden, is Fight Out klaar om het volgende grote ding in de fitnessindustrie te worden.

UFC-sterren Amanda Ribas en Taila Santos, evenals voormalig WBO-middengewichtkampioen Savannah Marshall, hebben zich onder andere aangesloten bij Fight Out’s team van ambassadeurs. Deze invloed van beroemdheden, samen met hun innovatieve concepten, heeft ertoe geleid dat de voorverkoop van het FGHT-token tot nu toe $ 3,76 miljoen heeft opgebracht, waardoor het een van de beste altcoins is om te kopen.

C+Charge (CCHG) laadt op voor grote lancering

C+Charge, een blockchain-gebaseerd peer-to-peer betalingssysteem voor EV-laadstations, loopt voorop bij het oplossen van problemen waarmee eigenaren van elektrische voertuigen (EV) worden geconfronteerd. Het gebruik van veilige slimme contracten maakt snelle toegang tot beschikbare laadstations en eenvoudige betaling rechtstreeks vanuit crypto-wallets mogelijk, zonder extra kosten of vertragingen in vergelijking met conventionele methoden.

EV-bestuurders kennen maar al te goed de problemen van hoge tarieven, beperkte toegankelijkheid van laadstations, een gebrek aan transparantie en betalingsonzekerheid. C+Charge biedt een oplossing voor deze problemen, waardoor het goedkoper is en een doorzoekbare database biedt voor het vinden van stations, het openlijk weergeven van alle laadinformatie en het bieden van real-time updates met de beveiliging van blockchain-technologie.

Door samen te werken met Flowcarbon biedt het bedrijf tokenized carbon credits aan als Goodness Nature Tokens ($GNT), waardoor het voor bestuurders eenvoudiger wordt om over te stappen op elektrische voertuigen en de uitstoot te verminderen. Door de app te gebruiken, kunnen beheerders van gebouwen ook het energieverbruik van elke EV afzonderlijk monitoren, wat verhuurders en bedrijven stimuleert om laadpalen te plaatsen.

U kunt momenteel CCHG-tokens kopen voor $ 0,013 USDT tijdens de C+Charge-voorverkoop. Er zullen echter nog drie fasen volgen waarin tokenprijzen geleidelijk stijgen tot een maximum van $ 0,02350, waardoor C + Charge een van de beste altcoins is om nu te kopen voordat de prijzen stijgen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

Nft nieuws

eSports-platform Moxy lanceert bèta-uitdaging van $ 100.000

Gepubliceerd

op

eSports-platform Moxy lanceert bèta-uitdaging van $ 100.000

Moxy, een door blockchain aangedreven eSports-gamingmarktplaats, heeft zijn bèta-uitdaging “eSports for ALL” gelanceerd. De uitdaging nodigt gamers uit om te strijden in gaming in eSports-stijl voor een prijzenpot met Moxy-tokens, verzamelobjecten en $ 100.000 in contanten.

Voor Moxy is de spannende bèta-uitdaging een cruciale mijlpaal op hun routekaart. Door middel van de uitdaging wil het eSports-platform de verschillende componenten grondig testen en tegelijkertijd eSports-fanaten van over de hele wereld aan boord krijgen.

Moxy is een platform waarmee spelers on-demand toegang hebben tot multiplayer-gameplay. Met behulp van blockchain-technologie wil Moxy veilige transacties garanderen en ze beschermen tegen fraude of hacking. En met een wereldwijd speltoken dat toegankelijk is voor elke speler, is dit platform ontworpen voor competitieve gameplay voor de massa.

De Moxy Beta-uitdaging

In de Beta Challenge strijden gamers tegen elkaar om punten te verzamelen en vooruitgang te boeken gedurende vier ‘seizoenen’. Degenen die aan het einde van het vierde seizoen bovenaan het Moxy-klassement staan, kunnen de felbegeerde prijzen verwachten, waaronder contant geld (in USDC), Moxy’s eigen tokens en Moxy-verzamelobjecten.

De totale pot voor geldprijzen is $ 100.000, maar de waarde voor elk prijzenniveau wordt pas bekendgemaakt bij de officiële lancering van het Moxy-platform. De geldprijzen zijn exclusief de Moxy-tokens en verzamelobjecten.

Hoe deel te nemen aan de bèta-uitdaging van Moxy

Om deel te nemen aan de bèta-uitdaging, moet u zich eerst aanmelden, een Moxy-account aanmaken en KYC voltooien. Daarna ontvangen spelers 1.000 MOXY-testnet-tokens waarmee ze kunnen strijden in de uitdaging en het opnemen tegen andere gelijkgestemde eSports-fans.

Bovendien hebben spelers de mogelijkheid om 50 extra MOXY-tokens te verdienen voor elke doorverwezen speler die zowel het aanmeldings- als het KYC-proces voltooit! Om deel te nemen aan de Challenge, moeten alle spelers minstens 21 jaar oud zijn.

Blockchain-aangedreven eSports toegankelijk voor iedereen

Competitieve eSports is een enorme industrie, zegt Moxy, die nog steeds voornamelijk gereserveerd is voor elite gamers die strijden op evenementen die voornamelijk alleen op uitnodiging toegankelijk zijn. Vorig jaar had het enorm succesvolle multiplayer online battle arena-spel Dota 2 een indrukwekkende prijzenpot van $ 32,85 miljoen. Volgens de analyse van Technavio zal de industrie blijven groeien en tussen 2022-2027 een duizelingwekkende waarde van 3,5 miljard dollar bereiken.

Moxy’s doel is om deze snelgroeiende en lucratieve industrie toegankelijk te maken voor dagelijkse gamers. De Beta Challenge is de eerste stap om dit mogelijk te maken. Met Moxy kunnen game-ontwikkelaars hun titels naar een hoger niveau tillen door een versie van hun game speciaal voor eSports te ontwerpen. Vervolgens hebben gamers toegang tot een alles-in-één-bestemming waar ze deze verbeterde versies niet alleen kunnen kopen, maar ook kunnen spelen.

Terwijl de wereld blijft innoveren door middel van blockchain-technologie, behoort Moxy tot degenen die voorop lopen door een revolutie teweeg te brengen in esports. Met hun geavanceerde gebruik van deze innovatieve technologie probeert Moxy de overgang van casual gamers naar competitief gamen sneller en betrouwbaarder dan ooit te verbeteren!

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Nft nieuws

VeVe kondigt Sesamstraat NFT Drop aan

Gepubliceerd

op

VeVe kondigt Sesamstraat NFT Drop aan

Een van de grootste platforms ter wereld voor digitale verzamelobjecten, Veve, laat een NFT-collectie vallen op basis van Sesamstraat.

Grote dalingen zijn niets nieuws voor VeVe, en hier is er nog een. Op 19 maart gaan we Sesamstraat vereeuwigd zien op de blockchain. Inderdaad, de Sesamstraat NFT-drop zal de eerste zijn in een nieuwe serie die de klassieker aller tijden viert.

In samenwerking met de non-profit mediaorganisatie Sesame Workshop organiseert VeVe de eerste drop met het iconische Cookie Monster.

Jennifer Ahearn, VP, Global Strategic Partnerships & Themed Entertainment, Sesame Workshop zei: “Sinds 1969, Sesam Straat is een van de meest geliefde en leerzame kinderprogramma’s geweest, waar zowel kinderen als volwassenen al generaties lang van genieten.”

“Samenwerken met VeVe voor de eerste verzameling digitale verzamelobjecten van de serie is een geweldige manier om de blijvende erfenis van Sesamstraat te vieren en onze oude fans een nieuwe manier te geven om hun liefde voor Sesam Straat en zijn karakters.”

Hoe de NFT werkt

Via het VeVe-platform kunnen fans hun digitale collecties als 3D-diorama’s in de virtuele showrooms van de app presenteren. Bovendien kunnen fans showrooms van andere verzamelaars virtueel bezoeken, becommentariëren en liken. Bovendien kun je VeVe-verzamelobjecten ervaren in augmented reality (AR) fotomodus.

Houders van de komende Sesamstraat-collectie kunnen dus communiceren met hun Cookie Monster-verzamelobject in 3D. Bovendien kunnen ze hun verzamelobject delen via VeVe’s in-app sociale feed. Bovendien kunt u uw NFT laten zien op sociale platforms zoals Twitter, Instagram of Tik Tok.

Dan Crothers, Chief Operating Officer en mede-oprichter van VeVe zei: “Sesamstraat is een van de meest iconische merken aller tijden. Daarom hebben we de kans aangegrepen om met Sesame Workshop samen te werken aan een reeks digitale verzamelobjecten.”

“We kunnen niet wachten om deze ook te delen met onze VeVe-community van verzamelaars Sesam Straat fans die misschien nieuw zijn in digitaal verzamelen.”

VeVe’s nalatenschap

VeVe heeft een indrukwekkende erfenis opgebouwd in de wereld van digitale verzamelobjecten. Eerder hebben we gezien dat VeVe NFT-collecties uitbracht van toonaangevende merken als Disney, Marvel en Star Wars. Bovendien maakt VeVe gebruik van de Immutable X-blockchain, die geen gaskosten heeft en onmiddellijke handelsbevestiging biedt.

Nu breidt VeVe zijn glinsterende cv uit met een nieuwe Sesamstraat-collectie – te beginnen met de Cookie Monster-drop op 19 maart.

Wil je een stukje van de actie? VeVe kan worden gedownload in de App Store en Google Play en is beschikbaar via de VeVe Web App.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Nft nieuws

Nissan verdubbelt op Web3-innovatie

Gepubliceerd

op

Nissan verdubbelt op Web3-innovatie

De Japanse motorgigant Nissan heeft aanzienlijke vooruitgang geboekt in zijn zoektocht naar de NFT- en Web3-ruimte. Het bedrijf heeft in de Verenigde Staten vier nieuwe Web3-gerelateerde handelsmerken ingediend voor de merken Infiniti, Nismo en Nissan.

De documenten onthullen de plannen van Nissan om virtuele kleding, auto’s, hoofddeksels, ruilkaarten, speelgoed, kaartjes en een NFT-marktplaats te creëren voor het verhandelen en slaan van NFT’s.

Nissan heeft ook plannen geschetst voor metaverse-advertentiediensten en andere “entertainmentdiensten”, waaronder online video, afbeeldingen, artwork, tickets, audio, geluiden, muziek en ruilkaarten, evenals een website met informatie over de voorgestelde NFT’s en hoe ze zal werken.

De Japanse afdeling van Nissan experimenteert ook met autoverkopen in de metaverse via zijn virtuele winkel “Nissan Hype Lab”, waarmee klanten de virtuele etalage kunnen bezoeken via een pc of smartphone, aangepaste avatars kunnen maken en kunnen communiceren met virtueel verkooppersoneel.

Via dit virtuele verkoopkantoor kunnen klanten zelfs koopcontracten bestellen en afronden. Volgens de aankondiging van Nissan loopt de proef van 8 maart tot 30 juni. Voor de proef zal het bedrijf Nissan-voertuigen bestuderen, raadplegen, proefrijden en kopen terwijl het zich in de metaverse bevindt, waarbij de mogelijkheid van nieuwe verkoopmethoden voor auto’s wordt onderzocht.

Nissan gaat all-in op Web3

Het is niet de eerste keer dat Nissan experimenteert met Web3 en slimme contracttechnologie. In oktober 2022 diende de Japanse autogigant vijf handelsmerk aanvragen in bij het United States Patent and Trademark Office, waarmee plannen werden onthuld om de NFT-, Web3– en Metaverse-ruimte te betreden.

De applicaties hebben betrekking op de prominente automodellen zoals SKYLINE, Z en GTR en waren bedoeld om aanbiedingen te introduceren zoals NFT-ondersteunde media, online NFT-marktplaatsen, digitale portemonnees en NFT-software voor het slaan, verhandelen en opslaan.

Het patent introduceerde ook het idee van downloadbare mediabestanden voor NFT-authenticatie, een online NFT-marktplaats voor het kopen en verkopen van NFT’s, en niet-downloadbare software voor het slaan, slaan en verhandelen van NFT’s.

En met dit nieuwste patentaanbod is het duidelijk dat de Japanse motorgigant voluit gaat voor zijn Web3-ontwikkelingen.

Nissan GTR Foto door Jonathan Cooper

Andere automobielreuzen in Web3

Het is vermeldenswaard dat andere autogiganten, waaronder General Motors, Ford Motor Company en MG, ook belangrijke stappen hebben gezet op het gebied van NFT en Web3.

Pas vorige maand kondigde GM Motors aan dat het geïnteresseerd was in het maken van downloadbare digitale mediabestanden die verzamelbare illustraties, tekst, audio en video bevatten, die zullen worden geverifieerd als niet-fungibele tokens, volgens de handelsmerk aanvraag van het bedrijf.

En afgelopen herfst diende de Ford Motor Company 19 handelsmerk aanvragen in voor onder andere de belangrijkste automerken zoals Mustang, Bronco, Lincoln, Explorer en F-150 Lightning. De applicaties omvatten virtuele auto’s, vrachtwagens, bestelwagens, SUV’s en kleding voor de merken van het bedrijf, evenals een voorgestelde online marktplaats voor NFT’s.

Ondanks de aanhoudende crypto-winter en bearmarkt, gaan multinationale ondernemingen nog steeds door met handelsmerk aanvragen voor Web3, crypto, NFT’s en de metaverse.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending